Jeo sam ja sendvic sa zapecenom piletinom.Vise nego ukusan.
Samo cijene malo..Ta pizaa-tj oarcemislim da je 2.20
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Ja sad iz Bibera (ex Gurman na kraju Hercegovacke)... Probah sa piletinom i neku poput margarite pizzu... Bogomi bjese uuuukusno prilicno... Donja kora krckava, gore sve 5... Tijesto bije tanko (zato i slika poprecnog presjeka)...
![]()
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Jeo sam ja sendvic sa zapecenom piletinom.Vise nego ukusan.
Samo cijene malo..Ta pizaa-tj oarcemislim da je 2.20
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Po 1.8 su ove sto sam ja spalio...
Ispricah se fino sa kuvarom... Pravi svoje zacine... Cini mi se da je jedna fina prica...
Last edited by Ben Dover; 18-12-19 at 09:59.
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Sinoc se nadjoh sa suprugom na Cetinju, ja se vracao sa posla, a ona kod frizera(zamislite).
Sjedosmo u Pecinu.
Nikoga ne bijase, konobar sam.
Ali je maksimalno ljubazan i predusretljiv, sto bi valda i trebalo.
Sve su svemu, hrana vrlo kvalitetna, i poslije ovih kotorskih cijena ne ucinje mi se skupo.
Raznjici, brasnjene kobasice, grilovano povrce,veliko toceno staropramen, boca hajnekena, dojc i kisjela, cirka 15.40 eura
Mora da je kod Djura bila
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Daltons, dobra tortilja sa hrskavom piletinom. Piletina baš i nije hrskava, al je ukusno i obilno.
Prijatelji,
Dajte preporuku za rucak, dvije osobe, da bude tu do 20-25e
Ulazi u obzir i rostilj i italijanska/meksicka kuhinja... ne mora bit nikakva gala, samo eto da se fino jede i plati neka normalna cijena
Napomena: restoran u pg mi treba
Naša priča, i troje može za te pare. Meni sve bilo odlično kad sam tamo jeo par puta.
Odlicna Diavolo pica u Pizza bar, blok 9. Odlicna, a i ranije preporucih njihov Pivski pjat.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Konoba "Jatak" u Šavnik, Petnjica.
Ambijent fenomenalan, hrana domaća.
Pastrva s` Komarnice, cicvara top, neka pita od sira bruka, košet, kastradina...
Cijene pristojne.
Ko je meraklija nek svrne obavezno.
Obrok salata, piletina grilovana u susamu u Siciliju preko Morače savršena...4,5e.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
Juce pod pločom mijesano uzas....
Idem ove nedjelje po Volat na večeru, jedva čekam da vidim kakvo će meso biti![]()
Picerija Taormina, pored Venoma. Sto se paste tice, ocekivao sam vise(pravi ih valjda osoba sto je ispekla zanat u Takeriji), nekako je suva bez sosa, radi se o pasti sa piletinom i spanacem.
Tortilja sa kulenom, kao da sam je sam kuci pravio, malo sira, kulena, pavlake i preko kecap, ali ukusna. Najvise mi se svidja jer je cisto, sve djeluje korektno sa te strane i konobari stara garda iz Venoma sa par novih.
Cijene regularne, oboje oko 8 i nesto eura.
Sent from my SM-G950U1 using Tapatalk
I am not i danger, I am the danger.
Kad Rostiljadu uporede sa Pod Plocom ili Pod Volat... Kao Ferrai i Zastava 101 otprilike.
Bombarduju sa reklamama na instagram, imaju nekog rostilj majstora poznatog.
Bio sam 3x dosad u Rostiljadu i od mene cista 10tka za hranu. Konobari bi mogli biti brzi ali nista strasno.
Corto Maltese ako niste skoro bili, Diavolo na drva odlicna. Hrskava, ni tanka ni debela kora.
Bar 61 u nas diskont, corba im je odlcina. Gurmanska veoma ukusna, a kobasice top.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Proteinski doručak u Garden...svaka cast. Jaja, biftek, mocarela, neki predobri kifla hljeb integralni i salata. 4,50e ili 4,60 nemojte me za riječ držati
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks