Pa ja napisah da je bas dugo trajao (PG)
Zavisi ljudi dje ste u tom trenutku.U krevet je full osjecaj
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Valjalo bi i napomenut' iz kojeg grada pisete... Ja u skoro svakom post-u napominjem da je Bar u pitanju...
Ovo kazem jer je ovaj zadnji u 15:46 bio jako blizu Ulcinja i logicno je da su ga Barani osjetili mnogo vise/duze nego neko iz PG ili jos sjevernije...
Cisto informativno jer vidim i neke nepotrebne komentare na konto toga.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Pa ja napisah da je bas dugo trajao (PG)
Zavisi ljudi dje ste u tom trenutku.U krevet je full osjecaj
32 mrtvih do sad
8 u kritičnom stanju
650+ povrijeđenih
Preko 40 spašenih iz ruševina
Primiču se po malo epicentri ka nama, nije mi namjera da dižem paniku ali kao propali student geologijepouzdano vam mogu reći da je to i očekivano i da će epicentar sljedećeg -jačeg zemljotresa biti na našoj teritoriji.
P.s. Ovaj zadnji se osjetio kod mene u Tivtu na spratu, dolje u prizemlju jedva.
Propali student i pouzdano ne idu zajedno :-)
Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Čudno je i to što npr hotel srušen do temelja a pored njega drugi stoji bez oštećenja, jednostavno je mutljavina u gradnji došla do izražaja.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
This time next year we'll be millionaires
Dođe brat niotkuda, najavi epicentar kod nas i preko 100 mrtvih u Albaniju, onako stručno.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Eo opet
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Ja ne paničim, ali ljudi kao ti unose paniku.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Slažem se, dokon narod...
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
oko 15:45 se osjetio u Kotoru
https://www.b92.net/info/vesti/index...nav_id=1623441
Poslato sa mog sam-sung S9+ telefona...
Ja unosim paniku? PA pogledaj topik čoeče, ja ne mogu da vjerujem da ima ljudi koji non-stop bulje u lastearthquake i po cijeli dan šeruju skrinšutove, broje mrtve i ranjene ka da samo oni čitaju i slušaju vijesti. Pa analize i predviđanja raznoraznih "stručnjaka" za zemljotrese a Japanci koji se 1000 godina tresu 365 dana u godini uspjeli da usavrše predviđanje zamljotresa na čitavih 2 sekundi prije. i to sa vjerovatnoćom od 65%! Trese, i trešće sve dok afrička ploča nailazi na "otpor" od naše ploče, kad se energija isprazni i otpor smanji i dalje će se kretati i dalje će se tresti u utrobi 0-1 R, NON-STOP.
Jedan jedini zemljotres u ove 2 dana ma koliko god da ih je bilo nisam osjetio. Mnogi od vas imaju svilena čula ili te građevine đe živite su tako osjetljive i loše rađene pa svaki šum čujete.
Kod mene na stan kišu i vjetar ne čujem, eventualno kad zagrmi baš baš se čuje.
Evo kažu u Albaniju 32 žrtve za sad, a kažu za dosta njih se traga...
A dje..Ti zivis u bunker ili si na ljuljaksu bio kad je treslo..Sto je ovooo....
Levitira čoek...
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
koliko je kvadrat tamo dje ti živiš? kad se već ne čuju vjetar i kiša i ne ośeti se zemljotres to je za trgovinu odma’
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Kakva je situacija, oće li biti što noćas? Sinoć je bilo top za spavanje
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks