Ja cu ti rec da ako nisi kriv, nisi registrovan opet se naplatis i popijes kaznu od 80e jer nisi reg..P.s nisam mogao vj prvo u to dok mi se nije desilo jednom rodjaku..
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Iz par situacija koje znam nista nisu dobili od osiguranja naravno vozac drugog vozila koje ih udarilo nije bio pod dejstvom alkohola vec pokusavao da izbjegne sudar s drugim vozilom sad nzm...
Sent from my Mate 10 pro using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Ja cu ti rec da ako nisi kriv, nisi registrovan opet se naplatis i popijes kaznu od 80e jer nisi reg..P.s nisam mogao vj prvo u to dok mi se nije desilo jednom rodjaku..
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Istina ti je ovo što Djalac piše.
Kumova majka sa neregistrovanim puntom išla kroz Kralja Nikole, lik stao na sred ulice sa nekim novijim audijem, otvorio vrata ona ih ponijela. Stala odma, on nije htio da prizna da je kriv, došla policija zapisnik naprave i ona dobije oko 400€ za štetu na svoje vozilo, i kaznu je platila jer je vozila neregistrovano auto.
Tako da ako nisi kriv nebitno je dal si registrovan ili ne. Isplatiće ti sve.
Gadna nesreca na putu CT-PG.![]()
Prema tome, šta da ti kažem?
Dvoje poginulih.
Rece sofro sad na prenos rukometa da su varvari u pitanje.
Djeca sve.
Sent from my SM-G610F using Tapatalk
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Bas pakao.
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...ko-povrijedene
5-oro u autu, 2 poginulo na licu mjesta, 3 tesko povrijedjeno.
Sletili u provaliju.
Izgleda svi 18-20 godina.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Greote nad njihovom mladoscu.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
greote...
![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
dokazivanje..90% ovakvih nesreća se desi kada je još neko njihovih godina u autu, mislim da je neka okolna država donijela zakon da ne mogu dvije mlade osobe da se voze same bez starijeg lica baš zbog toga
She is only here to annoy herself!
mi pojas ne vezemo a ne da se vozi neko stariji sa djecom. jesi lud.
f6
Srbija - probna vozacka dozvola od 2 do 4godine.
Kroz grad ogranicenje 45km na autoput 110km itd...
Ne smije da vozi u periodu od 23h do 06h
Sam moze da vozi auto do 109ks >>> jace auto moze da vozi samo uz pratnju starije osobe koja ima vozacku dozvolu min 5godina. (ukoliko napravi prekrsaj dok je pored njega lice koje ga nadgleda u voznji) kazna od 100 do 200e
Moraju da imaju naljepnicu sa prednje i zadnje strane P (pocetnik) itd.......
Sada ćemo nedelju dana da kukamo i da pazimo a onda opet ispočetka...
Nema nema bez strogih kazni...
Poslato sa ultra moderne pisaće mašine Note X
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Uzas, razmisljam sta sjutra kad ti dijete treba ici s'nekim ili voziti auto sa drustvom....
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Tuda sam prosao samo par minuta nakon nesrece i pricalo se da momci nisu krivi, kako i sto je tacno bilo ja ne znam ali znam da je bas ruzna scena kad smo vidjeli momcica dolje u provaliju kako lezi i bukvalno pokusava da se ispravi/sjede. Par drugova je odmah otislo dolje i pricali su sa ovim momcima svo vrijeme dok nije dosla hitna i vatrogasna, na kraju su im pomogli sve da ih izvuku. Ja sam morao da idem dalje jer sam bio sa djetetom, a kad sam se nasao kasnije sa momcima koji su bili dolje bas nisu znali u koju su drzavu...
Edit:
Sad mi drug rece da su momci preticali i da je pasat krenuo isto u preticanje ali nije pogledao retrovizor i bukvalno ih je gurnuo u provaliju.
Poslato sa VTR-L09 pomoću Tapatoka
Last edited by LUKA!; 15-12-19 at 23:18.
But if you never try, you'll never know..
Užas. Saobraćaj jebeni. Trenutak nepažnje i ...
Poznajem dvojicu ovih momčića što su preživjeli. Van životne opasnosti su.
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
a i oni brate stavili ogradicu neku a onamo dolje provalija kraja joj ne vidis. ne kazem da bi pomoglo ali eto
f6
Ima na portalima nekim slika dje su izleceli..tu je bio onaj zavrsetak ograde pod uglom..mislim da su taj zavrsetak malo zakacili..ne mogu nac sad sliku
Послато са SM-A750FN уз помоћ Тапатока
legendarni pjesacki kod t-coma...
f6
Nepotreban apsolutno.
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks