Quote Originally Posted by METZ View Post
Sto mu gromova...šta je ovo... CDM kuvari Svaka čast..

@Ben Dover imao sam i ja bosiljak u velikoj saksiji nego sam bio na neki put desetak dana i osusio se, zaboravili da ga nalivaju imao sam ih sve zapalit kad sam vidio...
Quote Originally Posted by Ben Dover View Post
Meni je najzalije kad nedje podjemo na duze od 3-4 dana, sto ce biti sa bosiljkom, nanom i cvijecem na terasi... 2-3 dana sam sam napravio od balona od vode da se natapaju saksije. Za duze ili otac ili komsinica... Ali je komsinica kiksala sad kad smo bili na moru, neke 2 male saksije sto stoje na polici od tv-a je nalila previse, pa nam je jedna gornja daska na polici, nabrekla ali sto da se radi... Barem je cvijece preteklo...

On topic: danas bas raznovrsna ponuda... Njami...
Ako ti nije zao da ulozis 30-40 € imas rjesenje koje traje godinama a mozes da odes i mjesec na odmor a da nikog je cimas :-):-)

Kupis onaj timer I crijevo za kap po kap. Samo pazi da vidis nastavak za cesmu da uzmes kako treba da bude I miran si.

Mi nas namjestimo da kapa na 12 sati po 3 minuta I super. Ljetos kad je bio onaj zaropek I po 5 minuta.

Nije vala za bosiljak I to no za cvijece, a nervira me da mi neko ulazi u stan kad nismo kuci, a sve I da me nervira treba nekoga moliti I stvarati mu obavezu.

Ovako je gospodskije :-)

Sent from my HUAWEI CRR-L09 using Tapatalk