Ja sam inače alergičan na riječ Delimano ali je ćerka uzela kad je bila akcija ovaj air pekač i mada nevoljno mogu da kažem da je super stvar za neke stvari. Sa običnom rernom se ne može upoređivati jer obična rerna pa da je najmodernija sa ventilatorima dok se ugrije i pri tome potroši 496 megavatastruje ovo čudo ispeče do duše malu količinu nečega za 10-15 min. Meni je za sada top za kranjske kobasice, ramstek i smrznuti pomfrit. Cekinovo pileće bijelo koje jedino uzimam ponekad je isto top. Ali su kobasice bolje nego na roštilju. Zarežeš ih malo da iscuri masnoća iz njih i budu bruka. E sad, može na "suvo" bez ulja ali neke stvari kao što je ramstek ili pileće bijelo ja ipak malo namažem uljem i ispadnu mnoooogo ukusniji.
Malo me nervira miris koji ispušta dok radi, kao na pregoren, bakelit, liskun šta li, ali se ne prenosi na hranu.

struje ovo čudo ispeče do duše malu količinu nečega za 10-15 min. Meni je za sada top za kranjske kobasice, ramstek i smrznuti pomfrit. Cekinovo pileće bijelo koje jedino uzimam ponekad je isto top. Ali su kobasice bolje nego na roštilju. Zarežeš ih malo da iscuri masnoća iz njih i budu bruka. E sad, može na "suvo" bez ulja ali neke stvari kao što je ramstek ili pileće bijelo ja ipak malo namažem uljem i ispadnu mnoooogo ukusniji.
Reply With Quote
Bookmarks