Ja mislim da ce sve proc do maja i onda cemo na rostilj
https://www.worldometers.info/coronavirus/
Coronavirus Cases: 134,475
Deaths: 4,970
Recovered: 68,915
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by outline; 12-03-20 at 22:11.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
ono dvoje teladi što su bili u milanu u najzaraženijem području niti su testirali niti su stavili u karantin, eto ih kače slike iz bd po instagramu i šale se ("humor" za retarde iliti korisnike instagrama)
She is only here to annoy herself!
to je taj prosječan IQ koji nije 86 no -10 realno. to je direktno ugrožavanje drugih ljudi
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
jeste, ali manje su tu oni krivi nego oni koji su morali da reaguju i da ih na granici sačekaju
She is only here to annoy herself!
Ne bih da ve dodatno prepadam ali valja pročitat što je bilo prije 100god.
https://sh.wikipedia.org/wiki/Španska_groznica
Mislim da za sada Milanezi mogu biti samo pod nadzorom. To podrazumijeva slobodno kretanje i javljanje ljekaru 2 puta dnevno sa izvještajem o zdravstvenom stanju. Lična odgovornost je posebna priča.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
U Estoniji od ponedjeljka zatvorene obrazovne institucije izuzev vrtica, a primjenjivace se samo digitalni oblici ucenja...
U Belgiji se suspenduje nastava ali ce od skola biti trazeno da pruze uslugu cuvanja djece za vrijeme uobicajenog odrzavanja vasova, posebno zbog roditelja koji to sami ne mogu da rade zbog posla. Premijer Belgije je posebno podvukao da babe i djedovi ne treba da cuvaju djecu...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Ukrcao sam se u Kini krajem prosle godine, jos sam na istom mjestu (Tianjin Xingang - 150km jugoistocno od Pekinga).
Iako je broj novozarazenih bas mali i dalje se nose maske, kontrole (tako nam kazu, nama je svakako zabranjen izlazak) radnika rigorozne. Da bi neko od radnika dosao kod nas morao je proci 14-odnevni karantin. A kako Kinezi vode racuna govori i ovo:
nakon zavrsetka radova na brodu idemo na 5-7 dana probno putovanje, dje sa nama ide i 30-tak radnika. Nakon kraja tog sea trial-a te radnike nece niko da primi od okolnih luka, ni Qingdao dje mi idemo, ni Dalian, ni Shanghai, Ninbo...tako da cemo ih (kako sada stvari stoje) morat' vratit' nazad u Xingang. Dakle, svoje Kineze primaju samo oni ciju su kontrolu prosli.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
P r i m o r a c
Ben Dover, dnikola, goozica, METZ, NSX, Ostoja, outline, Samo Niksic, starwalker, Viscount
Kinezi su pokazali kako se ta napast od virusa moze savladati. Nijesam siguran koliko su takve mjere primjenjive u Evropi. Zapamtio sam izjavu nekog Italijana (mislim da je bio neki politicar) koji je s rezervama govorio o "kineskom metodu" kao represivnom, te da je Italija demokratska drzava.
Podgorica: U većini apoteka nema medicinskog alkohola, cijene skočile
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...cijene-skocile
Da je Tito živ kako bi neki prijeki narodni sud radio
Litar 70procentnog alkohola digli sa 12 na 26 eur....
Last edited by Gandalf_White; 13-03-20 at 07:47.
One Ring to Rule them all...
Danas treba koordinaciono tijelo da se izjasni da li će biti zatvorene škole, vrtići, okupljanja i one druge mjere koje su predložene. Ukoliko se usvoji, vjerovatno stupa na snagu odmah ili od ponedeljka.
Samo danas da ne počnu opet informacije prije zvaničnih, da će bit usvojene ili neće, jer svako "poznaje" nekoga...
U pamet se.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Žena kanadskog premijera pozitivna na Korona virus
![]()
One Ring to Rule them all...
Gledao sam emisiju rts , novinar rts iz pekinga objasnjava iz prve ruke kako zivot tece.
Dva puta izadje na dan, jedan put setnja kratka,drugi put do prodavnice za namirnice, ostatak dana u kuci provede, gledajuci netflix i trenirajuci. Djeca nastavu prate preko televizije, sudstvo slucajeve odradjuje isto tako i tako vec traje mjesec dana .
Covjek zivi inace tamo.
Послато са Mi Note 3 помоћу Тапатока
Hvala!
Nismo bas u situaciji da se pitamo previse, dodje li na brod virus svi cemo se zaraziti, to je sigurno. Brod je takva sredina. Ne mozes nositi masku kad jedes ili kad hoces kafu da popijes.
Ali, kad nismo do sad...znaci da su mjere na kapiji luke rigorozne.
Nema panike, a ni nervoze.
Vise brinem zbog stanja u CG.
Pazite se.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
P r i m o r a c
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks