US President Donald Trump has declared the coronavirus outbreak is a national emergency.
U Grčkoj će od sjutra biti zatvoreni svi tržni centri, kafei, kafane, restorani i svi ostali ugostiteljski objekti osim radnji za dostavljanje ili za preuzimanje naručenih obroka, objavio je portparol Ministarstva zdravlja i stručnjak za zarazne bolesti Sotiris Ciodras.
https://www.vijesti.me/svijet/evropa...-sve-zatvoreno
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by outline; 13-03-20 at 19:37.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
To ne znači da će svi to koristiti. A biće vrlo brzo ukradeno, jer je bolje da taj neko to ima kući nego par hiljada ljudi... Koliko sam dobio info od zdravstvenih radnika ovo i nije najbolje za viruse jer se čak i "lijepe" za stvari.
Dobro je za bakterije, a to nije Corona.
Poslato sa ultra moderne pisaće mašine Note X
Ljudi, prebacite se na RTCG1
The more things change, the more they stay the same.
U Crnoj Gori trenutno se pod zdravstveno-sanitarnim nadzorom nalazi 536 osoba koje su u prethodnih 14 dana boravile na područjima gdje su zabilježeni slučajevi koronavirusa.
U laboratorijama Instituta za javno zdravlje (IJZ) do sada je testirano 60 osoba, a svi rezultati analiza su negativni, objavljeno je na Tviter nalogu Instituta.
Navodi se da su u procesu obrade su još četiri uzorka čiji rezultati će biti završeni večeras.
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...irano-60-osoba
Vala ovog Śukovića čut nešto ne mogu ...
Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk
Prodjoh sad kolima kroz siti kvart, svaki kafic full ... strafta, plan b, ulix
Slaviša Kokeza, predsjednik FSSrbije smješten na klinici zbog oboljelosti od Korone...
Korisna emisija, a mogla se desiti i ranije.
Ne valja vam ni ovo no se opet sprdate...
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
vjerujes li da je covjek sad rekao da se oni nisu odjednom spremili za ovo nego su bili spremni sa pticjim i svinjskim gripom, a od istog im je cetinjanka umrla u bolnici.
kome ovi ljudi ulivaju povjerenje, ne znam, ali je ovo blam.
ja se ne sprdam nego ne vjerujem sta pricaju i ko su ljudi kojima ovo nesto znaci.
nothing comes from violence and nothing ever could
Pogledajte samo način govora i na koji način priča ovaj čovjek, nešto mi ne izgleda da se Bog zna koliko školovao, po njegovom nastupu.
Mislim na ovog Mugošu.
U HN večeras otkazan koncert Željka Joksimovića ali su isto spalili karneval - Koronu![]()
One Ring to Rule them all...
Šuković je sva pitanja je smislio tj pokupio sa ovog topica
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
the World's leading dance event
Sensation
ima li ko da ne čita CdM forum u CG?
bez potrebe pominjanje litija, brojnosti itd.
da li je moguće da čovjek u emisiji o virusu koji je zaustavio svijet pita može li tamjan da zaustavi virus?
Bezobrazan je Sukovic.
Hasta siempre!
Ovo je uzas, a nas ce Korona satrijet kakvi smo.
Grdji smo od crnog dusmanima , e pakao....
Sad su aktuelne ove lancane viber poruke nina iz milana salje drugarici marini iz beograda pravo stanje i izvjestaj iz italije. Zna cak i nultog pacijenta. Naravno pozdravlja nas.
f6
Ne sprdam se, ozbiljna tema se ne obrađuje na Đekna style. Gosti djeluju preplašeno, pokušavaju kako-tako iznijeti stav na jedan izuzetno oprezan način, svjesni prijeteće opasnosti.... a Šuković vileni kao da ima Medojevića u studiju forsirajući političku priču. Nedopustivo i skandalozno moderiranje emisije s ovako bitnom temom
The more things change, the more they stay the same.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks