Koji je strucni naziv fabionu edukuj ovog decaka brzoo
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
...jer ja te filtere koristim na neka sluzbena auta i nikakavih problema nisam imao, usis je cist, dobar pritisak ulja i td.
Reci mi sto si primijetio da ne valja.
Nikad nisam cuo za tandem pumpu.
A sto se tice mene i mojih lupanja, mogu da ti drzim predavanja dan i noc.
Last edited by TAKUMI; 26-10-19 at 10:51.
Prema tome, šta da ti kažem?
Blueprint filteri su ništa posebno i to je činjenica. Znam kad smo drug i ja kupili za njegovu Hondu EG uzeli blueprint filter goriva, nije se mogao namontirat bez muke, čak je posle kvasio. Na kraju ugradili Mann bez problema. Ali Mann duplo skuplji.
Što se mene tiče samo OEM filteri, jeste da su malo skuplji, ali bar znaš šta ugradiš.
Sigurno je da možeš, jer si desetak godina stariji.
Ali nema potrebe da vrijeđaš i kenjaš ako neko vozi ili voli VW, to je njegova stvar.
Dobro znaš kako su tebe pljuvali po forumima davne 2004-5 i kakve si sve gluposti iznosio. Svako dobro.![]()
Pa ako pise na 60000 onda definitivno nije lifetime.
Mijenjaj na 60-70000.
Za koje auto nema?
Je li moguće da niko u CG nema na lageru neke gluposti za trap?
Mislio sam u roksped da narucim? Bih oem
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Last edited by stefke; 26-10-19 at 17:10.
Pomagajte, jebeno se strunih sad na brzinu...
Parkirano mi je auto bilo ispred kuce, kljuc je bio u bravu...
Iz cista mira je pocela da svira sirena, kao da se upalio alarm( a ja nemam alarm)
Ne konstantno sviranje nego beep pa prekid pa beep pa prekid i sve tako( bas konstantan ritam, ne nesto nasumicno)...To je trajalo 40-50 sekundi
Napominjem da se to desilo u sad tacno u 3:30 ujutro i da je vjerovatno probudilo pola komsiluka
Istrcah iz krevena ispred kuce, auto ugaseno, nista ne svijetli, nema nikoga unutra i samo svira ovaj "ritam" i posle nekog vremena prekide.
WTFFFF, kakvi su ovo duhovi, demoni, alarmi
ma zbog promjene sata, tj zimskog.racunanja vremena
Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
1.Neka mala ti je ušla u kola i svirala ti da izadjes ali ti si bio sanjiv i nisi je konstatovao.
2.To si sve samo sanjao.
3.
photo upload website
#SrećnoZimskoRačunanjeVremenaSvimaKojiSlave
Ima li u CG neki baš dobar majstor za japance, konkretno Hondu?
Treba da se sastavi i prešteluje jedan Vtec motor, da radi bez problema? U pitanju je D16Z6
Momka izvrtiše neki "majstori" ovamo, a motor se i dalje raspada.
Da li neko zna,da li je moguce ugraditi/dodati samo rucicu tempomata na A4 B6?Ili mora da se mjenja komplet glavcina na kojoj se prikljucuju ablenderi.Za board kompijuter se samo promjeni rucica i aktivira dijagnostikom.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks