'Cattleya' lounge bar na Starom, iza 'Sicilije' u atrijumu...
Probah slane palačinke, bijahu dobre, porcije velike, krastavaca i smjese ne žališe.
Gurnuh konobaricu, koju ne viđeh iza leđa, okupah je vodom iz čaša sa tacne, ajde, crkla smotana, kakva sam...
Sell the Vatican, Feed the World!
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Svratih u godfellas na cheeseburger ,čekao 20 minuta ,nemam đe da sjednem od gužve ,pojeo ga u 2 zalogaja.
Poslije toga pođoh na hamburger ,u Njegoševoj ulici su muž i žena otvorili fast food ,dođe pored La culture ,mislim da je tu bila ona najgora bucko pica prije i iskreno prijatno iznenađen sam bio ,jeftino a sve se domaćinski i sa ljubavlju sprema .Mislim da se zove morački ćevap .
Meso 100% juneće ,hamburger od kog sam se najeo 1.5e a u godfellas 2 zalogaja 3e.
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
Taman da testiram jutros, taman mi je jutros blizu tu da uskocim...
Edit: Sad udjoh tamo, jos nijesu poceli izgleda, (unutra dva muskarca, jedan mota krdzu, drugi radi oko rostilja i pricaju na albanskom) na moje pitanje Jeste li poceli? pita me lik koji je tamo oko rostilja radio, Do you speak english? Can we talk in english? Te se sporazumjesmo da pocinju za 15-ak min. Elem, prije 10 ne zapucivati se u Moracki cevap...
Nazalost, necu moci da cekam toliko, pa impresije drugi put..
Last edited by Ben Dover; 27-11-19 at 08:09.
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Da bacim pohvale na Mozzarella Osteria na Novom Bg i Sač011 u Zemunu. Ko naleti, dobra klopa.
Danas bila ekipa ozbiljnih gurmana u Zlatibor na corbu i krapa, kazu da je sve bilo predobro. Tako da ona prica od prije neki dan je ocigledano bila neka greskai dobro je da je tako
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
Ja ti kazem da je tako bili i inace je tako.Jer zadnjih par godina nije to bas ista corba kao nekad..Ali vi je od tad ne pamtite.
Krap je i nama ok bio.
Ada sam mi covjek rekao "ne znam sto je kuvarima sto stavljaju manje ribe " (za corbu)
Ili mozda sam mu ja dao kritiku,mozda jos neko pa skrenuo paznju kuvaru.Ja bih volio da jw tako.Poci cu opet za koji dan![]()
Nego mi svi Rostiljadu hvale,a nisam bio.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Ovo za corbu si totalno u pravu. Prije je bilo bolje. Fali one ribe i kako vrijeme ide sve je manje i manje. Ja volim sa strane kad neko dodje tamo da ga odvedem i imam tako nekih prijatelja sto obozavaju onu corbu. Bas smo skoro komentarisali da je ukus ok ali da fali ribe i da je nema kao nekad...
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
Nema je ni u jezeru ko nekad![]()
prvo si u goodfellas izio čizburger, pa se TEK, veliš, najeo od hamburgera u taj novi objekat? Posle lizburgera bi morao da budeš ozbiljna izjelica da te ne zasiti bilo koji hamburger...
nijesam bila u taj novi lokal ali me je iznenadilo ovo što kažeš za goodfellas?!
Ja sam vrlo ozbiljan neobožavatelj hrane iz goodfellasa ali mi je dijete, naravno, oduševljeno i kad god je ono dobro gladan kao jedinu opciju koja će zadovoljiti njegove prohtjeve (a može pojest, mašala) izabere goodfelas...čak sam više puta ja svraćala i to su bili oooogromni sendviči, ja ne bih mogla jedan pojesti iako bas lijepo jedem, isto mašala...a sjećam se da su oni koji vole tu američku dzank food hvalili oblnost porcija i veličinu i čizburgera i sendviča, pizzu sam i ja naručivala....je li ovo samo tvoja impresija ili je goodfellas pokvario porcije?
ja sam krapa jela vrhunski, a moj tata barem jednom mjesecno ode i kupi čorbe nekoliko porcija i krapa tri porcije i tri dana to jede! Bukvalno svakog 20. kad mu je penzija sebe počasti![]()
Treba im se paznja skrenut.Skreni je takodje pa dako uvide..Jer narod vazda klima glavom,ok,super..
Nije gusta kao nekad,vodenasta breOno je smece postalo.
U svakom smislu te rijeci.
I da kazem za Pepe u zlatrskoj.
Pizza i dalje dobra,ali i dalje glibavo i tako je od pocetka.Znaci nivo cistoce u one 25m2 je ocajan.Vazda paucine tonu ! Ona rolo vrata nisu cistili od otvaranja i sve kad sjedis pri "izlogu" vidis tonu SVEGAAA
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Kafa u kafoteku trop, bas nidje ukusa kafe no neka zagorelost, samo neka su zdravo i oni i hipsteri sto tamo vise.
Zajebah se iz nostalgije u buongiorno sto odoh, kakvo ***** od pice, mislim i biljni sir da stavljaju ili ko zna sto, pi.
rm -rf /
auuuu ja to inače ne jedem, mislim te američke gluposti a čizburgr i inače ne volim i nasa domaća pljeskavica mi je vrhpa lijepo da se izbjegavaju t strunjaci koji kad otvore lokal imaju velike porcije pa kako koja godina sve manje i manje porcije a cijene rastu!
Inače jedinu čajnu koju volim je ili karneks a volim i zimsku Gavrilovic, ali post je 25 eura kilo u Naš diskont to sam se opredijelila za alternativu, PIK-ova zimska...ljetos je bila 10.50, prije mjesec dva je bila oko 12 eura, danas 14 eura...ne kontam što e zglavom!
Au, a što veliš to, kako mi bači špicu sad, moram toga zimomornog Gavra probat pa da će sve splamćet!
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Probah juče picu u Goodfelas, kakav raspad majko sveta...
Послато са SM-G955F помоћу Тапатока
Je li moguće da su se tako iskvarili... Nevjerovatno...
Sent using Tapatalk
#fakenews
Što znam... Gloria se izdvaja, a od ovih za ponijeti Tabasco.
E ako mi ne dođe da otvorim jednu piceriju na drva u PG....
Kad se sjetim kakav je ukus pice u Galiot u Djenoviće plače mi se pri izboru pica kod nas. Pulena u Bar isto odlična, iako nije na drva.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks