Miloš Marović čist kao suza od 17. septembra
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...d-17-septembra
Ne mogu 4 godine da uhvate tatu i sina Maroviće.
Šarića su uspjeli da dovuku, Vukotića isto ali nikako Sveta i Miloša .
Mikeliju zastarjeva zatvor 17 septembra - pa će 18og lagano u BD na jedno kupanje da sidje nije odavno
Meanwhile
Portal rtcg ne piše o tome kako im se sinoć na centralnom dnevniku vidio Kinez kako piša po autoputu
Ni riječi o Koroni u CG ili pripremljenosti na portalu analitika cdm antenim nikakvo istrazivacko novinarstvo nego isključivo prenošenje saopštenja vlasti i isključivo i samo ovakve vijesti.
![]()
Last edited by Gandalf_White; 08-03-20 at 07:57.
One Ring to Rule them all...
Da dopunim Jokicev životopis.
https://www.google.com/amp/s/www.vij...e-poreza%3famp
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...rama-marihuane
![]()
Potputno nebitno, ti mali kreteni (zbog maloljetnika policija nije pravovremeno reagovala) su uzvikivali non stop: ,,ne damo svetinje" i ,,pi*ke ustaske". Kakve veze imaju ovi klinci sa litijama? Nikakve. Inace, ti navijaci Partizana nisu dosli iz Srbije.
Sent from my Motorola 8400
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...nijesu-vratili
ima posla ko hoce da radi
kupis firmu od drzave za male pare, pa pocnes da zaduzujes druge firme u svom vlasnistvu preko nje. AD Izbor je preuzimao na sebe dugovanja i kredite drugih firmi.
privredni kriminal 1/1 i to ona verzija za osnovnu skolu. cak ni sema nije komplikovana ako znas da ti nece nista se desiti
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Tito se u grobu prevrće...
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Sell the Vatican, Feed the World!
Last edited by outline; 08-03-20 at 11:01.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
,,da je agresija za upravljacem postala uobicajni nacin ponasanja potvrdjuje i incident na bulevaru Svetog Petra Cetinjskog. Takvo ispoljavanje agresije nije uzrokovano samo konkretnim dogodjajem u saobracaju vec se tu radi o potiskivanoj agresiji koja se ispoljila u datom momentu, tako tvrde psiholozi sa kojima smo razgovarali na temu agresije za upravljacem"... Tako nekako, a novinarska etika i pojedini portali... nemojmo.
Prvi je poceo nije ti dijagnoza na mjesto. :fat:
Prijeki postao si agresivan
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
Agresivno svetosavlje utice na moj duh.
Evo sta je napisao trener te djece:
Na utakmici izmedju Primorca i Partizana, navijaci “Partizana” inace drzavljani Crne Gore koji su dosli iz Niksica i Bara, uradili su sve samo ne ono zbog cega su dosli a to je da podrze klub za koji navijaju. Pored vise minutne tuce sa policijom i pokusaja da na najgori nacin povrijede svoje sugradjane, cak i to im je bilo malo pa su udarili na djecu od 4 godine!
U sali koja se nalazi pored stepenica koje vode do ulaza na tribine bazena, trenirala su djeca od 4 do 7 godina. Desetominutni pokusaj ulaska u salu svim mogucim sredstvima, desetine navijaca slomili su ulazna vrata i sva stakla koja su padala prema djeci. Ovo je ponizenje ne za naciju nego za ljudski rod. Nasa zemlja treba da se stidi ovakvih sugradjana. Zelim da se zahvalim mom ocu Ranku, pomocnom treneru Jelena Vidakovic i roditelju Drasko Kustudic koji su bili pribrani i u momentu spasavanja djece reagovali na pravi nacin! Molim sve prijatelje da objave ovaj snimak, da svi gradjani Crne Gore vide kao i svi roditelji doticnih “navijaca” kako su vaspitali svoju djecu!
Na kraju svega zelim da kazem, ponosan sam na svoje ucenike koji su bili najhrabriji sinoc, a od djevojcice koja ima 4 godine vidio sam suze i dobio komentar da place sto nismo mogli zavrsiti trening! Ove suze ce vas jednom stici.
Splačine, iskreno se nadam da su im se iskakali po bubrega dobro, pas mater nenormalnu.
Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk
U medjuvremenu beogradski mediji sire kampanju o "brutalnosti" crnogorske policije i snimkom "koji je sokirao region" na kome se vidi da je policija par njih legla da bi im stavila lisice.
Policija je imala procjenu da će doći oko 30-40 ,,navijača'', međutim došlo ih je preko 100 (oko 120 mislim) tako da nisu imali adekvatne snage u tom momentu, a još nisu odma reagovali jer je među huliganima bilo maloljetnika (od 41 privedeno 7 je maloljetnika). Upotreba sile je (od strane policije) je bila minimalna obzirom na situaciju (da, radli su i pendreci). Počelo je tako što su odbili da ih redari na ulazu pretresu, te im samim tim nije dozvoljen ulaz, tada su ,,isprovocirani'' pokušali drugačije da uđu. To je slijed događaja, a ko želi da vidi nešto drugo osim malih kretena (najstariji mislim da ima 25 godina) neka slobodno vidi. Ovdje se može tražiti i odgovornost policije (odnosno osobe koja je radila procjenu situacije).
to su ti huligani koji kreću da lome prostorije dje su djeca od 3 do 6 godina. smećari odvratni. u neku prostoriju 2 sa 2 bih stavio jedno 3 dana
Sent from my iPhone using Tapatalk
Privedeni su Ivan Stanković (1989) iz Nikšića, Nemanja Damjanović (1999) iz Bara, Mladen Zenović (2001) iz Petrovca, Danilo Radović (2002) iz Petrovca, Mirko Milošević (1998) iz Bara, Aleksandar Golubović (2000) iz Podgorice, Saša Salatić (2000) iz Bileće, Vuk Bojović (1999) iz Nikšića, Balša Đuretić (1998) iz Podgorice, Balša Pantović (2001) iz Mojkovca, Mario Stanišić (2001) iz Bara, Mirko Rašković (1999) iz Kotora, Novak Vulićević (2001) iz Bara, Ratko Drobnjak (1993) iz Podgorice, Stefan Georgiev (2001) iz Podgorice, Marko Šećković ( (1994) iz Bara, Mladen Đurđić (1992) iz Nikšića, Stevan Nikčević (2001) iz Nikšića, Miloš Kaljević (1998) iz Bara, Vladimir Đurković (1999) iz Bara, Petar Joličić (1999) iz Podgorice, Petar Vujanović (2001) iz Bara, Vladimir Koprivica (1989) iz Bara Marko Šekarić (1990) iz Nikšića, Milorad Bulatović (1993) iz Nikšića, Mitar Šekarić (1992) iz Nikšića, Nemanja Vujačić (1993) iz Nikšića, Darko Šećković(1995) iz Bara, Stefan Jovanović ( 2001) iz Sutomora, Marko Veselinović (1985) iz Zaječara, Mario Mišurović (2002) iz Podgorice, Milo Jovović (2001) iz Sutomora, Goran Davidović (1993) iz Nikšića, Mladen Mišolić (1987) iz Bara, L.V. (17) iz Podgorice, A.Đ. (16) iz Bara, B.S. (16) iz Sutomora, N.G. (16) iz Bara, E.H. (17) iz Bara, S.Z. (17) iz Bara L.Đ (14) iz Bara.
14, 16, 17, 19
dje idemo mi kao država. zamisli ti to stanje svijesti momka od 14 godina koji ide da lomi prostorije dje su djeca od 3-6 godina. kakvi su to roditelji koji su vaspitali takvu djecu? e zbog ovoga bi mi oni krivično odgovorali
Sent from my iPhone using Tapatalk
https://www.pcnen.com/portal/2020/03...a-u-podgorici/
Oko 23.00 odjekknula je eksplozija u ulici Andrije Paltašića, u podgoričkom naselju Stari aerodrom.
Policija je na licu mjesta i blokirala je ulicu
Detlji još nijesu poznati.
Eksplozija je odjeknula ispred kuće osobe koja je, prema neslužbenim izvorima, bliska ljudima iz kriminalnog miljea.
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
One Ring to Rule them all...
a Bombaj kunem vi se...
Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk
Last edited by BiTrAtE; 08-03-20 at 23:28.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks