cudi me da ga nije nokautira ovaj bik.
sad krenuh da je postavim.dominacija...
dana malo sere po konoru sa videom![]()
Last edited by miha; 02-09-19 at 17:21.
Jeste i iskoristili su cijelu dramu s njim da ispromivisu fajt s dastinom.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
konor je bio dobar 3 rundu, ali je i kabib tu rundu lendovao dobre udarce, ovo ostalo je dominacija od strane kabiba.
moliće se da dobije dustin ali kao što reče khabib - tony mora biti sledeći protivnik
ne zaboraviti - pošto je ovo u abu dhabi onda će event biti ranije, a ne u zoru ka što smo navikli..
Last edited by miha; 02-09-19 at 17:47.
kabib ako uspije da dobije dustina i tony-a u mojim ce ocima definitivno bit medju najboljima svih vremena. Jer su ovo sve borci vrhunskog kalibra.
Kako je dosadan ovaj Khabib, pih..
Taman obnovih ovaj meč sa konorom...
Nervira me grappling brate, smor :stupid:
Radio je Khabib za bjj trenerima u pauzi, pretpostavljam da je dosta nadogradio ground game na polju tehnike, i nadam se da ce biti vise zavrsnica na podu, poluga itd. Ja volim grepling ali vise volim bjj i to mi je smetalo dosta kod njega jer nikad nije imao mašte na podu, a nadam se iskreno da ce se to promijeniti.
mislim da ce dustin biti mnogo veca prijetnja od mcgregora..
I ja mislim, aktvniji je, gladniji, samopouzdanje mu je ogromno, a uz to, preozbiljan borac.
upravo.. uz to, imao je žestoke protivnike u zadnjih nekoliko borbi iz kojih je izašao bolji..
ko god pobijedio nekako mi djeluje da je ferguson planina za preći.. brutalan tempo koji nameće i predobar u svakom segmentu.. deadly combination što bi se reklo..
momak lijevo sada ide na usmana![]()
Last edited by miha; 03-09-19 at 13:16.
Slazem se, po meni je on broj 1 u diviziji. A za fajt s Khabibom ima ono najbitnije, borbu s ledja.
U koliko ce biti main card? Trebalo bi u neko pristojno vrijeme po nasem vremenu.
Sent from my GM1913 using Tapatalk
@miha bi, slazem se. nema od teoretske sanse sa tonyem, jedino eto sto bi Conor u tome mecu mogao da dobije je malo respekta od fanova jer bi uzeo apsolutno najtezi mec u comeback da radi, kao sto je protiv khabiba uzeo, to je ustvari jedino pozitivno sa njegove strane u zadnjih par godina.
@maja u 20h main
Ljudi je li moguce da vam je Dustin opasniji protivnik od Connora u to vrijeme.
Ubijedjen sam da bi se Connor posprdao sa Dustinom, kao sto se poigrao i sa Hallowey-om, sa Alvarezom i sa Aldom. Svi ti udaraci su bili za klasu manju od njega, tako da ne stoji da prica da je
ovaj nesto opasniji od Connora.
Mislim da ce ovo Kabib odradit rutinski.
Sa Tonijem je vec skroz druga prica, tu ce bas bit cupavo.
Tonija ce morat non stop da drzi u parter i da se pazi poluge.
Sent from my HUAWEI SCL-L04 using Tapatalk
Ovaj sadasnji Dastin izgleda mocno, udara strasno, odlican kardio ima, ne znam oce li moci ista dolje iako ima bas dobar bjj, a Khabib je konkretniji od Conora bio i sa noga nazalost, ja licno sam ocekivao masu vise od Conora protiv Khabiba ali njemu izgleda posle meca sa Flojdom vise nije prioritet da trenira i razvija borbu kao nekad, sto je meni licni veoma zao jer sam volio da gledan njegove tuce.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks