Čitam komentare na VIJESTI i ne znam što da kažem, koliko bezobrazluka, koliko loših komentara, koliko loših ljudi i sa jedne i sa druge strane.
This time next year we'll be millionaires
The more things change, the more they stay the same.
Update: Otkazuje se Eurosong u Roterdamu
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
To je uskogrudo gledanje . Uvjek krecem od sebe . Zivim u kuci koje jeste na idealnom mjestu u BD ali je ne izdajem . Zena mi ne radi u turizmu . Znaci nikakve direkne koristi nemam od njega . Ali penziju primam iz budzeta koji se puni i od turizma , rodjaci prijatelilji izdaju veliki broj aparmana . Zdravstvo gdje provefoh rafni vijek a sad kao teski pacijent se oper dijelom finansira od turizma . Putevi po primorju , bulevari u BD su napravljeno opet vecin dijelom od turizma . Ako sezona propadnd i onaj koji zivi na katune ce to debelo osjetiti jer nece imati gdje prodati sto proizvede .
Ao.......
HHahahhhahaah
Broj zaraženih Korona virusom upravo prešao 100.000
-----_----------------------------
IDEA organizovala prepping akciju :
Krompir koji može da stoji dugo - dugo ako ga čuvate na suvom i tamnom mjestu 0.39eur kg
Jabuke koje isto tako mogu dugo da traju a da ne satrule (uz malo slame i suvo mjesto) 0.70eur kg
2 konzerve od po 125 grama sardina 0.99eur (puno omega 10 masti i sjajno za jednom ili dva put Neđeljno)
Kilo pilećeg bataka i karabataka 1.99eur ( odlično za baciti u zamrzivač a pileće kosti sjajne za supu)
Palmolive set za higijenu - sapun šampon i stik 3.99
I 20% popusta na sve Natura toalet papire
![]()
Last edited by Gandalf_White; 06-03-20 at 12:52.
One Ring to Rule them all...
Duplo provjeriti svaku objavu. Tako se bori protiv lažnih vijesti. Ovo nije istina.
A istina je da se razmatraju razni scenariji. Međutim, organizatori se i dalje spremaju za održavanje festivala po planu.
https://www.trouw.nl/binnenland/eers...ival~b7502556/
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Kruzing turizam se kosi sa održivim razvojem i održivim turizmom, njegove koristi su minorne naspram uticaja na okolinu.. u to nema sumnje. Uspijeh sezone zasigurno ne zavisi od kruzeraša za koje se ionako kaže da premalo keša otavljaju. Poznajući funkcionisanje sistema u kojem živimo siguran sam da finansijski aspekt polizanog sladoleda nema nikakav značaj za tvoj penzioni fond i zdravstveno osiguranje.
Taj domaći proizvod se uvijek može prodati, no druga je stvar što na adresama čiji je zadatak svaranje strategije razvoja ovog društva su fejlovali s podrškom poljoprivrednicima da svoje proizvode plasiraju domicilnom stnovništvu umjesto što se trujemo kojekakvim uvoznim otpadom.
Hepatitis se žali na diskriminaciju
Naslov je otkazuje ne i otkazan.
“You have to take into account the scenario that events like the Eurovision Song Contest cannot go ahead,”
Ab Osterhaus, a leading Dutch virologist and expert on influenza
@starwalker
Onda smo izgubljeni u prevodu![]()
'Otkazuje se' može da znači 'otkazan' ili 'u procesu otkazivanja'. Ni jedno ni drugo se ne poklapa sa onim što pišu mediji - otkazivanje je samo jedna od opcija, ali još uvijek ne i glavna.
Mojne da se ođe raspravljamo oko semantike glagola![]()
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Turisti sa kruzera ce potrositi onoliko koliko im mi umijemo prodati , a valjda ima i neka taksa po putniku . Ne mogu da shvatim da se zanosi neko zicarom Kotor Cetinje !!!! Ako imas kao turista par sati kako to izvrsti ali recimo zicara malo iznad bedema bi ubijala od posla . Pa ene kod Dubrovnika se sjecam maltene kao dijete .
Pa dobro, pravice se film da se nesto zaradi, ne da se nesto dokazuje. Blockbusteri po definiciji ne vode mnogo racuna o vjerodostojnosti cinjenica. Nije pretenzija da se bude dokumentarac. Uostalom, Holivudu to nije ni u opisu posla. Money, money, money...makes the world to go around...
Jeo sam po Kineskim pijacama i slijepe museve i oacove i zmije kap i mnogi tamo . Kao sto sam ih jeo na raznim mjestima po svijetu . Nisam jos ljude jeo sve ostalo jesam . Jednostavno shvatimo da su kulture razlicite
A odakle je virus potekao sve je u domenu nagadjanja .
Pa sto bio je pticji pa se zivina i dalje hede , bio je j svinjski pa se svinje tamane
Drugu rekao doktor "Virus koji traje 5-6 dana sa temp do 39-40, pa onda prolazi 2-3 dana i opet se vrace"
Pij limunade, pomorandže, tejlor hot blabla... Cijela familija temparaturu ima... Vele nije korona okle, običan grip a nisu testirali..
Mogu misliti koliko ih ima al neće da se sazna :d
Last edited by stefke; 06-03-20 at 14:47.
@brodomaketar
A lude krave??
Jedino su pastrmke još ostale...
@goozica Panga stop!!!
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Last edited by kimmi; 06-03-20 at 14:49.
Da testiraju svakog ne mogu ni najbogatije zemlje . Pa ni na obicni grip svaki mozda stoti se testira . Ipak mora se za sad imati neka veza sa nekim ko je bio je bio sa nekim ko ima korona virus . Nazalost desevaju se greske . Italija je primjer
Ja to nemam, samo u pocetku grlo i evo nos ne staje. I to je to.
@kimmi LONG LIVE THE PANGA!
nothing comes from violence and nothing ever could
Hrvati makar otvoreno pričaju - ne kao ovi naši pretvaraju se da se ništa ne dogadja
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
Sigurno ce nasi pripremit marketinske akcije. Vrhunac marketinga im je za 8 mart dobijes gratis peskir u obliku labuda na krevet
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Hahahahahha
Hrvati su mislili na drzavni marketing da ulože u promociju itd.
Evo primjer promašenog marketinga - zadnje mjesec mi se pojavljuju adds. u CG - visit Montenegro što znači da je velika greška i bačene pare.
Jer ne targetiraš u CG već targetiraš tržišta koja te zanimaju.
Nebitno ...
Moram još jednom podsjetiti na šta nam Lici oficijelni sajt turizma
https://www.montenegro.travel
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
Gandalfe sivi rasceraj ove oblake
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks