Page 84 of 213 FirstFirst ... 347480818283848586878894134184 ... LastLast
Results 2,076 to 2,100 of 5314

Thread: [DILEMA] Starogradnja / novogradnja

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Fino kupite u Komane (neđe oko one kuće što kao dvorac izgleda). Pitomina na 9km od Podgorice .
    Mislim da tamo nije iznad 15€ po kvadratu
    a bliže je od Bandića i nema opasnosti da će da plavi (ako je iznad puta)
    A što se jeftinih stanova tiče eto vam Katel praktično završen (poslije 13 godina ). U većini nezavršenih stanova stanova treba "samo" parket i krečenje.
    Prodaju se jeftino zbog toga što su zbog tolikog kašnjenja na lošem glasu ili zbog toga što su se ljudi koji su se prije desetak godina zajebali da tamo kupe stan u međuvremenu snašli
    Sent from my Mi A2 using Tapatalk
    Last edited by Rakun; 26-10-19 at 18:35.
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by Djed_Djuro View Post
    E dje pomenuste konik / stari, gledah prije neki dan list nepokretnosti za objekat koji se nalazi iza hotela Kostas, i ladno pise Konik
    E u pm..moram bratu reć da cijeli zivot zivi na konik...

Btw sada sam pogledao mapu, pa osim činjenice da se prosipaju jeftine fore, moram da te pitam s obzirom da ako me sjećanje služi ti si rodom beranac , pa da vidim što je fora sa ovom pričom?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
    Last edited by Director; 26-10-19 at 18:55.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    10 Posts

Pomenuo sam cijene placeva...
    Na Zlaticu placeva da valja skoro i da nema, nije Mojsije jedini sto cijeni kvadrat 100e...
    Bice ih sve manje i u drugim djelovima grada, zato cijene zemlje skacu...
    A zemlja i sama pozicija placa su po meni najbitnije, da je dobar put do placa, rasvjeta, da nije nacickano kucama itd..

Medjutim, danas uopste nije jeftino kucu napravit...
    Svi sto su radili kazu da oko 500e kvadrat izadje... znaci, kuca od 200 kvadrata 100000... plus komunalije (neko napisa da se placaju na rate, sto ti ispada kao jedan fini kredit na 10-15 godina), plus plac, preko 150000e da iskesiras...
    Mada dosta ljudi rezonuje da ugrubo napravi objekat, pa ce polako sredjivat dio po dio, sobu po sobu... e tek se tu zakopaju...

Thanks Thanks Given 
    1,467
    Thanks Thanks Received 
    346
    Thanked in
    156 Posts

Ne bih kupio u izgradnji stan živ. Nikad ne znaš koji investitor će da propadne. Samo se sjetite Katela

Thanks Thanks Given 
    2,103
    Thanks Thanks Received 
    3,763
    Thanked in
    1,587 Posts

Naravno... a i cijena ti je ista

Sent from my iPhone using Tapatalk
    f6

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Djalac View Post
    Odje ljudi ili ne znaju,nisu u toku i ne znam...
    Stanovi se nerealno prodaju zadnjih 7-8mjeseci.
    Lakse nego auto.
    Cijene su paklene i skupe.
    Bemax je najpovoljni trenutno na trzistu i vj najbolji jer se zna da je bruka firma.
    Bemax oce Bacu da izbaci iz igre zbog toga je cijena m2 1200e jer kod Bace prekoputa ulice je 1400e zasto ?
    p.s link i stan zetagradnje,kuku majko...Pa mi ga dizu posle.Eto zgrada stara 10god jel ?

https://m.facebook.com/groups/635374...99199800214348

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
    Ne razumijem zasto investitori prodaju u izgradnji ako im stanovi idu kao alva, a oni jos jaki sa cashom-om, kao sto kazes?

Nerealna prodaja pa cupaju ljude za rukav po Delti da kupe stan.
    Pola zgrada prazno, pola cizy kvarta prazno, vlasnici neke firme, kompenzacije, pranje para itd.
    Ljudi jedva prezivljavaju a ti pricas bajke o kupovini stanova. Ko da smo retardrani.

Thanks Thanks Given 
    913
    Thanks Thanks Received 
    566
    Thanked in
    321 Posts

Quote Originally Posted by Balzak View Post
    Ne razumijem zasto investitori prodaju u izgradnji ako im stanovi idu kao alva, a oni jos jaki sa cashom-om, kao sto kazes?

Nerealna prodaja pa cupaju ljude za rukav po Delti da kupe stan.
    Pola zgrada prazno, pola cizy kvarta prazno, vlasnici neke firme, kompenzacije, pranje para itd.
    Ljudi jedva prezivljavaju a ti pricas bajke o kupovini stanova. Ko da smo retardrani.
    Pa ti vj nemas veze sa mozgom.
    Citav city kvart,kombinat,bemax je rasprodato..Vj vanzemaljci.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Djalac View Post
    Pa ti vj nemas veze sa mozgom.
    Citav city kvart,kombinat,bemax je rasprodato..Vj vanzemaljci.

Dobro, samo mi odgovori zasto prodaju u izgradnji ako stanovi idu kao alva i ako su mocni sa cashom?
    Zasto daju za 1200e ako mogu za vise?

Thanks Thanks Given 
    1,814
    Thanks Thanks Received 
    2,371
    Thanked in
    1,307 Posts

Ima li moderatora ne daj Boze?

Thanks Thanks Given 
    1,129
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    338 Posts

Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post

A tek jedan drug kakav je potez napravio, uzeo je u Rogame plac uz samu Zetu, prije 5-6 godina, bješe neka bagatelna cijena tipa 15-20e. Znači uz samu Zetu, napravio tu kao dok/splav i kućerinu samo takvu.
    Najjača lokacija, definitivno..

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Dobro, samo mi odgovori zasto prodaju u izgradnji ako stanovi idu kao alva i ako su mocni sa cashom?
    Zasto daju za 1200e ako mogu za vise?
    Mnogi podizvođači uzimaju poslovne prostore ili stanove u kompenzaciju od izvođača. Tačno je i da ima stanova u koje niko ne živi jer ih razni kupci čuvaju za druge kompenzacije ili cuvaju za djecu/unučad koja će studirati u PG ili raditi nebitno. Ima ljudi koji imaju po ko zna koliko poslovnih prostora na mnogim lokacijama u gradu ali je isto tako tačno da nema neprodatih nekretnina kako ti predstavljaš. Apsolutno nisi u pravu. Niti su svi kupci stanova "peraci para, prevaranti itd". Mnogo ima ljudi koji žive van CG a uzeli su stanove u PG ili na primorju. Mnogima je znas li kako povoljna kupovina da ovdje uzmu stan jer žive sa evropskim primanjima i kasnije uživaju ođe sa evropskom penzijom od 1000 eura recimo. Mnogi rješavaju stambeno pitanje jer im je pametnije plaćati kredit nego živjeti privatno. Većina nažalost nije u toj mogućnosti ali svjedoci smo da su i projekti 1000+ imali ipak dobar učinak i da je preko 1000 građana do sada samo u tom projektu riješilo stambeno pitanje a cijena po kvadratu u PG nije ništa povoljnija bila od tržišne...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    Mnogi podizvođači uzimaju poslovne prostore ili stanove u kompenzaciju od izvođača. Tačno je i da ima stanova u koje niko ne živi jer ih razni kupci čuvaju za druge kompenzacije ili cuvaju za djecu/unučad koja će studirati u PG ili raditi nebitno. Ima ljudi koji imaju po ko zna koliko poslovnih prostora na mnogim lokacijama u gradu ali je isto tako tačno da nema neprodatih nekretnina kako ti predstavljaš. Apsolutno nisi u pravu. Niti su svi kupci stanova "peraci para, prevaranti itd". Mnogo ima ljudi koji žive van CG a uzeli su stanove u PG ili na primorju. Mnogima je znas li kako povoljna kupovina da ovdje uzmu stan jer žive sa evropskim primanjima i kasnije uživaju ođe sa evropskom penzijom od 1000 eura recimo. Mnogi rješavaju stambeno pitanje jer im je pametnije plaćati kredit nego živjeti privatno. Većina nažalost nije u toj mogućnosti ali svjedoci smo da su i projekti 1000+ imali ipak dobar učinak i da je preko 1000 građana do sada samo u tom projektu riješilo stambeno pitanje a cijena po kvadratu u PG nije ništa povoljnija bila od tržišne...

Ne govorim o podizvodjacima i kompenzacijama nego o tome da investitori prodaju stanove za cash u izgradnji. Zasto to rade ako stanovi idu kao alva?

Ne kazem ni da je u pitanju masovno pranje para, uostalom vise kupci peru pare nego investitori. Kazem da su vlasnici vecine stanova mali broj ljudi koji izdavaju sirotinji koja im placa 200-250 e.

Kazem da je brutalna neistina da stanovi idu kao alva. Lik prica o nekim bajkama tipa " Bemax gusi Bacu" i slicne nebuloze i gradske price. Zasto bi se unistavali kada su svi oni partijski drugovi koji zaradjuju za zajednicku kasu.

Lik je nacuo dok pije dojc da Bemax gusi Bacu i misli da je pametan

Prica je pocela tako da si ti, i jos par njih, tvrdili da je nemoguce kupiti iole dobar jedosoban stan ispod 1200e. Kada sam ja rekao da je moguce i naveo primjere, pa dodatno potvrdio da su novi neuseljavani stanovi 1200-1300e , e onda vi kazete da je ta cijena od 1200e iz razloga sto Bemax gusi Bacu, inace bi bila veca.
    Evo sad ti kazem da je i ta cijena od 1200e prevelika i bice srecan ako ih uspije prodati u izgradnji. Ako naleti neka budala pa istovari cash. U suprotnom ce ih morati izdavati nekoj sirotinji koja je dosla u Pg zbog zaposlenja.
    Investitori se inace najvise bave izdavanjem. Izdaju stanove i solidno zaradjuju.
    Last edited by Balzak; 26-10-19 at 22:13.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Ne govorim o podizvodjacima i kompenzacijama nego o tome da investitori prodaju stanove za cash u izgradnji. Zasto to rade ako stanovi idu kao alva?

Ne kazem ni da je u pitanju masovno pranje para, uostalom vise kupci peru pare nego investitori. Kazem da su vlasnici vecine stanova mali broj ljudi koji izdavaju sirotinji koja im placa 200-250 e.

Kazem da je brutalna neistina da stanovi idu kao alva. Lik prica o nekim bajkama tipa " Bemax gusi Bacu" i slicne nebuloze i gradske price. Zasto bi se unistavali kada su svi oni partijski drugovi koji zaradjuju za zajednicku kasu.

Lik je nacuo dok pije dojc da Bemax gusi Bacu i misli da je pametan
    Kako to misliš zašto prodaju stanove u izgradnji? To su druže osnove poslovanja. Ti bi odradio drugačije? Recimo, odlučiš da praviš stambenu zgradu, platis opštini sve što moraš, angažuješ radnike, podizvođače, ugovoriš nabavku svega , od betona, željeza, kamiona i to te košta 3 miliona eura, a ti bi to sve svojim novcem finansirao dok se ne završi objekat? Njima je cilj da do novca dođu prije zavrsetka rokova jer su u pitanju rokovi od godinu/dvije. Ne možeš da trpiš tolika dugovanja jer troškovi nisu mali osim ako nisi multimilioner. Ti ako mislis da se stanovi ne prodaju kako pričamo, pođi i uvjeri se od Zetagradnje , preko Čelebića do ostalih... Ne zaboravi da je posao sa nekretninama u CG itekako unosan, pa tako agencije u posredovanju uzimaju redom po 2% za svaki prodati stan, a nerijetko i sami ulaze u investicije kupujući stanove povoljnije od podizvođača koji su ih dobili u kompenzaciju. Tacno je da nije realna cijena da u zgradama Bloka 5 koje su stare preko 30 godina, cijena bude kao u novogradnji i tu se slažem sa tobom negdje si to prokomentarisao ali novije zgrade do 10 godina starosti redom drže istu cijenu kao novogradnja i to ne bez razloga. Ja znam 5 ljudi koji su prodavali svoje stanove da bi uzimali veće, sa svima njima sam imao aktivnu komunikaciju zbog informacija koje su mi bile potrebne u planovima kada sam ja prodavao i vjeruj mi da sam se ali iskreno baš iznenadio da su ljudi u roku od 3-15 dana prodali stanove ali ladno i to sa cijenama kvadrata od preko 1200 eura. Da su svi redom imali iznenađujući broj poziva i interesovanja i da sam osokoljen takvim razvojem događaja isto prošao i ja i to čak u sred odmora. Stekao sam utisak da sam živio u zabludi jer je ocigledno da ima puno ljudi kojima novac nije problem...Ne znam što drugo da konstatujem. Mnogi su se interesovali da djeci obezbijede, mnogi zbog izdavanja jer je to sigurna investicija...eto, vidjećeš i sam nekad. Kada je bila kriza 2010 godine, dovoljna je bila samo jedna intervencija države i prodato je bilo 500 stanova u projektu 1000+ sa kamatom 4,99 . U Srbiji je kamata na stambene kredite 2,4% a kod nas najniža 4% ali zato su nekretnine skuplje.
    Kada se zatvori krug poznatih lokacija sa gradnjom, tek će dobre lokacije da skoče cijenom i to značajno. Živi bili pa vidjeli.

Što se tiče Bemaxa i Baće, Bemax je izvođač, ne investitor, a investitor da bi se borio sa jakim igračem kakav Baća jeste, ulazi u dil sa Bemaxom koji je najmoćnija firma u CG i pokušava da progura svoj posao kako bi dalje mogao da opstaje. To je posao, kao i svaki drugi u svijetu. Ja kažem da je dobra pojava za sve potencijalne kupce stanova AKO druge firme po nižim ili istim cijenama od Zetagradnje i Čelebića, ponude bolje i kvalitetnije stanove. To znači da neće moći Zetagradnja više da se ponaša tako da u Central Pointu prodaje jednosoban stan po cijeni 1400 za kvadrat sa sve PVC prozorima.

Last edited by Director; 26-10-19 at 22:33.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Samo osoba koja bas hoce da se zakolje kupuje stan u PG sad po 1300-1400eur.

Balzak je apsolutno u pravu sto se tice stanova i neuseljenih stanova.

Imas recimo podatak da u CG imas oko 60 000 praznih ili napustenih stanova.

Imajte u vidu i da u ovu racunicu ulaze fizicka lica ali ne i pravna.

Mozete misliti koliko firme imaju na sebe stanova...

Imajte u vidu da ni jedan rast ne moze (a pogotovo nekretnina) biti konacan.
    Doci ce do regulacije trzista (cudo da se vec nije regulisalo).

Cijene ce se regulisati na oko 1000eur kvadrat (losije zgrade na 800) jer je to max realna cijena u PG.
    Sve preko toga je zapaljena para na duzi rok

P.s
    Podaci iz 2016
    Last edited by Gandalf_White; 26-10-19 at 22:42.
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    Samo osoba koja bas hoce da se zakolje kupuje stan u PG sad po 1300-1400eur.

Balzak je apsolutno u pravu sto se tice stanova i neuseljenih stanova.

Imas recimo podatak da u CG imas oko 60 000 praznih ili napustenih stanova.

Imajte u vidu i da u ovu racunicu ulaze fizicka lica ali ne i pravna.

Mozete misliti koliko firme imaju na sebe stanova...

Imajte u vidu da ni jedan rast ne moze (a pogotovo nekretnina) biti konacan.
    Doci ce do regulacije trzista (cudo da se vec nije regulisalo).

Cijene ce se regulisati na oko 1000eur kvadrat (losije zgrade na 800) jer je to max realna cijena u PG.
    Sve preko toga je zapaljena para na duzi rok

P.s
    Podaci iz 2016
    Uzeo si za bukvalno podatak o praznim stanovima. To su ti moj dobri Gando sva ova napuštena sela širom CG iz kojih su utekli u taksiste ili čiste toalete po MinKenu .

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

[QUOTE=Director;5222127]Kako to misliš zašto prodaju stanove u izgradnji? To su druže osnove poslovanja. Ti bi odradio drugačije? Recimo, odlučiš da praviš stambenu zgradu, platis opštini sve što moraš, angažuješ radnike, podizvođače, ugovoriš nabavku svega , od betona, željeza, kamiona i to te košta 3 miliona eura, a ti bi to sve svojim novcem finansirao dok se ne završi objekat? Njima je cilj da do novca dođu prije zavrsetka rokova jer su u pitanju rokovi od godinu/dvije. Ne možeš da trpiš tolika dugovanja jer troškovi nisu mali osim ako nisi multimilioner. Ti ako mislis da se stanovi ne prodaju kako pričamo, pođi i uvjeri se od Zetagradnje , preko Čelebića do ostalih... Ne zaboravi da je posao sa nekretninama u CG itekako unosan, pa tako agencije u posredovanju uzimaju redom po 2% za svaki prodati stan, a nerijetko i sami ulaze u investicije kupujući stanove povoljnije od podizvođača koji su ih dobili u kompenzaciju. Tacno je da nije realna cijena da u zgradama Bloka 5 koje su stare preko 30 godina, cijena bude kao u novogradnji i tu se slažem sa tobom negdje si to prokomentarisao ali novije zgrade do 10 godina starosti redom drže istu cijenu kao novogradnja i to ne bez razloga. Ja znam 5 ljudi koji su prodavali svoje stanove da bi uzimali veće, sa svima njima sam imao aktivnu komunikaciju zbog informacija koje su mi bile potrebne u planovima kada sam ja prodavao i vjeruj mi da sam se ali iskreno baš iznenadio da su ljudi u roku od 3-15 dana prodali stanove ali ladno i to sa cijenama kvadrata od preko 1200 eura. Da su svi redom imali iznenađujući broj poziva i interesovanja i da sam osokoljen takvim razvojem događaja isto prošao i ja i to čak u sred odmora. Stekao sam utisak da sam živio u zabludi jer je ocigledno da ima puno ljudi kojima novac nije problem...Ne znam što drugo da konstatujem. Mnogi su se interesovali da djeci obezbijede, mnogi zbog izdavanja jer je to sigurna investicija...eto, vidjećeš i sam nekad. Kada je bila kriza 2010 godine, dovoljna je bila samo jedna intervencija države i prodato je bilo 500 stanova u projektu 1000+ sa kamatom 4,99 . U Srbiji je kamata na stambene kredite 2,4% a kod nas najniža 4% ali zato su nekretnine skuplje.
    Kada se zatvori krug poznatih lokacija sa gradnjom, tek će dobre lokacije da skoče cijenom i to značajno. Živi bili pa vidjeli.

Što se tiče Bemaxa i Baće, Bemax je izvođač, ne investitor, a investitor da bi se borio sa jakim igračem kakav Baća jeste, ulazi u dil sa Bemaxom koji je najmoćnija firma u CG i pokušava da progura svoj posao kako bi dalje mogao da opstaje. To je posao, kao i svaki drugi u svijetu. Ja kažem da je dobra pojava za sve potencijalne kupce stanova AKO druge firme po nižim ili istim cijenama od Zetagradnje i Čelebića, ponude bolje i kvalitetnije stanove. To znači da neće moći Zetagradnja više da se ponaša tako da u Central Pointu prodaje jednosoban stan po cijeni 1400 za kvadrat sa sve PVC prozorima.

Sent from my SM-G930F using TapatalkTE=D

Naravno da ne bih prodavao u izgradnji ako bi stanovi isli kao alva, sacekao bih zavrsetak a onda se dobro naplatio. Cak ni sa podizvodjacima ne bih radio kompenzacije jer mi se ne bi isplatilo. Ali njima se ocigledno isplati jer niti je dobra prodaja stanova za cash niti imaju previse novca. Zato vuku ljude za rukave po Delti nudeci nizu cijenu.

Ne ulazim u to kada i kako si ti prodavao stan, ali ja kazem da se sada moze kupiti dobar jednosoban stan do 1000e, u zgradi starosti 10-20 godina. U svim djelovima grada osim u city kvartu.

Takodje grijesis da ima puno ljudi koji imaju para. Izuzetno je malo ljudi koji imaju novca. Vecina tih gradskih likova su sminka koja nesto petlja i glumi visu klasu. Daleko su i od desetina hiljada a kamoli stotina ili miliona.

Ima dosta ljudi koji imaju po deset, dvadeset stanova i bave se izdavanjem. Ali to je ogromna manjina.
    Investitori takodje masovno izdaju stanove.
    Podgorica je idealno mjesto za izdavanje stana jer je veliki priliv stanovnistva koji nemaju novca.

I nemoj mi te suplje price, ovaj ima cash, ovaj se napunio, ovaj kupio stan.....vecina tih prica je nebuloza. Voze auto od 10 000 i odmah ih proglase parasima.

Thanks Thanks Given 
    5,138
    Thanks Thanks Received 
    9,266
    Thanked in
    4,487 Posts

ne pročitah veću glupost od toga da je bolje dati pare podizvodjacima nego kompezovat.
    nothing comes from violence and nothing ever could

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Očigledno je da samo je tvoja priča šuplja. Ti si očigledno čovjek veoma ograničenog intelekta. Ja niđe nisam pomenuo ni gradsku šminku ni bilo što tog tipa, a ti me citiraj ako jesam. Sa druge strane promociju prodaje stanova u tržnom centru, nazivaš čupanjem za rukav da bi prodali po nižoj cijeni. Da li ti nakon takve gluposti možeš sebe nazvati ozbiljnim ili pametnim? Skoro je završena identična promocija za stanove u Beogradu na vodi u našoj Delti, pa da li to znači da su promoteri čupali ljude za rukave da im prodaju po sniženim cijenama stanove kojima je kvadrat 2500 eura?
    Ti si svojim shvatanjem poslovanja i manjka keša kod investitora , pokazao elementarno neznanje i ja evo odustajem od dalje prepiske sa tobom, a tek o dobrim stanovima čija ne cijena 1000 eura... Što je ovo Gospodnja silo

Thanks Thanks Given 
    1,814
    Thanks Thanks Received 
    2,371
    Thanked in
    1,307 Posts

Ludji ste vi koji ulazite u ovu priču, jes ima top stanova po 1000e, brzo ce da padaju na 800e i to je to.

I zetagradnja u centru i kod mljekare se moze naci jeftino a? Tu do 1300e plafon.
    Last edited by stefke; 26-10-19 at 23:18.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by goozica View Post
    ne pročitah veću glupost od toga da je bolje dati pare podizvodjacima nego kompezovat.

Sto su davati podizvodjacima stanove u kompeNzaciju kada im mogu platiti cashom po mojim uslovima. Ako nece po mojoj cijeni, ima ih iz Srbije i BiH.
    Problem je sto investitori em nemaju casha em im prodaja stanova nije sigurna.

Bas u Dubrovniku ili centru Zagreba ili Beograda podizvodjacima daju stanove. Kako da ne.
    Last edited by Balzak; 26-10-19 at 23:36.

Thanks Thanks Given 
    5,138
    Thanks Thanks Received 
    9,266
    Thanked in
    4,487 Posts

Quote Originally Posted by stefke View Post
    Ludji ste vi koji ulazite u ovu priču, jes ima top stanova po 1000e, brzo ce da padaju na 800e i to je to.
    a vidimo da smo avetni nego dajemo sansu corku da nauci nesto na 10 tema, al se ne da.
    nego, takav je i na originalnom useru.
    nothing comes from violence and nothing ever could

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by stefke View Post
    Pa e...vješaće se ljudima za noge po delti da im prodaju po 700

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    Očigledno je da samo je tvoja priča šuplja. Ti si očigledno čovjek veoma ograničenog intelekta. Ja niđe nisam pomenuo ni gradsku šminku ni bilo što tog tipa, a ti me citiraj ako jesam. Sa druge strane promociju prodaje stanova u tržnom centru, nazivaš čupanjem za rukav da bi prodali po nižoj cijeni. Da li ti nakon takve gluposti možeš sebe nazvati ozbiljnim ili pametnim? Skoro je završena identična promocija za stanove u Beogradu na vodi u našoj Delti, pa da li to znači da su promoteri čupali ljude za rukave da im prodaju po sniženim cijenama stanove kojima je kvadrat 2500 eura?
    Ti si svojim shvatanjem poslovanja i manjka keša kod investitora , pokazao elementarno neznanje i ja evo odustajem od dalje prepiske sa tobom, a tek o dobrim stanovima čija ne cijena 1000 eura... Što je ovo Gospodnja silo

Osoba kao ti meni da kaze da sam ogranicenog intelekta? Ajde dobro neka bude.

Ali Nije problem sto vrijedjas, ne zanima me to apsolutno, vec je ruzno zasto ponizavas ljude koji ciste toalete? Imas neki stav kao da si minimum taj sa slike, Majkl Korleone.

Nijesi pominjao sminku ali si rekao da bas dosta ljudi ima para. To je takva nebuloza da je to neopisivo.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    573
    Thanked in
    412 Posts

Muke oko stanova, ljudi investitora bukvalno kvadrat kosta oko 500 eura a prodaje 1200, kud ces vecu zaradu, ide na kolicinu.

Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1,004
    Thanked in
    725 Posts

Morao sam malo da ucim ove kvartove/nova imena.....

Znaci master 1200e/m2 a onamo preko puta city mola? 1300? ili 1400?

Page 84 of 213 FirstFirst ... 347480818283848586878894134184 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)