Na trecem,finalnom skretanju,prećeruje sa volanom,jasno se vidi. Na snimku sa Pasatom. Što se tiče Audija,ako je quattro,nema šanse da se onako ponaša.
Sent from my SM-N960U using Tapatalk
Ipak su strucnjaci...KM77 grupa zna dobro sta radi
Ukljuci cc na youtube pa prati titlove na engleski.
Prvi test dje uznemire auta je kako bi reagovao prosjecni vozac...tu se maksimalno testira esp i ogibljenje
Na drugi pokusaj vozac zapravo pokusava da kontrira i da smiri vozilo
Last edited by Laz; 08-03-20 at 21:49.
Na trecem,finalnom skretanju,prećeruje sa volanom,jasno se vidi. Na snimku sa Pasatom. Što se tiče Audija,ako je quattro,nema šanse da se onako ponaša.
James Tiberius Kirk
Valjda allroad mora biti :d
Francuzi dupe ispomjerase svima na testu
Sent from my HD1903 using Tapatalk
Stay salty.
Pa ESP je tu ključan,i u saradnji sa quatrro-pogonom,ja mislim da ne moze da kliza ovoliko.
James Tiberius Kirk
A bogomi mi je pravi Audi quattro umro nego ajde..
A brate 4x4 bi imalo veze da se radi o nekoj krivini, ovo je totalno druga stvar..
tapatalk
Danas zamjenjena glicerina u lokalnom servisu nakon 2 godine (svake 2 godine je mjenjam). Stavljen Ate DOT 4 iz limenki, 1.5L, trosak ukupni 23.5€
Da se ubeljezi km u servisnu istoriju.
Zamjena obavljena sa spravom pod pritiskom. Mada, ja sam se razmisljao sam da odradim starinskim putem uz pomoc druge osobe koja bi pumpala pedalu kocnice, ali, vidjecemo za sledeci put.
Idemo dalje.
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
nema ovo previse veze sa vucom vozila...
She is only here to annoy herself!
A koje krivine brate?
Pogon ima uticaja kad je u pitanju krivina, đe možeš gas da daš i da te počupa i izvuče, a ovaj test nikakve veze sa pogonom nema...
@injection
Gledao sam ovaj set na ali:
https://www.aliexpress.com/item/3302...1c0d2e0eisHe9G
Ali, negdje citah (doduse na BMW forum) kao da nije on dobar za ABS modul bas zbog vakuma sto pravi jer kao modul je projektovan za pritisak da se pravi a ne vakum, ne znam sad moze li to napraviti neku stetu...
ne zajebava se, doduše veća težina u donjem dijelu vozila snižava težište pa to može djelimično da utiče...
She is only here to annoy herself!
Ja mislim da itekako quattro ima uticaja ođe.
James Tiberius Kirk
Kad bi imao 500 konja, možda bi i imao uticaja, a ovako, sa ovim autom u onoj situaciji - baš nikakve
tapatalk
Jasno kao dan
tapatalk
Da ne znate nekoga ko prodaje ili mijenja ovu navigaciju
Dao bih moju navigaciju i doplatio.
Sent from my p30 pro using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks