Panga riba
Panga riba
nothing comes from violence and nothing ever could
Ne znam kakvoga je ukusa, ali kad vidim kako izgleda i đe je uzgajaju, u Kinu u one najveće muljeve, momentalno me želja prođe za njom...
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
u vecini zemalja EU je zabranjena.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Pangasius je zabranjen u svim EU zemljama, jer se uzgaja u veoma zagadjenim vodama koje sadrže otrovne metale, i nijesu nikako preporučljive za jelo.
Ne javlja se @goozica
RIP
![]()
The more things change, the more they stay the same.
Ja je jednom uzeh, nijesam imao pojma što je u pitanju, nije žena htjela da je spremi para nema. I na kraj je bačismo. U Srbiju su neke cijene bile smiješne za Pangu, dok nisu podigli kampanju u medijima, više je slabo ko kupuje.
Kod nas nije jeftina ni najmanje, mada kad pročitah o njoj i pogledah koji video, ne bih da mi je sve džabe daju i spremaju.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Kakva riba ovo je popek
nothing comes from violence and nothing ever could
Ja sam danas verzota (kelj), krtolu sa domaćom kobasicom i slaninom. Uh
Dablnas rastan sa slaninom kobasicom i rebrima dimljenim, hleb od heljde, samo pekla i kiflice od heljde slane...to he onako da probam kakve su
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Uh, nije u redu da u 5 sati ovo postavljas:icon_cry:
znate li kakav je rastan bio?! Aoooo ovo je šerpa od 6 kg i cijelu su je omunjili ovi moji momci i đevojka![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Ne pravi se ovakav kolac cesto. Jeste malo skuplji ali je nama doma svima legao kao budali šamar...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Krenuh na posao, pa ne slikah.Uglavnom, dinstala sam na maslacu: crni luk, komadiće iscjekala pileci file, mrkvu ,bijeli luk, dodala povrće iz kesice ( brokuli, karfiol, paprike,svašta nešto) dodala biliju pavlaku Cugina, zacinila-ukusno bogami. Ja to zovem bućkuriš.
" čini se da iz rana raste cvijeće... "
Ja sam se danas naostrio da ide neka zelena pasta sa mljevenim mesom... Vec sam gladan, a tek oko 15:30 cemo poceti da spremamo... Aok mene...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
A dje ti si na aparatima u urgentnom cekajuci...
Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk
Uh, sad je vec lakse posto se uveliko vari...![]()
![]()
![]()
![]()
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Zvučiš sad kao forumski cinephile kad kaže brutalan je film ali nije za svakoga.
Šta znači skuplji u konkretnim ciframa (rado bih probao no možda sam siromašan)?Sad znam šta sutra spremam.. pasta italiana forever
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
The more things change, the more they stay the same.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks