Page 12 of 497 FirstFirst ... 289101112131415162262112 ... LastLast
Results 276 to 300 of 12406

Thread: Korisnicki problemi sa T-COM internetom

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Podrska, ja pitam posto na tel. racunu imam i ISDN pretplatu, a ja imam adsl... Sto se tice ISDN, sve sam platila i to odavno...
    If you make people think they're thinking, they'll love you.
    If you really make them think, they'll hate you.

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    28
    Thanked in
    11 Posts

vezano za pricu ISDN + ADSL
    meni sa ovom kombinacijom adsl radi malo je reci odlicno, ali da ne preceram pa da kazem perfektno desi se da ostanem bez net-a ali jedino kad ostane po podgorice ili crne gore od jednom. medjutim, prvi komsija koji ima adsl a prije njega nije uvodio ISDN kuburi sa konekcijom ako ne svaki dan, a ono svaki drugi dan i to ostaje bez net-a 5-6 puta u toku dana po pola sata.
    ocu da kazem da sam i ja razmisljao o tome da podnesem zahtjev o raskidu ugovora za ISDN ali me nesto stra' da mi ne bude net "kvalitetan" ka nesrecnom mi komsiji:yipiiii:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    1 Post

Ada ja imam ADSL over prevarantski ISDN pa imama problema stalno. nema to nikakve veze....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

neko probleme ima vazda ;-)

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    28
    Thanked in
    11 Posts

Quote Originally Posted by Jocker View Post
    Ada ja imam ADSL over prevarantski ISDN pa imama problema stalno. nema to nikakve veze....
    mora da si bio neposlushan u ranoj mladosti pa te sad kaznjavaju :blah:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Trinity from Zion View Post
    Podrska, ja pitam posto na tel. racunu imam i ISDN pretplatu, a ja imam adsl... Sto se tice ISDN, sve sam platila i to odavno...
    ISDN pretplatu placate zbog toga sto koristite vise telefonskih linija pomocu NTU uredjaja Santis. Jedna od funkcija tog uredjaja jeste konektovanje na internet ali vi placate pretplatu za ISDN zbog fixne telefonije odnosno koriscenja vise telefonskih linija. To nema nikakve veze sa ADSL pretplatom.

Thanks Thanks Given 
    1,561
    Thanks Thanks Received 
    206
    Thanked in
    131 Posts

Sto se desava sa ovim forumom? Umjesto smajlija stoji svudje slika lava sa nekakvom ovcom ispred,a na reply with quote stoji smajlio koji tapse.I tako svudje.Jelo ovo kakav hack?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by helpdesk View Post
    Vama u svakom slucaju ne bi smjela biti naplacena ugradjena CPE oprema. U Ugovoru ne pise (bar da MI znamo) da cete dobiti isti model CPE opreme (router/modem), uostalom, oprema je vlasnistvo T-Com-a i kompanija je duzna da obezbijedi ADSL pristup.Vi cete trebati (ukoliko ste i dalje zainteresovani) dodatno platiti za D-Linkov router http://www.t-com-cg.com/privatni.aspx?akcija=413, ili eventualno kupiti odredjeno napredniji broadband router (Linksys, ZyXel,...).
    koristim ruter od samog pocetka, isti mi je prestao da radi (prije ovih novonastalih akcija) bio sam prilicno strpljiv, par dana sam isao preko isdn par dana preko modema. dobio sam modem, kao finalno resenje, nisam ja kriv sto je u tom momentu bila nestasica rutera. cak sta vise bio sam jako razuman i cekao svoj ruter.
    t com - NISTA U MOJOJ KUCI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Trinity from Zion View Post
    Hm... ne dopada mi se sto za svaku sitnicu moras licno da odes kod njih da bi rijesio problem. U redu, Iggy, cak iako to uradim, znaci ja bi ostala samo sa jednim brojem tj. kad ja koristim internet, drugi ne moze niko da koristi liniju ili da neko pozove. Nije mi bas jasno ovo...
    Ako bi htjela da raskines ISDN ugovor, morala bi da placas 70e + 13e u narednom telefonskom racunu. Tako su mi bar rekli ljudi iz T-Coma u Kotoru
    "PO DANASNJEM SHVATANJU NORMALNOSTI ZDRAVO JE BITI NENORMALAN"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Kralj_Nikola View Post
    Ako bi htjela da raskines ISDN ugovor, morala bi da placas 70e + 13e u narednom telefonskom racunu. Tako su mi bar rekli ljudi iz T-Coma u Kotoru
    Pazi, molim te... znaci da bi otkazao moras jos da im platis, pored svega sto su dobili... svasta. :roll: Hvala u svakom slucaju za obavjestenje.
    If you make people think they're thinking, they'll love you.
    If you really make them think, they'll hate you.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

taksa za deinstalaciju

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    28
    Thanked in
    11 Posts

ljudi, eo 5 dana niko ne pise nista. znaci li to da nema niko problema ili vi je dojadilo da pisete
    mada, moram rec da je veza eo u zadnje nedjelju dana vrh. strecnula nije da djaoljom. tako treba, popravljate se. svaka chas'!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo 10 dana linija ne puca!!!Prije ovog primirja desilo mi se da sam ostao bez linije 2 dana! Ja u telekom oni vele sve u redu. Zamalo sam ******* radnika tamo iako mi nista nije kriv. Kad sam im priprijetio da cu i` provuc kroz novine malo odma su potrcali i dosao tim iz PG i opravio mi ruter. Inace tada je bio veci dio NK bez linije!!!
    Last edited by helpdesk; 24-12-06 at 15:14.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by hacker_nk View Post
    Evo 10 dana linija ne puca!!!Prije ovog primirja desilo mi se da sam ostao bez linije 2 dana! Ja u telekom oni vele sve u redu. Zamalo sam n********** tamo iako mi nista nije kriv. Kad sam im priprijetio da cu i` provuc kroz novine malo odma su potrcali i dosao tim iz PG i opravio mi ruter. Inace tada je bio veci dio NK bez linije!!!
    Nema potrebe da se ide u lokalni TKC, dovoljno je da se kontaktira helpdesk. Zaposleni ce u najmanju ruku obavijestiti tehnicko osoblje iz NK da izadje kod korisnika na teren. Ovo za novine, najmanje je smijesno.

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    28
    Thanked in
    11 Posts

Quote Originally Posted by helpdesk View Post
    Ovo za novine, najmanje je smijesno.
    Najmanje je bitno je li smijesno ili nije! Bitno je da vi (kao firma) treba da radite sve sto treba da se ova bruka i sprdachina koju chinite ne bi razglasila dje dalje, a pogotovo u medije. Trebalo bi malo da metnete prs' na chelo i da se zapitate kakve su posledice (po vashu firmu) ako nesto krene u javnost. A ako krene jednom, sigurni budite svako zivi ce krenuti u javnost i tome nikad kraja.
    Zato... ako ste iole profesinalni manite se smajlija, ironije i sarkazma i radite posa kako treba!

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    22
    Thanked in
    6 Posts

Quote Originally Posted by KUGLAGER View Post
    Najmanje je bitno je li smijesno ili nije! Bitno je da vi (kao firma) treba da radite sve sto treba da se ova bruka i sprdachina koju chinite ne bi razglasila dje dalje, a pogotovo u medije. Trebalo bi malo da metnete prs' na chelo i da se zapitate kakve su posledice (po vashu firmu) ako nesto krene u javnost. A ako krene jednom, sigurni budite svako zivi ce krenuti u javnost i tome nikad kraja.
    Zato... ako ste iole profesinalni manite se smajlija, ironije i sarkazma i radite posa kako treba!
    već je bilo u javnost

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    28
    Thanked in
    11 Posts

Quote Originally Posted by ßøgìñjå View Post
    već je bilo u javnost
    da, znam da jeste. nisam gledao, ali ovi koji jesu kazu da je bilo blago...
    treba to odma oshtro! (ja nisam gledao, pa mozda grijese ovi sto kazu)

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    22
    Thanked in
    6 Posts

Quote Originally Posted by KUGLAGER View Post
    da, znam da jeste. nisam gledao, ali ovi koji jesu kazu da je bilo blago...
    treba to odma oshtro! (ja nisam gledao, pa mozda grijese ovi sto kazu)
    Hmm... nama su čak neki rekli da je bilo previše oštro.

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    28
    Thanked in
    11 Posts

Quote Originally Posted by ßøgìñjå View Post
    Hmm... nama su čak neki rekli da je bilo previše oštro.
    ako je tako kako kazes onda

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Napravio sam konekciju za adsl,jer sam prethodnu izbriso,ali mi javlja error 691,znaci invalid username i pass,koji su naravno tacni.Imam jos 12gb,ali ne ne,nece da radi.Na onaj error popup mi pishe da je moguce da sam slabo ukuco parametre za domain.Postoje li ti parametri uopste.
    Nek mi se javi neko struchan,zovnem li podrsku,znam sam ga :joint:

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    22
    Thanked in
    6 Posts

Quote Originally Posted by nemezis View Post
    Napravio sam konekciju za adsl,jer sam prethodnu izbriso,ali mi javlja error 691,znaci invalid username i pass,koji su naravno tacni.Imam jos 12gb,ali ne ne,nece da radi.Na onaj error popup mi pishe da je moguce da sam slabo ukuco parametre za domain.Postoje li ti parametri uopste.
    Postoje parametri ali ipak ti je bolje da nazoveš podršu ( za to i služe ) pa će ti riještiti problem

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    28
    Thanked in
    11 Posts

Napravio sam konekciju za adsl,jer sam prethodnu izbriso,ali mi javlja error 691,znaci invalid username i pass,koji su naravno tacni.
    unosis li na username ono @cg.yu ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Angry

Imam problem sa netom - ADSL-om il cime vec! Kad sam na netu, nekih puta to bude pola sata, nekih 10 sati, zakoci internet od1put... Moram da restartujem comp. da bih se o5 konektovao, jer drugacije ne moze da se konektuje ponovo... Evo 10ak dana se to ponavlja, svaki dan... Dnevno restartujem comp. po 100 puta... Ispizdje me totalno! :mad: $to mi je cinjet? Jel problem sa ruterom il cim vec???
    Globetrotting

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Za probleme ovakve prirode najbolje je da pozovete Helpdesk za Internet servise na brojeve telefona 081 403 434 ili 080 080 080 odnosno kao alternativno resenje posaljete p.m. sa vasim username-om kako bi imali uvid u problem.
    P.S. provjerite da li kucate username sa dodatkom @cg.yu

Thanks Thanks Given 
    3,619
    Thanks Thanks Received 
    6,109
    Thanked in
    2,949 Posts

Ja znam da sam Vam dosadan, ali imam opet pitanje.
    Helpdesk a.k.a. Podrska jeste li vi ne daj Boze slijepi?
    Ja postavih pitanje davno

Originally Posted by helpdesk
    Helpdesk (mnozina) radi 24h svakoga dana . Mi svo ovdje vec naveli koji je osnovni nacin kanalisanja zalbi (Helpdesk za Internet servise). Molimo vas da kontaktirate pomenutu sluzbu i vidimo svi da li prijavljeni problemi biti rijeseni. Opet, sugerisemo, prihvatamo inicijativu da se vide sve zalbe pojedinacno i da se krene (prioritet) u rjesavanje problema jer je to svima u interesu. Malicionim komentarima samo opterecujemo ovaj portal, odnosno zamaramo ostale ucesnike. Sada je red na vas, slozite dokumentaciju zalbi, i onda cemo definisati kanal komunikacije koji ce omoguciti rjesavanje zalbi.
    Mnozina vas je tamo, pa ste tek poslije 9mejseci vaskrsnuli kao ptica Fenix?
    Ako je za vaskrsnuce trebalo Vas mnozina, onda ce za rjesavanje problema autorizacije, koji se gle cuda javlja a malo pane napon, treba kompletan tim strucnjaka Dojce telekoma.

Ja shvatam tebe, ti si placen da glancas ugled T-coma i svoji naizgled "pametnimi bistrim" komentarima mene i ostale korisnike napacenog ADSL i ISDN predstavis kao nekakvog klovna(ove) ovdje. Mislim radi mene ti to mozes radit koliko oces, ali sto je bitno ne odgovaras(te) na direktno pitanje.
    Vidim i Podrska se aktivirao. Divota.
    Ako vec pominjuemo kanale komunikacije, zar i forum nije oblik i kanal komunikacije?
    Kad pukne ADSL i kad probam da Vas zovem naravno uvijek je zauzeto. Da li dignete slusalice, ili kuvate ruckove sa zenam preko telefona ne zanima me, mene zanima sto ja ne mogu da koristim uslugu koju placam.
    Evo sad preko ovoga kanala komunikacije, mogu reci slobodno u ime svih forumasa i korisnika ADSL-a postavljam sljedeca pitanja:
    -kad ce te nabavit UPS da ne dolazi do prekida ADSL-a? I omoguciti nam besplatni dial-up broj dok vam traju te vase boginje i veliki kasalj? (to vasa maticna firma u komsijskoj hrvatsokj daje)
    -kad ce te kupit krsteni antispam filter na vasem uvazenom mail serveru?(to vasa doticna firma u komsijskoj hrvatskoj nudi (antispam, antivrus i firewall)
    -kad ce te prestat da lazete narod, pogotovo Vas PR menadzer i kad ce te prestat da sirite dezinformacije da Flat ne postoji? Evo da ne bude da sam nesto izmislio, molim vas da doticnom gospodinu Strugaru proslijedite na mail ovaj link http://www.t-com.hr/privatni/internet/maxadsl/flat.asp
    Mozda konacno ukapira da u svijetu postoji Flat, i to u okviru gle gle cuda njegove maticne firma, Dojce telekoma,ciji logo nije ruzicasta boja nego magenta :roll: bitno je da nam je to naglaseno.
    -kad ce te prestat da se ponasate prema nama, kao prema obicnim maloumnicima koji blage veze sa zivotom nemaju, i da nam predlazete da saljemo brojeve na PP i mailove od kojih pola i ne procitate?
    Evo da vidimo kad ce te nas Vi mnozina udostjoit odgovora. Bas me zanimaju odgovori na prva 3 pitanja?

E zamalo da zaboravim, ako Vam je muka da posaljete link od anonimne osobe, kontaktirate Vi mene preko PP poruke pa cu mu ja poslat mail sa svim podacima.
    Aj da vidimo jeste li tu da saradjujete, odgovarate pitanja ili ad nas kulirate (kao od pocetka pa do danasnjih dana)

P.S. Da razlog vaseg odsustva sa foruma nije bio slucajno zaboravljeni password, posto vas mnogo koristi isti username pa je mozda mijenjao nesto :lolblue:
    pa evo poslije vise od mjesec dana i dalje nema odgovora?
    Zasto? Mislim da ste imali vise nego dovoljno vremena?
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Page 12 of 497 FirstFirst ... 289101112131415162262112 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)