Moja sugestija bi bila banka, pokusaj sa njima da rijesis svoju situaciju...
Ja licno nemam slicnog iskustva.
Ja obicno izvadim novu karticu prije isteka stare i pri vadjenju nove, sva sredstva sa stare prebacim na novu i sa tim zavrsim pricu.
To sam zadnji put odradio prije 20-ak dana.
A nije mi se desavalo da cekam/dobijem povrat novca u toku zamjene kartice.
--------------------------
Do Not Disturb.
Moja sugestija bi bila banka, pokusaj sa njima da rijesis svoju situaciju...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Kao sto rece darijan, kartica je vezana za ziro racun, tako da ako si odradio refund novac ces da dobije za par dana (cini mi se da na Ali pise do 10 dana). Ako novac ne dobijes to opet nema veze sa prodavcem vec sa Aliexpressom pa ces morat preko njih to da rijesis, jer koliko skontah prodavci ne dobijaju novac prije nego kupac potvrdi prijem posiljke.
-----
Situacija od prije neki dan:
"Dobar dan, morate doci po posiljku koja je poslata 10 novembra, jer se sutra posiljka vraca".
Skoro mjesec dana posiljka lezi kod njih, bez ikakvog obavjestenja, iako sam dolazio i pitao za posiljku 3 puta receno mi je da nema nista, a tracking broj nije evidentiran. Taman sam bio spreman da se svadjam da su krenuli da mi naplate lezarinu, ali nisu.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Slicno kao onomad kod mene. Samo sto se ja nisam javio na nepoznati broj i posiljka je vracena nazad pa sam morao da se cimam i iz Beograda je vracam ponovo za CG.
Em sto nemaju mozga, em sto im je haos u posti konstantno... Tu se ne zna ko pije a ko placa, mene cudi da funkcionise i ovako kako funkcionise - jedva.
Do Not Disturb.
Zdravo,
Pokusala sam da nadjem informaciju ,medjutim,toliko je stranica da mi je potraga bila bezuspjesna. Ako se moje pitanje ponavlja,razumijem ako necu dobiti odgovor.
Planiram da narucim gramofon sa americkog urbanoutfiters sajta. Kako je cijena 99$ i shipping 30$ za CG,na sajtu ne mogu da vidim preko koga ce posiljka stici(da li ce to biti posta ili neka od privatnih firmi). Interesuje me da li mi mozete reci,iz nekog iskustva,da li mogu da ocekujem neke dodatne troskove mimo placanja poreza na ovaj proizvod? Unaprijed hvala
Racunaj 21% poreza i eventualno do 5 eura za dostavu/lezarinu u zavisnosti preko koga ti stigne kod nas.
Imas u prvom postu detaljno objasnjeno.
p.s. Ako bude dolazilo preko Poste CG, postoji mala vjerovatnoca da se provuces bez ikakvog placanja (osim za dostavu), ako prodavci ne budu istakli cijenu sa spoljne strane paketa a ove u Posti bude mrzjelo da otvaraju paket.
Preskoči slanje gramofona, sve i da je neka fensi kurirska služba i da izlijepe 100 natpisa "Fragile"...
Nadješ fino što te zanima na Njuskalo ili KupujemProdajem pa podješ lično ili ti posalju po nekome...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Hvala na odgovorima. Nazalost,tog modela nema u okruzenju,a vec dugo ga zelim,pa se odlucujem na rizik
https://www.ebay.com/itm/Aquarium-Br...r=671667809704
Kolika je sansa da ovo dodje ispravno ? Obzirom da je metar duzine a rekativno usko .
meni je stigao citav prednji branik za auto sa ebay, dako i tebi ta sijalica stigne uspjesno.
inace sto se tice mog slucaja sa isteklom karticom, cisto da znaju drugi ako ih zadesi slicno , pare jesu vracene ali nikakva poruka o tom "prilivu" nije stigla. tako makar kod hipotekarne banke. a inace i obavjestenja o transakcijama preko sms su im ocajna. ne daj boze
Last edited by *lucifer*; 10-12-19 at 13:26.
Ako je u pitanju ovaj gramofon u koferu, gledao sam slično nešto u BG u Delti, ima poseban štand sa ovakvim gramofonima i pločama...
U svakom slučaju, neću da ti se miješam u izbor, ako želiš samo zbog estetike da ti stoji kao eksponat, onda OK, ako ćeš zbog zvuka imaš mnogo boljih varijanti kod nas...
Javi u svakom slučaju ishod da znamo možemo li poručivati sa tog sajta...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Kod njih strajkuju u posti pa okrenuli na salu(kod nas ne strajkuju ali se na slicno svodi...)
http://www.njuz.net/covek-krenuo-pes...a-aliekspresa/
Sent from my POCO F1 using Tapatalk
Je li narucivao ko s Gearbest-a kad?
Ja i sve mi je stizalo u najkracem roku i sve ok,taj sajt je ja mislim najbolji od ovih koji dostavljaju kod nas...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sa GearBest-om sam imao dosta problema ali standardna kineska prodavnica gdje kao imaju sve a poslije cekas duze nego sto bi trebalo (da uopste posalju artikal)...
Ima vec duze vrijeme da ih nisam koristio jer smo se bas nesto pokacili njihovom greskom pa su se na kraju izvinjavali, nudili neke njihove "poene/kredite" sto vec ali sam ih iskulirao skroz.
Nedavno neko postavi onaj link sa MiBand 4 i rekoh ajde da narucim, mozda su se normalizovali. Naruceno 29-og novembra. Posto je petak, nemam mnogo nade da ce poslat' isti dan pa cekam vikend da prodje. Ipak, i dalje nista. Pocnem da ih cimam na 'support' i onda sve kao "evo spremno je, samo sto se ne posalje" i tako iz dana u dan, ista prazna prica. U petak ih ponovo saljem u PM i trazim otkazivanje 'order'-a a oni se prave ludi do dodje i prodje vikend. Tek kad sam u ponedeljak javio da cu otvoriti 'PayPal dispute' i sl. su se napokon 'pokrenuli' i poslali posiljku taj dan ili iduci (utorak) sto je bukvalno preko 10 dana od dana kada sam narucio...
Tako se prisjetih zasto sam ih odyebao davno i sigurno necu nista vise narucivat' od njih u skorije vrijeme pa cu mozda pokusat' za koju godinu. Opet su se izvinjavali 300 puta i slali neke raspale poene/tokene/zele zeka bonbone.
Svako ima svoja iskustva, moje sa GB-om je dosta lose, pogotovo u zadnjih par posiljki (zadnjih par prije jedno 2 godine i ova posljednja sad).
Do Not Disturb.
Evo vidjecemo. Sinoc sam narucio, poslije nekoliko sati mi je stigao mail potvrde da su mi poslali proizvod.
Gear best je sra*je... i ja sam imao dosta problema sa njima. Ja sam sa Aliexpresa narucio miband4 29og i sjutradan je poslat.
Послато са SM-G955F помоћу Тапатока
Znaci zanimljivo stanje u posti? Cekam 3 posiljke preko mjesec dana. Ono sto me najvise cudi je posiljka iz CRO koja putuje 30+ dana. Do prije dva mjeseca su posiljke iz EU dolazile za 10 dana.
\\OFL•GIC
Ima li neka preporuka za USB kabal C za punjenje android telefona. Bilo je negdje ranije price o tome..
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks