Page 92 of 213 FirstFirst ... 4282888990919293949596102142192 ... LastLast
Results 2,276 to 2,300 of 5314

Thread: [DILEMA] Starogradnja / novogradnja

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    U Niksic zivim u Podgoricu

Koliko ti nista ne znas druze ahhahahahah
    Na zapadu su stanovi uglavnom ili getoi ili za studnete ili za sirotinju.

Vecina gradjana zivi u predgradjima, samo se kod nas juri beton.

Kod njih u beton zivi ko mora a kod nas placaju 1500 eur u shitty kvart da zive u betonu

P.S.

Da li ste znali da je temperatura u shitty kvartu 2.5 do 3 stepena veca nego u Tolosima ?

Niste ?

Sad znate
    Mo'š mislit kad se nikšićanin smije Podgoričkim naseljima i pokušava biti duhovit smijući se sopstvenim forama i citirajući ni manje ni više nego Tripletu...Ja sam mislio da si ti ozbiljan lik, makar zbog utiska pisanja na drugom forumu ali eto imas i ti svoju mizernu stranu. Uostalom sama cinjenica da si veličao Zagorič a smijao se drugim naseljima, meni dovoljno govori o kakvoj se prefinjenosti radi u tvom mozgu...

O ostalim budalaštinama poređenja kuća na zapadu i ovdje bez fasada, to je inače veoma jasam pokazatelj koliko znaš

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kuca je komfor, a to pod broj 1 znaci veliki plac, minimum 3000 kvadrata, sa malim parkom, bastom, tisinom, mirom....kuca je statusni simbol, kao npr. mercedes ili dzip.
    Kuca iziskuje ogromne troskove. Samo za grijanje treba 1000e za sezonu. Onda fasada, ograde, razna odrzavanja. To samo bogati mogu priustiti.

U Njemackoj je kuca statusni simbol. To imaju samo indrustrijalci, najbogatiji sloj.

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,475
    Thanked in
    6,751 Posts

evo kako je to rekao jedan od najvećih

Sent from my iPhone using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Ma jok, kuću na zapadu ima svako... no ne znaju za muke radnika elektrolize koji je htio biti lord sa trospratnom kućom bez fasade i koju dovršavaju 40 godina... to je pravi zivot, kuća jado moj pod pločom

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    Mo'š mislit kad se nikšićanin smije Podgoričkim naseljima i pokušava biti duhovit smijući se sopstvenim forama i citirajući ni manje ni više nego Tripletu...Ja sam mislio da si ti ozbiljan lik, makar zbog utiska pisanja na drugom forumu ali eto imas i ti svoju mizernu stranu. Uostalom sama cinjenica da si veličao Zagorič a smijao se drugim naseljima, meni dovoljno govori o kakvoj se prefinjenosti radi u tvom mozgu...

U PG on i off zivim od 2004

Zivio sam :

Malom brdu
    Pod Ljubovic
    Blok 6
    Shitty kvart
    Iza hrama
    Vektra
    Kod Male pjace
    Centar na sred trga
    Zagorich

U Niksicu sam zivio 10 godina u samom centru grada iako sam iz prigradskog naselja
    A malo sam obisao i zivio malko i sa strane

Tako da smatram da imam pravo da komentarisem jer sam iskusio razlicite djelove grada kao stanovnik tih djelova grada.
    I kako ti mozes da pricas i komentarises kad si sam rekao da si se podigao na Konik i nikad nijesi nidje drugo zivio ?

Ne sprdam se naseljima jer je svako specificno na svoj nacin, ali velicati Konik a unizavati naselja oko grada moze samo specificna osoba puna safre.

Sto se tice konkretno dijela grada koje popularno nazivaju city kvart ne mogu da zamislim da neko moze da podize dijete tamo iako mi sjajan drug zivi tamo a sad je mijenjao stan u city za master jer je uhvatio neku akciju.
    Zasto :

Za pola godine zivota tamo bila su 2 bombaska napada.
    Skoro svaki vikend su bile racije i vriska pod balkon
    Oko 2-3 pocnu majmuni svaku noc da divljaju sa besnim autima i da skripe gume
    Okupljaju se kamatashi i kloshari razni ima 10 kockarnica i 100 lokala.
    Igraliste ima jedno jedino izmedju zgrada koje je slomljeno i uzasno tako da dijete moras voziti nedje drugo ako hoces da se poigra nedje na tobogan itd
    Skole nema
    Doma zdravlja nema
    Vrtica nema
    Smrdi uvece kolektor
    U moj ulaz vecina stanova je bilo prazno sto je sjajno, ali bilo je makar 5 stanova koji su se izdavali stan na dan pa da cujes kad pocnu da vriste pjani uvece ili kad dodju sa broda momci pa krenu da guze na kokain pa nema spavanja. Pa tako skoro svaku noc.
    Pa se cuje smrad sta komsija kuva u aspirator
    Pa se cuje sta komsija prica kroz aspirator
    Pa se cuje kad komsija prica sa zenom u spavacoj sobi jer vam se granice a izolacija je prelosa

I sad mi reci kako da se ne sprdam nekome ko plati tamo betonsku kocku 1400 eur kvadrat ?
    I reci mi da nemam pravo da se sprdam jer sam se 6 mjeseci traumirao.

---------

Na Stari sam prije 10 godina radio par mjeseci, nije nam od cigana mogao ostati akumulator u auta, kancelarije smo zakljucavali jer su ganci znali da upadnu dok je nas 10 unutra i dograbe sta im padne saka.
    Imao sam i jednu odivu tamo poodavno pa kad ides sa stana uvece u 1-2 mislis da ces glavu da izgubis koliko je narkomana i cigana okolo...

Itd itd
    Last edited by Gandalf_White; 28-10-19 at 20:57.
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    389
    Thanked in
    249 Posts

Quote Originally Posted by Balzak View Post
    Kuca je komfor, a to pod broj 1 znaci veliki plac, minimum 3000 kvadrata, sa malim parkom, bastom, tisinom, mirom....kuca je statusni simbol, kao npr. mercedes ili dzip.
    Kuca iziskuje ogromne troskove. Samo za grijanje treba 1000e za sezonu. Onda fasada, ograde, razna odrzavanja. To samo bogati mogu priustiti.

U Njemackoj je kuca statusni simbol. To imaju samo indrustrijalci, najbogatiji sloj.
    Zato je Budvi , u samom gradu , ostalo kuca da ih mozes na prste jedne ruke prebrojiti .

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    10 Posts

Kako nisi plakao. Koja je to dvoličnost kada se sjećam što si pisao ali mi je muka da tražim, nadovezujući se na moje primjedbe da taj dio grada nema školu, a sada kada nemaš para da ga kupiš, pominješ kolektore, a slične komentare si davao i za Zagorič koji je odjednom Menhetn Podgorice kako si opisao ono mjesto koje podsjeća na Petnjicu... Ti onda nekom kažeš da je težina...Ti si druže neiskren prema sebi. Mene ne zanima što ti imaš, đe živiš ali ste prvi počeli sa ovim sranjima o pljuvanju naselja. Posprdnim nipodišravajućim komentarima iz kojih samo izbijaju kompleksi neostvarenih ljudi.

Skoro si mi pomenuo psihijatrijske ustanove, nije ti ta prica losa da ti pravo recem, vidi se kome je pomoc potrebna...

Pa evo sam decidno napisao da mislim da si napravio dobru trgovinu sto si kupio stan tamo...!!!
    I to ozbiljno mislim...
    Je li to najbolja lokacija u grad i mjesto za zivot, naravno da nije...
    Ali je od Konika bolja u svakom slucaju...
    Ne znam sto ti nije jasno...

I ja sam gledao dvosoban stan da uzmem, ali nemam dovoljno para za taj stan i barem jedno garazno mjesto, bez kojeg bi zovot tamo bio pakao... ko zna zasto je to dobro...
    To sam javno pisao i ranije i sad...

Djece nemam jos, tako da me za skole boli .I., nocas da ga napravim, za 6 godina bi tek u skolu poceo...
    Iz tog razloga mi je taj kvart perspektivan...
    Samo ne znam koji je tvoj rezon posto si svo vrijeme o skolama i zelenilu pricao...

Nego, kad pomenuh skolu, jesu li te mnogo przili drugovi kad si bio mladji...?

P.S. samo da dodam da nikad Zagoric pominjao nijesam, to za Petnjicu si me zamijenio sa nekim...
    Sve sto sam pricao za Master kvart sam i sad ponovio, a ako nadjes da sam se sprdao nekim djelovima grada, napustam forum momentalno...
    Jesam stvarno za Konik, ili po tvome Stari, tamo mi ujak zivi, tako da znam dje je granica...
    Last edited by karamazov; 28-10-19 at 20:58.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    U PG on i off zivim od 2004

Zivio sam :

Malom brdu
    Pod Ljubovic
    Blok 6
    Shitty kvart
    Iza hrama
    Vektra
    Kod Male pjace
    Centar na sred trga
    Zagorich

U Niksicu sam zivio 10 godina u samom centru grada iako sam iz prigradskog naselja
    A malo sam obisao i zivio malko i sa strane

Tako da smatram da imam pravo da komentarisem jer sam iskusio razlicite djelove grada kao stanovnik tih djelova grada.
    I kako ti mozes da pricas i komentarises kad si sam rekao da si se podigao na Konik i nikad nijesi nidje drugo zivio ?

Ne sprdam se naseljima jer je svako specificno na svoj nacin, ali velicati Konik a unizavati naselja oko grada moze samo specificna osoba puna safre.

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
    A e, živio je u centar Nikšića, to je inače Beč ali neka si ti to naglasio. Ne znači mi ništa. Koliko si naselja po Podgorici promijenio nije ni čudo kada toliko manišeš. Inače ja niđe nisam veličao nijedno naselje, pominjao sam prednosti Starog Aerodroma i iza svake svoje riječi stojim zato što pišem činjenicama. Umjesto da se sa vaše strane pravila zdrava duskusija, počeli ste otvoreno kroz nipodištavanje da pravite lošu diskusiju pa sada kada vam se uzvraća, pozivate se da neko drugi radi ono što ste vi kreirali... Presmiješno. Evo si dopunio svoje pisanje pa da ti kažem da možeš lako provjeriti sa bilo kojim inspektorom, da je Stari Aerodrom kao najveće naselje, naselje sa najmanje problema, lupežanja, tuča i slično. Sve što sam pomenuo nije bilo ništa drugo do činjenica da Stari ima z blizini 2 vrtića, 3 škole, 3 privatna vrtića, dom zdravlja, nekoliko mesara, pijacu malu, nebrojeno marketa, knjižare, razne druge prodavnice i da je bukvalno sve i svakome ko tu živi na izvolte. Meni lično takav dio grada odgovara jer ne palim kola ako trebam nešto kupiti i meni to znači itekako. Kako se tako nešto napiše, odma pocinju uvrede, poređenje sa Konikom i slično...

Last edited by Director; 28-10-19 at 21:04.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by karamazov View Post
    Skoro si mi pomenuo psihijatrijske ustanove, nije ti ta prica losa da ti pravo recem, vidi se kome je pomoc potrebna...

Pa evo sam decidno napisao da mislim da si napravio dobru trgovinu sto si kupio stan tamo...!!!
    I to ozbiljno mislim...
    Je li to najbolja lokacija u grad i mjesto za zivot, naravno da nije...
    Ali je od Konika bolja u svakom slucaju...
    Ne znam sto ti nije jasno...

I ja sam gledao dvosoban stan da uzmem, ali nemam dovoljno para za taj stan i barem jedno garazno mjesto, bez kojeg bi zovot tamo bio pakao... ko zna zasto je to dobro...
    To sam javno pisao i ranije i sad...

Djece nemam jos, tako da me za skole boli .I., nocas da ga napravim, za 6 godina bi tek u skolu poceo...
    Iz tog razloga mi je taj kvart perspektivan...
    Samo ne znam koji je tvoj rezon posto si svo vrijeme o skolama i zelenilu pricao...

Nego, kad pomenuh skolu, jesu li te mnogo przili drugovi kad si bio mladji...?
    A đe ja pominjem master kvart da sam kupio? Ti nešto miješaš. Što se škole tiče, to su bila drugačija vremena. Više prave sprdnje, ne ove tvoje presvučene pizmom, karakteristično za ženski pol...

Last edited by Director; 28-10-19 at 20:57.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    10 Posts

Cekaj, nijesi uzeo stan u Master...
    Ja sam svo vrijeme koje sam proveo na ovoj temi pisao da mi je trenutno taj kvart za 1200 eura jedna od boljih kupovina u gradu...
    I dalje to mislim...
    Mislim da ce zgrade da budu kvalitetne, blize su gradu nego onaj dio City kvarta kod Volija npr, a jeftinije...

Shvatio sam te da si zamijenio stan na Konik za Master kvart...
    I vjerovao me ili ne, bas mi je bilo drago... jer si stan zamijenio boljom lokacijom... toliko sto se pizme tice... a ja sam inace tip koji voli kad neko uspije, bilo da napravi pare ili makar zamijeni stan za bolji... samo sto ti tesko da ces to ikad razumjet i povjerovat...

Znaci, ipak su te przili malo dok si u skolu bio, mogu mislit kako si se primao na zaebanciju, ka na dugme su te palili..

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by karamazov View Post
    Cekaj, nijesi uzeo stan u Master...
    Ja sam svo vrijeme koje sam proveo na ovoj temi pisao da mi je trenutno taj kvart za 1200 eura jedna od boljih kupovina u gradu...
    I dalje to mislim...
    Mislim da ce zgrade da budu kvalitetne, blize su gradu nego onaj dio City kvarta kod Volija npr, a jeftinije...

Shvatio sam te da si zamijenio stan na Konik za Master kvart...
    I vjerovao me ili ne, bas mi je bilo drago... jer si stan zamijenio boljom lokacijom... toliko sto se pizme tice... a ja sam inace tip koji voli kad neko uspije, bilo da napravi pare ili makar zamijeni stan za bolji... samo sto ti tesko da ces to razumjet i povjerovat...

Znaci, ipak su te przili malo dok si u skolu bio, mogu mislit kako si se primao na te paljevine...
    Pa ja sam se slozio sa tobom. Ja i dalje mislim da Podgorici fale minimum 4 osnovne škole, da je jedna gimnazija kao prestižna srednja škola malo i da to sve fali pomenutom kvartu i ne samo tom dijelu ali je on tamo prioritetan. Inače htjedoh ja tebe da pitam da ti nisi mozak pržio kakvim supstancama?

Last edited by Director; 28-10-19 at 21:16.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    10 Posts

A nijesam przio nego i dalje przim, kad sam sa tobom 20 poruka ovdje razmijenio...

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    581
    Thanked in
    418 Posts

Sta mislite o city keju?

Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka

Thanks Thanks Given 
    325
    Thanks Thanks Received 
    307
    Thanked in
    135 Posts

Ao ljudi, kako se slatko ismijah, 'ebeš buksovce petkom veče kakva je fešta ođe a sasvim slučajno sam jedno veče nabasao na ćaomi houm topic i oživio neki nasumični zaboravljeni profil. eh živote...

Ne znam da li uopšte ulaziti u neke diskusije, ili samo konstatovati da ne postoje pravila kada je odabir kuća/stan u pitanju.

Primitivne su ove prozivke na račun nepodgoričana, kao da neko iz hira napušta rodni grad da bi se doselio, a ne najčešće iz dubokih egzistencijalnih razloga.

Znam da Gando nije jedan od ovih "Untermenschen" i da su mnogi ljudi svojim dolaskom oplemenili glavni grad, kakvi god da su njihovi motivi. Gradove i naselja ne čine imena već ljudi.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by straus View Post
    Sta mislite o city keju?

Meni se jako dopadao...Nažalost nisam uspio naći u poslednjoj zgradi stan kvadrature koju sam tražio a da gleda na Moraču tj brdo...Stanovi su bili 1070 eura po kvadratu tj 1060 kada sam gledao za prvu u pocetku gradnje. Lijepo su uradili stanove. Mana je nedostatak ulaznih vrata u dnevnu sobu, zgrade su preblizu jedna druge, parking kao i svuđe nedovoljan. Meni sasvim lijep dio sa veoma dobrom cijenom.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by Mile_Djikanovic View Post
    Ao ljudi, kako se slatko ismijah, 'ebeš buksovce petkom veče kakva je fešta ođe a sasvim slučajno sam jedno veče nabasao na ćaomi houm topic i oživio neki nasumični zaboravljeni profil. eh živote...

Ne znam da li uopšte ulaziti u neke diskusije, ili samo konstatovati da ne postoje pravila kada je odabir kuća/stan u pitanju.

Primitivne su ove prozivke na račun nepodgoričana, kao da neko iz hira napušta rodni grad da bi se doselio, a ne najčešće iz dubokih egzistencijalnih razloga.

Znam da Gando nije jedan od ovih "Untermenschen" i da su mnogi ljudi svojim dolaskom oplemenili glavni grad, kakvi god da su njihovi motivi. Gradove i naselja ne čine imena već ljudi.
    Te prozivke na racun nepodgoričana su stare prozivke koje pamtim iz djetinjstva i više su šale nego nešto zlobno. Ja volim svaki grad CG naravno i svu njenu različitost. Ne postoji dio u CG u koji nisam nogom kročio...Smiješno je kada nepodgoričani se sprdaju podgoričkim naseljima koja kakva god da su jesu Beč za naselja rodne grude odakle ih prozivaju...

Last edited by Director; 28-10-19 at 21:27.

Thanks Thanks Given 
    3,014
    Thanks Thanks Received 
    3,659
    Thanked in
    1,656 Posts

Ljese je Nudo od beransela

Sent from my SM-G965F using Tapatalk
    Tu es mon héro!

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    581
    Thanked in
    418 Posts

Meni se jako dopadao...Nažalost nisam uspio naći u poslednjoj zgradi stan kvadrature koju sam tražio a da gleda na Moraču tj brdo...Stanovi su bili 1070 eura po kvadratu tj 1060 kada sam gledao za prvu u pocetku gradnje. Lijepo su uradili stanove. Mana je nedostatak ulaznih vrata u dnevnu sobu, zgrade su preblizu jedna druge, parking kao i svuđe nedovoljan. Meni sasvim lijep dio sa veoma dobrom cijenom.

Sada u drugoj lameli 43 kvadrata 49 000, treca lamela je ljepsa meni.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Meni je sestra imala stan ranije koji su prodali u zgradi.Cijevne komerc i ja ljepši pogled sa velike terase tog stana još nisam gledao u PG. Kako mi je ostao u sjećanju taj dobar osjećaj sa sve Moračom i mostovima koje gledaš sa terase, tako sam želio slično u zetagradnjinim zgradama tamo ali nisam našao, a kada je čelebić počeo, bio sam zainteresovan za poslednju 3 lamelu kod koje su svi stanovi koji gledaju na Moraču i brdo bili godinama kaparisani za ljude koji su isto željeli što i ja... Dakle ne pričam o tome da su ih rezervisali skoro nego su rezervisani ko zna od kada a tek treba ta zgrada da se završi. Iskreno mislim da su je bolje uradili nego zgrade u City kvartu kod kojih se dosta ljudi žalilo ali mislim da to nije slučaj sa svim zgradama.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zar tamo nema po 950 kvadrat ?

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Zar tamo nema po 950 kvadrat ?
    ima ako je kojim slučajem neki podizvođač dobio stan na poslednjem spratu i spušti ga ispod trzišne da bi ga kupio neko ko ne razmišlja o tome kakav simfonijski orkestar ima tokom sjevernih vjetrova pod krovom...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ima ako je kojim slučajem neki podizvođač dobio stan na poslednjem spratu i spušti ga ispod trzišne da bi ga kupio neko ko ne razmišlja o tome kakav simfonijski orkestar ima tokom sjevernih vjetrova pod krovom...

Pa dobro, ako neko nije pri parama a zeli imati svoj stan, bolje slusati i simfonijski orkestar. Usteda 10 000 eura.

Ja imam iphone 7, procesor riknjava, sve kochi, i treba onda da kupim 11icu? Nijesam poludio.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Pa dobro, ako neko nije pri parama a zeli imati svoj stan, bolje slusati i simfonijski orkestar. Usteda 10 000 eura.

Ja imam iphone 7, procesor riknjava, sve kochi, i treba onda da kupim 11icu? Nijesam poludio.
    Mislim da nije realno da ce neko naci stan tamo po toj cijeni kako god... Kada sam zadnji put gledao bili su neki poslednji spratovi za prodaju ali ne po toj cijeni... Svakako sasvim ok mjesto. Ako ima ko koga da ga uvede u gotove stanove.i uvjeri se. Meni je djelovalo bas ok od hodnika, ulaza, unutrašnjosti, izbora parketa, pločice, sve sa ukusom urađeno a opet niže cijenom nego većina investitora...doduše kada sam pominjao Celebic odma su skocili da manisu kako se čuje kad komšija prne i slično...

Thanks Thanks Given 
    5,882
    Thanks Thanks Received 
    7,613
    Thanked in
    3,048 Posts

A đe ja pominjem master kvart da sam kupio? Ti nešto miješaš. Što se škole tiče, to su bila drugačija vremena. Više prave sprdnje, ne ove tvoje presvučene pizmom, karakteristično za ženski pol...

Ne znam dje si trgovao, al dje god da si nek je sa srecom, pa brzo u bolje I vece da promijenis. Ovo najiskrenije mislim.

Mi se generalno slazemo, samo mi se iako sam rodjen u PG ne svidja to tvoje prozivanje "nepodgoricana". Podgorica je bila kasaba prije 70 godina I vrlo mali broj ljudi se moze nazvati staropodgoricanima, samo oni iz Stare varosi.

Dalje dje se ne slazemo je tvoje velicanje starog/konika a nipodastavanje ostalih naselja.

I ono dje se najvise ne slazemo je tvoje odusevljenje betonom izmedju zgrada jer tamo djeca mogu da valjda voze trotinete I bicikla.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    1,129
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    338 Posts

Koliki je kompleksaš ovaj director, sve je smiješno

Page 92 of 213 FirstFirst ... 4282888990919293949596102142192 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)