Quote Originally Posted by montenegrina View Post
Jedino da ga covjek kupi za izdavanje, a opet skupo. Za zivjeti tamo ne bih, nema sanse. Moja drugarica sad prodaje stan (kupila ga je u pocetnoj fazi dok su je lagali d ace biti pun zelenila, skola i vrtica) i kupuje plac u Donju Goricu za kucu. Za izdavanje
extra.

ja sam odrasla u kucu, raj na zemlji, nema tih para za koje bi hzamijenila onu livadu do mora, babine kokoske i koze haha. Ali sda je drugo vrijeme, trke i frke. Sad sam u stanu ali znam da me t akuca kad tad ceka. Trenutno mi stan mnogo vise odgovara. Vjerovatno navika, Blok 9 za men enajljepsi.
Što znam, ja ću biti u blizini city kvarta, jednostavno meni lično se dopada, škola će se izgraditi što je sigiurno i prioritetno, nadam se i gimnazija po planu jer su je tuda i planirali, samo da se realizuje dok mi djeca stasaju . Za ove što su pričali o starom aerodromu/koniku… e kada bi samo znali za koliko sam realizovao prodaju i koliko me je samo ljudi zvalo od kako sam objavio tada oglas. Nego , to je jednostavno ta šuplja priča neznavenih da pričaju ružno o nečemu što nemaju pojma.