Ja cu pocet da izbjegavam onaj bulevar, dvoje u mjesec
ne znam ođe šta bih rekao, mrčo koji je došao iz Makedonije da zaradi za ljeb (99% na crno) i momak koji je možda malo brže vozio računajući da mu neće niko izlećet pred auto na sred bulevara...žao mi je obojice
She is only here to annoy herself!
Ja cu pocet da izbjegavam onaj bulevar, dvoje u mjesec
onaj buelvar je uzas....prvo sto se vozi brzo, drgo svo ono zelenilo na razdjelnom ostrvu...a trece na pravcu od kilometar izemdju okvoa i lakovica imas 3 pjesacka, na pocetku i kraju po jedan, i jedan skoro pa na sredinu...onamo dje se skrece prema robnoj kuci
poredjenja radi, to vam dodje kao u pg da ne mozete da predjete bulevar od hipotekarne banke tj. hotela premijer do blazovoga mosta nidje bez npr kod mase....onda bi se i kod nas pretrcavalo na sve strane....
A ne no treba da stave 17 pjesackih, nek prave pasarele
Послато са SM-G925F помоћу Тапатока
navikli ljudi preko livade
nothing comes from violence and nothing ever could
Ograde stavljene i neko ih razmontira. I to po nekoliko puta su radjene. Policajci redovno na taj isti bulevar sa nekoliko pozicija zaustavljaju auta, cak su i vrsili kontrolu brzine ali nikad jos nisam vidio da su pjesake zaustavljali ili kaznjavali.
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Očigledno neki problem postoji, čim su više puta razmontirane?
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Nema pp aparat
what is the average salary of a forensic anthropologist
sto ga briga. u druge zemlji bi :
-dobio kaznu za nemanje pp aparata (vozac, pravno lice, odgovorno lice)
-dobio sigurno neku prekrsajnu za ugrozavanje bezbjednosti putnika iz vozila
-dobio kaznu za nepropisano parkiranje, neobiljezavanje mjesta nezgode, nije zvao slep sluzbu
-naplatili mu pomjeranje vozila do sigurnog prosirenja
-naplatili mu ciscenje kolovoza i signalizacije
sve u svemu njemu lakse da nema aparat i da popije jednom godisnje tu kaznu od 50eura
f6
a imaju li PP aparat ovi što su stali da slikaju? za to se ima vremena i načina, ali kad treba da se pomogne drugome, nema se ni jednog ni drugog.
Potpuno se slazem sa tobom.
U konkretnom postu vjerovatno mislis na mene.
Pa da eleboriram.
Nijesam stao, prolazio sam.
Imam pp aparat, iako nijesam obavezan da ga imam, cak ga redovno kontrolisem.
Nijesam stao, jer su dva vozila stala sa strane, a i kolega je bio par stotina metara ispred mene, i rekao mi je da idu vatrogasci put gore, znaci zvao sam ga da cu kasniti.
Slazem se da treba drugome pomoci, ko se ikad nasao sam na cesti, sa pokvarenim, ostecenim autom, dobro zna sta znaci kad neko stane da pomogne.
Obzirom da sam skoro citav radni vijek, vezan za puteve, kako nase tako i evropske, nagledao sam se svega i svacega, i bez neke lazne skromnosti, da ti kazem da vise ni sam ne znam koliko sam puta stao da nekome pomognem.
Tri puta sam auta vozio na dubinsko pranje, nakon raznih nesreca.
Dva puta sam platio slepu, nekim neretnicima koje jedva i poznajem, nego eto sretosmo se na mjestu nesrece.
Koliko sam dao kablova za paljenje, i kljuceva za sarafe, nijesam brojao, ali jesam dvije dizalice.
I da priznam, u ovakvim situacijama, gdje je vec jasno da je steta potpuna, a nema zrtava i unesrecenih, uopste i ne stajem.
A ovaj gospodin, i njemu slicni, ce opet sjutra u drugo auto, bez opreme, bez pp aparata...
Stiskaš li na auto kvačilo kad naglo kočiš?
Ja ne znam, meni je prvi put da čujem da je kvačilo misaona imenica motoristima...
tapatalk
Slazem se, ali samo za slučaj kočenja do neke brzine od oko 20km/h a opet u zavisnosti od odnosa prenosa, vrste motora i trenutnog stepena mjenjača u kome se nalaziš. U svim ostalim slučajevima je bolje nepritiskati kvačilo, kako zbog same stabilnosti motora tako i zbog motorog kocenja koje je nekoliko puta vise izrazeno na motoru nego npr automobilu.
ja ako sam dobro razumio odje se pricalo o naglom kocenju sa male brzine i svakako tvrdim da treba pritisnut kvacilo jer i ako se ne ugasi motor mucenje je za sve zivo - od prenosa pa dalje
a ako ides 150 pa oces da se prestrojis nedje i prikocis malo naravno da neces drzat kvacilo jer 2 nagla pokreta lijevo pa desno - na krov si![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Tu uvijek "leži" voda, sliva se gore s brda ispod pruge i tu ostaje na cestu jer je nagib asfalta kontra mora. Vjerovatno je naletio adekvatno naletio na baru i ćao.
Poslato s Jadrana
There are currently 21 users browsing this thread. (1 members and 20 guests)
Bookmarks