Nemojmo mijesati babe i zabe, Bg je jedan od centara jugoistocne evrope, bio i prije 50 godina... a Pg... hm...
Elem... cijene su realne... za koga? Za Bacu Radovica, Rocka i ekipu iz Granda koji zgrcu milione kao povlasceni gradjevinari? Prosjecnoj porodici treba minimum dvosoban stan. Znaci 70-90m2. Po ovim tvojim realnim cijenama to je 100 000 eura. Ako vecina ljudi u Pg radi za 400e, kako misli coek da otplacuje stan...
Vrijedja me ovo da je realno da kvadrat bude 1200, a plata 400e. Treba coek da grci cio zivot da otplati kockicu u zgradi... sve je ovo bolesno i nenormalno sto se desava, pa i stanje na trzistu nekretnina. Za trenutno stanje i plate, i 500e za kvadrat je skupo. Nemojmo dalje.
Vidi, ja sam isto razmišljao kao ti i sve sam mislio "jel realno da Zetagradnja, Normal, Čelebić grade a narod siromašan" , a onda oni pocnu gradnju i dok se gradi pola zgrade oni prodaju 70% stanova. Pa kad je tako i ima ko da kupuje odoše stanovi sa 1100 na 1200-1400 eura. Znas kako razmišljam sada, bolje i 1200 grabiti nego kada budu 1500 da se kajem što nisam i da onda gledam nove priojekte koji su bliži Cetinju no Podgorici...
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Prodase odmah kako da ne. Svaka novija zgrada poluprazna.
Kao npr?
Odje ljudi ili ne znaju,nisu u toku i ne znam...
Stanovi se nerealno prodaju zadnjih 7-8mjeseci.
Lakse nego auto.
Cijene su paklene i skupe.
Bemax je najpovoljni trenutno na trzistu i vj najbolji jer se zna da je bruka firma.
Bemax oce Bacu da izbaci iz igre zbog toga je cijena m2 1200e jer kod Bace prekoputa ulice je 1400e zasto ?
p.s link i stan zetagradnje,kuku majko...Pa mi ga dizu posle.Eto zgrada stara 10god jel ?
https://m.facebook.com/groups/635374...99199800214348
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Moze kod mene u D.Kokotesvi bi nekakve kerefeke da prave niko nece kucu..
Nikako se siri (plan i program) 0 ali se siri.
Zgrada preko puta duvanskog sto se pravi uz sami bulevar koliko je m2 onamo zna li ko? zab. sam danas da zovem da pitam prodjoh tuda i neko me smeTnu.![]()
Kod duvanskog 1400 kvadrat. Za master quart prodaju se sada stanovi za lamelu 2, prva je prodata.
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Jesi li ovo Direktore kupio stan u Master kvart?
Poslije onolikog pljuvanja po tom dijelu grada... pa majka mu stara, za manje pare si mogao da kupis stan na Stari kod skole, evo ti sad zgrade Mupa, suda, fin komsiluk, skola, marketi i sve... za 1100 moze stan da se nadje...
Znaci, ipak je ono bolji dio za zivot od Konika... tj Starog, to ke vec Stari...
Neka si kupio, sa srecom, pametno si investirao...
Inace, Master kvart jos nije rasprodat... rasprodati su jednosobni stanovi, kamata je bila 3,9% u Ckb, svako ko je na stalnu platu je diga kredit i trgovao...
Naleceh na oglas dje lik prodaje jednosoban stan tamo 1500 ili 1600e... komedija...
Dvosobnih stanova jos ima u ponudi, 68, 71 i 84 kvadrata...
Jedino sto me sprijecilo da ne uzmem stan tamo je pozicija zgrade... tacno si u sendvic izmedju profesorskih i druge faze Mastera, ne mozes na balkon sjest...
Mada opet, kad pocne prva faza, da uzmes stan sa pogledom na bulevar, cijena ce da bude jaca, oko 1300e mi rekose da ce da bude 2.faza, ali imas stan iznad najfrekventnije ulice u drzavu... ne znam sto je pametnije...
Samo da se nadovezem na ovu pricu oko cijene placeva...
100+e na Zlaticu, ludilo, nijesu mi jasni ljudi koji tamo uzimaju zemlju.. na 7 km si od novog dijela grada, prije ces stic sa Cetinja i Danilovgrada do Delte na kafu (hah)...
Bez uvrede Mojsije...
Mada je cinjenica da se prodaju tamo placevi za 70-80 e, i sto je najjace, nema ih jos mnogo u tom dijelu grada, sve su sjevernjaci pokupovali...
A sad malo o realnim cijenama...
Prodao se plac u Zagoric, na Goricu, 900 kvadrata, urbanizovan, za oko 50 hiljada eura... kupio ga je neki Turcin valjda...
Plac je bio pozicioniran u onu ulicu koja izlazi na setaliste, znaci od 9.crnogorske 100m desno put Gorice...
Plac bruka, 900 kvadrata, dimenzije 22-3m×40m otprilike, mana mu je sto nije ravan, nego pada put dolje... ali sa malo para bi mogao napravit kaskade...
Plus sto je na sami vrh toga placa jedan dio oko 100 kvadrata opstinske zemlje dje imas pravo prece kupovine, tako da nije 900 nego 1000 kvadrata za 60000...
Sve oko tebe fine kuce, najmirniji dio grada, pogled na Goricu a ne moze nista da se gradi preko puta tebe, a setaliste ti ispred kuce...
I veli mi drug da se prodavao par mjeseci, on je bio kratak sa parama da ga uzme...
Jedno od ljepskih mjesta za kucu u Pg...
Last edited by karamazov; 26-10-19 at 17:25.
A đe sam ja to pljuvao??? Ja sam govorio o nedostacima City kvarta , da nema školu i vrtić. Sa druge strane sam branio od vašeg neznanja pljuvanje po starom aerodromu. Na starom nemaš više ništa kvalitetno da kupiš jer ih niko i ne prodaje. Bio je stan koji je bio preskup za mene i to je sve. I dalje stojim pri svemu što sam ikad rekao.
Izvini Direktore...
Ispricavam se zaista...
Pogresno smo se razumjeli...
Nijesam znao da je takva situacija na Konyck/Stari... ali slusaj ovo, evo ja cu da ti nadjem dvosoban stan u zgradu Mupa ili suda kad si bas toliko emotivno vezan za taj dio grada...
Sve policajci i sudije oko tebe, znaci normalni ljudi, a nece ti se tamnoputi komsije muvat oko kola i stana... plus sto su ti skola i marketi preko puta, znaci top lokacija, vrh vrhova, Mont Everest... a zgrade su skoro zavrsene, nema da cekas dvije godine da ti se ova zgrada u Master zavrsi...
Pa da se mijenjate glavu za glavu, cak mislim da ti mogu sredit kod ovoga prijatelja da ti da i par kvadrata veci stan...
Da zovem covjeka?
@Karamazov
Koliko im je rata za te stanove što su pokupovali preko ckb, ti to napisa kao da su dobili one čuvene kredite po 26€ da otplaćuju?
Ahaha, isto pomislih
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Nije povoljno kao za nase politicke lidere i predstavnike, ali izracunaj, 3,9 ili 3,99 je kamatna stopa bila... ne znam koliki su jednosobni stanovi bili tamo × 1199e...
Povoljnije nego 5% u ostale banke, a bolja lokacija nego Stari aerodrom svakako
Jbm ti, lik je vec dao oglas da prodaj estan u Master kvart u izgradnji za 1500/600
Last edited by karamazov; 26-10-19 at 17:42.
Evo sracunah, ako je stan od 50 kvadrata rata mu je 420€ na 15 godina, dobre su im te plate.
Ne pominji, vec sam bio i kod psihologa i psihijatra, i to sam nekoliko njih promijenio... rekli su mi svi da mi pomoci nema, ovaj jedan je htio meni da plati kolko sam ga smorio, samo da mu ne dolazim vise...
A tebi neka je sa srecom kupovina stana, od srca to mislim, da uzivas u toplini porodicnog doma i da te nikad glava ne zaboli...
Ali samo zamisljam kako je zivjet sa takvom tezinom od covjeka, toj tvojoj zeni medalju treba dat...
E dje pomenuste konik / stari, gledah prije neki dan list nepokretnosti za objekat koji se nalazi iza hotela Kostas, i ladno pise Konik![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks