Pazi s tim stopama, ugradih neko ***** na puga, čitavo mi se auto treslo kao na struju da je.
Golf 4 TDI
A čuo sam da ima opcija i da se repariraju
Valja li to čemu i ko to radi kod nas?
Pazi s tim stopama, ugradih neko ***** na puga, čitavo mi se auto treslo kao na struju da je.
Ostavio danas kombi na pranje, ovaj izvukao 20l goriva izgleda hahahahahahaha...
Pa sta uraditi tom dzukcu?![]()
Ništa ovaj put, za sledeći spremi neku kamericu, pa ga provozaj posle u zadnji dio ako je teretni kombi!
Poslato s Jadrana
Swag ili Febi ili je to sve isto sra*e drugo pakovanje?
Crkla mi je druga sonda,poslije katalizatora(Audi A4 B6 1.8T 150ks),katalizator je pun moram ga skidat.Da li je bolje skinut katalizator,zavarit komad cijevi i i stavit novu sondu,ili skinut katalizator i iskljucit sondu softverski?(valjda kad se iskljuci softverski nece prikazivat nikad vise bilo koju gresku koja bi palila check engine)a vjerovatna i potrosnja i perfomanse nisu iste kad se iskljuci softverski.da micem i srednji lonac jer nece jos dugo pa da ostanu samo zadnja dva lonca.citam da se onda brzo prospe i i zadnji lonac jer svi izduvni gasovi direkt udaraju u njih.ili da stavim neki protocni?
Last edited by Randy Orton; 20-12-19 at 05:24.
Citaj i to da ce ga u skoroj buducnosti biti nemoguce registrovati bez katalizatora...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Necu ga ni bacat,ako dodje do toga ima ga zavarim i i opet skinem
Last edited by Randy Orton; 19-12-19 at 19:31.
Xenon sijalice - 4300k vise vuce na zuto? >>> ocu samo bijelu boju to je 5000k?
Plave stavi!
Da budes kompletan seljak.
Covjek preko 90godina >>> produzeno mu ljekarsko-vozacka na godinu dana.......Kako?
Pa prosao ljekarsko,cus kako.
Vj vise i bolje jeb* no ti ahhaahahahahah
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Ja bih mu rekao....
Cica praunuku ti je***..![]()
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks