Originally Posted by
Wolf_
Sto se tice samih Dubrovcana,zna se da nas ne mogu smisliti,a zna se zbog cega.Oni k'o da su se zaustavili u toj odvratnoj '91.
Siguran sam da ce odnosi izmdjue Cg i HR svakog dana biti sve bolji i bolji, sto me iskreno raduje. Oni su vec danas daleko bolji nego sto su recimo HR i SRB.
Sto se tice Dubrovnika, to ce sigurno ici malo teze, ali to ne treba da cudi svi dobro znamo zasto je to tako, postavite sebe u njihovoj situaciji i sve ce vam biti jasno, zamislite da vam neko zapali kuci i svo pokucinstvo, da vam ubije zenju, djecu... ne bih sad citirao ono cuveno ``UMRI KAO HEROJ``
Medjutim vremenom ce sve to doci na svoje mjesto a Crnoj GOri ostaje jedna crna fleka na njenu istoriju a ta fleka je upravo DUBROVNIK.
Svakoako da je HR dobila jednog konkurenta sto se tice turisticke strane sto su osjetili vec ovo ljeto, ali CG mora paziti sto radi sa turizmom, ja stojim iza moje ranije teze da Cg NE SMIJE graditi masovni turizam... vijdecemo u godinama ispred nas..
``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``
Bookmarks