Posli na Trojicu da isprobavaju auta, ajde da je put zatvoren, nego ljudi voze iz suprotnog smjera a ovi ludaci sjecu i voze tudjom trakom.
Ovo je trebalo u degenerike
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Stalno to rade, jedna te ista banda, i tripuju se na nekakve snimke i ubrzanja...
Poslato s Jadrana
Niko ne piše da je na humanitarnom skupu u Kotoru skupljeno preko 3000€ za pomoć liječenja jednom momku iz Kotora...
To je lijepa strana ovih skupova Murr, kad se nešto postigne, ali dosta ljudi ne ide zbog ovakvih sa snimka, dojadilo nam je da slusamo turiranja i zviždanja trkača i da razmišljamo kojim putem oni idu kuci jer ce da nas satru neđe.
Poslato s Jadrana
https://www.facebook.com/RacingNever...sn=mo&d=n&vh=e
Ovako je 95% auta na placevima kod nas.
Slazem se
Davno ima 15god bar 12 13ima, ja bio momcic i vozio clio "williams" i probao se tad s jednim pug 106 reli i trkanje, gasovali, snimili, youtube. Kad mene zvoni telefon da dodjem na razgovor u stanicu. A sad vidim svako svasta stavlja.
Послато са SM-G925F помоћу Тапатока
imali su oni knjigu đe su nas upisivali...možda je ima još ne znam
She is only here to annoy herself!
Za knjigu ne znam... a vjerujem te slobodno.
Послато са SM-G925F помоћу Тапатока
Nekad su na forum bili dinamicni vozaci i postovalo se sto videoi sto price, danas kad udjes na automobilizam sve preplaseni penzosi no aj![]()
Last edited by N_L; 16-12-19 at 18:02.
rm -rf /
Namješteno da britanski auto dobiE + ovdje gori gume da bolje izgubi konekšn..
Cini mi se da je dugacak 6 metara, steta sto ga makar ne opere i polira ili je mozda tek u fazi da ga sredjuje. Najbitnije je da pali i da se vozi.
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Kakvo ruglo
Meni je simpatican, bas cu da proguglam kakav je unutra
Ne ide mi nesto ovo guglanje, ne znam koji je model sem sto vidim da je Chrysler....
Chrysler New Yorker Coupe, sigurno iz 70ih
Premocan je, gledao sam ga uzivo i ja
Kakav parobrod!
Nikad necu shvatiti potrebu za ovolikim zadnjim dijelom ali valjda to cini zanimljivim ovaj dizajn amera tih godina.
Poslato s Jadrana
a ja nikad necu ukapirat potrebu da se nesto ovako napravi uopste...ali definitivno danas bih volio da imam nesto ovako i da se kulira u voznji istog...![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks