Ko je Vladica? I kako salju parfeme iz BG? Ili si ti bio u BG pa ga tamo uzeo?
150 > 85 je velika razlika.
110e kod Miloša
Bio sam u BG. Raspitao se sta ima i pokupio. Non stop je neko gore. Od drugara ili od rodbine
Pa iscimajte nekog da vam uzme.
Mislim generalno na ponudu ne samo na RT.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vidim na nekim sajtovima Midnight Oud sa drugacijim poklopcem, poput krune. Da li je to neko limitirano izdanje ili je prvi batch bio takav?
Jel neko od vas imao priliku da proba Creed Aventus Cologne? Vjerujem da je dobar...
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
https://www.fragrantica.com/perfume/...oni-45475.html
Aooo kakva parfemčina ljudiiii
Jesam u cosmetics. Brutalan je! Prije 10 dana mislim da sam ga prsnuo prvi put i nisam do nocas znao o kojem se parfemu radi jer sam tek poslije dva dana ukapirao da mi auto mirise od papirica kojeg sam stavio u dzep od jakne, to mirise toliko dobro i projektuje tako da u hodniku osjetim miris koji je na papiricu u dzepu jakne. Bruka kako je dobar!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Narucih Lataffa Night Oud od indijca. Duvan, insens, drvo, smola...trebalo bi da je upravo ono sto volim. Uporedjuju ga sa mojim trenutno najmilijim parfemom TF Tobacco oud-om. Vidjecemo...
80ml, oko 25 eura.
Vidim da se na ovom glasanju često provlači ovaj niche parfem i rado bi probao da znam o čemu se radi
https://www.fragrantica.com/perfume/...ess-53641.html
Znam da je dosta forumaša kupilo Manceru Red Tabacco, nego kako ste zadovoljni vi što je posjedujete
Definitivno tražim neki dobar zimski parfem
Prva dva pika
Xerjoff Naxos i Mancera Red Tabacco
Ako nekom dosadi Red Tabacco a svidja mu se Cedrat Boise možemo probati napraviti neku kombinaciju![]()
Ja sam probao 5-6 puta red tabacco i ipak nije parfem za mene.
Nema mi nikakav wow faktor, cak mi je dosadan.
A traje dva dana na kozu cini mi se...
Mada ga jos nisam osjetio na nekoga, mozda bolje mirise "aura" koju ostavlja, kao sto se desilo sa Interludom.
Kad sam ga pomirisao s mjesta dje sam ga naprskao - pih
a u vazduhu okolo ludnica
Ja sav pun nade pridjoh gospodji sa Interlude-om, imadoh je ubit... Ni malo joj nije legao... Nakon pola sata dumanja na sto je podsjeca veli, mirise kao otrov za bube... Hahaha... Sagoreo joj je nos...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Moja žena ne voli takođe takve mirise. Za većinu inače niche mirisa je pravila grimase. Nije ni meni interlude pao dobro kada sam ga prvi put probao, nije recimo mnogo toga ali jeste kasnije. Juče sam davao ćerkici svaki parfem da pomiriše, jedino je za Bleu de Chanel parfem rekla da joj se dopada, kao i za Dylan blue. Ništa od ostalih joj se nije dopalo, ni aventus klonovi, ni mancere
Bez obzira na to što se Interlude neće dopasti većini žnske populacije, ja bi ga rado imao kao pravi muški parfem. Ne može a da ne ostavi utisak kako god, Evo i Orto Parisi Terroni raznosi na papiriću, nema mu kraja, jako dobar a pitanje je da li će se dopasti ženskom čulu mirisa.
Slazem se za red tobacco. I misljenja sam da vise naginje ka zenskom mirisu. Naxos mi je za njega svijet izmislio i iako je i on sladak ima nesto zanimljivo u sebi i smekersko.
Moja zena se navikla na niche mirise pa se i ona fura kao ja. Sad smo se dogovorili da zajedno kupimo BaraonduStalno se maze mojim parfemima i mogu vam reci da sam zavolio Baccarat Rouge zbog toga kako mirise na njoj. Na meni mirise bukvalno kao jod pomjesan sa nekakvim sirupom za kasalj, kao bolnica, na njoj fenomenalno, zenstveno, slatko, uf.
A evo za Interlude update jer ga bas cesto koristim i Laz me podsjeti. Jako je gust i tezak, 2 spreja maksimum ako necete da podavite ljude oko sebe. Ja volim pred spavanje da prsnem na ruku omiljene parfeme i mirisem i to sam radio skoro svaku noc sa Midnight oudom...to s Interlude-om ne smije da se radiVjerujte, prob'o. Toliko je jak i zadimljen kad se mirise iz blizine da nije prijatno. Ali zato sa pola metra savrsenstvo. Sto vrijeme vise prolazi sve mi je razlicitiji od Midnight oud-a.
Last edited by Milosmmm; 23-12-19 at 08:43.
Nisam ni ja oduševljen Red Tobacco mirisom. Ne kažem da je loš ali nije tip mirisa koji mi se ne dopada toliko. Inače ne mogu iščekat da se pojavi kod nas Mancera Instant Crush. Vjerujem da je fenomenalan parfem.
Ja obozavam viski i konjak kao note. Moj signature dugo godina JC dirty english je mirisao kao bure viskija na otvaranju, savrseno..Faaak nikad necu prezalit sto su ga unistili.
Stigle su mi izgleda bocice za dekantiranje. U cetvrtak idem da ih pokupim...Pa ajde da sastavim cjenovnik ili ako nekog zanima zamjena. Sve bocice su 5ml
Amouage Interlude- 10 eura
Amouage Jubilation xxv- 10 eura
Tom Ford Tobacco oud- 20 eura
Tom Ford Noir de Noir- 20 eura
Atkinson The Big Bad Cedar- 8 eura
Mancera Hindu Kush- 8 eura
Dior Sauvage- 7 eura
Dsquared wood-7 eura
Encre noir-5 eura
Encre noir sport-5 eura
Valentino uomo-5 eura
JC Dirty English-5 eura
Midnight oud- 5 eura
CDNIM- 5 eurs
Prodajem i bocicu midnight oud-a(potroseno 5ml-10ml) 30 eura.
Prodajem i bocicu Tom ford Noir de Noir(potroseno max 5ml) 120 eura
Ostale cu prodavati samo po malo da se skupi para za Amouage OvertureMislim da su cijene za ove jace niche parfeme dobre(nema jeftinije ni u bg) jer mi nije cilj da zaradim. Za ove jeftinije, cijene izgledaju vece ali uracunao sam cijenu dekant bocice i goriva koje mi treba da vam donesem to. Bolje da date 5 eura pa da vam se ne svidi nego da narucite za 30 pa da vam se ne svidi
![]()
Last edited by Milosmmm; 23-12-19 at 23:04.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks