Quote Originally Posted by DavidM View Post
Ma neka uzimaju sto im drago i na kakav god hoce nacin, neka mrve oralne steroide pa ih smrcu na nos, ali brate nek ne smaraju po teretani, iritira to. Dodje iskompleksirana budala, ide za mnom po teretani i ogovara ovu djecu sto su na anabolicima, sta se to mene tice, a sta se i njega tice, njemu ni iz dzepa ni u dzep, nego mu nabijaju kompleks jer imaju intenzivne treninge, a mnogo su mladji od njega. Idi u qratz i ti i oni, vidis da sam na mucsle-mind modu.
Vjeruj mi da ih vise od pola ne bi znalo sto ovo znaci, no bi mislili da je neki preparat. Ja sam se iznenadio, skoro, u teretanu dodje neki momcic i pita jednog koji bas dugo trenira i zalud ne izgleda lose, da mu jos neku vjezbu za grudi pokaze mimo ovih klasicnih. I coek lagano uze dvije bucice i nagnu se naprijed i radi sa bucicama u pretklonu siroko, znaci vjezba za zadnje rame i ledja. Ja reko zasto ti je ta vjezba. Cini coek za grudi brate, baas je dobro. Dje reko za grudi brate to je za to i to, on stade pa me gleda ka' tele u sarena vrata. Inace je jedan od ovih koji ne piju nista i nikad nista nije probao u zivotu. haahah