Ne bih se ja usudila na ovoliki put kroz Afriku u sopstvenoj reziji. Jeste da je istocna pitomija od zapadne, ali je na kraju to ipak Afrika. Koliko para ne mogu ni da zamislim, ali je Afrika preskupa, upravo zbog turista i stranaca koji zive tamo.
Bivsa koleginica zadnjih 15 godina svaki veliki godisnji porodicno provodi u Africi na safariju u sopstvenoj reziji. Prvo sami ona i muz, poslije kad su dosla djeca, su iskulirali par godina, mislim da su djeca prvi put posla kad je cerka imala 4, a sin 2 godine. Tako da su dosta istoka obisli, mada oni podju na 3 nedelje, iznajme dzip i pice. Spava se ili u autu, ili u satoru na krovu dzipa. Imala je blog, zaboravila sam se kako se zove, pitacu je.
Provjeri vize, moze da bude dusa, pogotovo Juzna Afrika, mislim da je za CG nadlezna ambasada u Atini (ili u Sofiji?). Provjeri vakcine, za neke zemlje su obavezne za ulazak, zuta groznica uglavnom. Mada nedje mi zvoni, da ste to sve obavili?
Ja bih ovoliki put preko agencije, sami na par nedelja (do 6), ogranicila se na mnogo manji dio, pa pomalo. Ali jednom kad se podje za Afriku, udje pod kozu :love-struck:
Kuca pored mora i barka na Toploj. Koga to zapravo volim u Herceg Novom?
Smile and the world will smile with you. Frown and frown alone.
Bookmarks