Nema veze ni sa pijanstvom ni sa odvlacenjem paznje sagovornika u toku razgovora telefonom.
Oci na put i rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
Vjeruj mi, probaj![]()
Sve te radnje ometaju koncentraciju pri voznji, bez obzira o kojoj se radilo. Neke vise, neke manje.
Mozda ti to radis toliko cesto da sebe smatras doktorom u brijanju tokom voznje i da ta radnja apsolutno ne utice na kvalitet tvoje voznje, kontrolu nad situacijom i brzinom refleksa.
Sigurno ima onih koji bi isto to rekli i za razgovor telefonom tokom voznje - oni to stalno rade i navili su se, to apsolutno ne utice na njihovu voznju...
To mi je kao da slusam pijanog momka kako bolje vozi pod alkoholom nego kad je trijezan.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Nema veze ni sa pijanstvom ni sa odvlacenjem paznje sagovornika u toku razgovora telefonom.
Oci na put i rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
Vjeruj mi, probaj![]()
Ovi sto parkiraju su i zlatni za ove sto driftuju na kruzne... Upravo sad kruzninkod stadiona, neka Panamera DGAM944... Boze spasi...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Tri degenerika izasla na kafu
Poslato sa VTR-L09 pomoću Tapatoka
But if you never try, you'll never know..
Sto je htio
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Na Konik svakog dana degenerici zauzmu jednu traku da popiju kafu
Last edited by Tripleta; 18-12-19 at 18:02.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
a kakva guzva. ti si na 10-15 metara prije raskrsnice, ne vidi se niko u obije trake. nije to tolika guzva ako je 10-12 vozila ispred tebe
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Bi li vjerovao da se bunio sto sam se nasao tu.
Prema tome, šta da ti kažem?
A i ti, ka da ti treba cijela traka. Pomjeris se do kraja, kolega isto uradi na suprotnoj strani i eto komocije.
Pravi je nesoj ovaj fudzivara, snima bizboga tuda po gradu, nece narodu da se pomjeri kroz grad....
Sent from my SM-G965U1 using Tapatalk
Ružan li je auto što je ovo
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Parkiramo se naopako pgcg
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Ovo parkiranje nikako ne shvatam.
Prema tome, šta da ti kažem?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks