AROMA
HDL
iDEA
VOLI
Uzimao sam onaj Nutkao crno-bijeli, uglavnom što mi se sviđela ona čašaali se jedva nešto pojeo krem. Uzeću i taj crni da probam vala kad veliš, mora da ga imaju u Konto marketu.
A ima li ko ođe da se bavi trgovinom? Dajte ljudi urgirajte da se taj Jaffa crem uveze majka mu stara, evo ja odma kupujem jedan![]()
![]()
![]()
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
Nutkao odličan, taman bi poređao kao Kimmi, između Nutele i Linolade... Imaš ga u Conto Dejane...
Sent from Tapatalk
#fakenews
Ako moze neko sa primorja da potvrdi, ponudu kremova u Mega marketu. Ja sam bio na Jazu nedavno, pa sam tegovao u Mega marketu (onome dje se skrece za Jaz) iz 2 puta dok sam bio dolje... Vidjeo sam kremove koje do sad nijesam, prevashodno domace/regiobalne proizvodnje (ne i ovaj Jaffa nazalost), pa rekoh da vidim je li ko sto uzimao/probao...
Inace, i prethodnih godina me isti Mega market odusevljavao asortimanom...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
U CG marketima je biter lemon od 1,5l u rasponu 1,85-1,95 €. U Srbiji 1 €, svuda je oko 110-120 dinara. U cemu je fora?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Imam i od kolega preporuku za Nutkao, probacu. Mislim da ga ima u IDEI.
U bg trenutno akcija 2x 2 litra coca cole 1.80
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
I u CG će bit ali da kupe 20 šlepera Rose... No ne smiješ da im se bukaš jer iza toga stoje ameri...ćuti i moli maloprodaje da ubače domaću vodu neđe sa strane...
Za rođaka jednoga tražili lijek (zaboravih kako se zove, neki kao anestetik posle hemoterapije) i ođe je bio 15 do 18 EUR uglavnom, ali je ubrzo bila nestašica pa se niđe više nije moglo kroz CG naći.
Kako mi sestra živi u BG pitasmo nju da provjeri tamo, gledala u 4-5 apoteka - 45 do 50 EUR isti lijek, isto miligrama.![]()
Aqua Bianca vode sam u firmu do sad makar taj šleper popio od kako uzimamo godinama.
Djeci ponekad uzmem prolom ako nema domaće, otac Gorsku i Prolom kako kad, a ćerkica voli da uzme san pellegrino zbog rozog čepa... valjalo bi da se malo promijeni ambalaža i kod nas što se voda tiče i da se pomognu proizvođači sa dobrim reklamama da se u regionu reklamira
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Voli 66%.
Bokan likes this.
Vezano za anketu, Aroma je ubedljivo najgori lanac marketa a i najskuplji. Kad se $etim MAMAS ajvara kojeg sam kod njih plaćao 6.5e a u Naš Diskont je 4.4e, regularna cijena bez ikakve akcije...
A je li ko probao ovaj implekov "kremić"?
Iskreno taj Baba Vidin nisam ni gledao kod nas i možda je jedini koji nisam probao, đe da ga uzmem?
Ovdje sam probao svaki na koji sam naišao, čak i onu gadost što je Bugi predložio neđe (Dobro ajvar ili tako nešto) đe mi se želudac isprevrća..., ne velim da je najskuplje vazda i najbolje ali u ovom slučaju je Mamas bio za klasu bolji od svih...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks