Quote Originally Posted by kimmi View Post
Samo razmisli malo, ako te dobiju na spisak za privodjenje male su ti manevarske sposobnosti. Mislim da ne možeš ni preko granice niđe da mrdneš. Velika je to kutara zbog 150€. Ima li onog umanjenja od 30% ako platiš u roku od 8 dana??

E sad, možda ćeš da se žališ, možda imaš i osnova, ne znam o čemu se radi...

Ipak, ako se žališ prolongiraš, ali sa druge strane rastu ti sudski troškovi.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Ja ću probati, iako jeste kutara, ali ako mogu ovi za milione da se izvlače mogu da probam i ja za meni ne malih 150e. Mogu da prođemo granicu bez problema.

Quote Originally Posted by Fidel Castro View Post
Sigurno nema osnova da se zali nego on oce da plati na rate kao da je to neka obaveza drzave da daje da se kazne placaju na rate...

Sto se sve ziv co'ek nece procitat' na ovaj forum.

Ja vjerujem da treba da trazis placanje u 12 rata inace nista. Ne daj se, CDM forum je uz tebe.
Fidele, lijepo bi bilo da malo razmisliš prije nego napadneš. Može li biti da radim za 200e. I sad treba odjednom da platim 150. Kako ću da preživim ovaj mjesec? Cilj im je da nekog povedu u zatvor ili da im taj neko plati? O tome pričam. A nemoj molim te pominjati presvetu državu i njene organe, a posebno policiju. Da li je logično da kazna bude iste visine za mene koji primam 200e platu i za nekog ko prima 2000e? Da li je logično da čika Branu salutiraju, a mene pokušava na sve načine da kazni. Itd itd. Milion primjera. I bolje da mi pomognete sa po 50e nego što me smarate sad i vi.

Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk