Zanima me đe se tačno nalazi DS javna kuca (ako je više i ima), i ima li još neka javna kuca osim Valentina i ako mogu adrese i kako tačno doći do njih,koje su cijene,kakve su đevojke i slično. Hvala unaprijed
Послато са Redmi Note 5 помоћу Тапатока
Nju ilo neki od 20, nju. A vjerujem ima blizu 50
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Zanima me đe se tačno nalazi DS javna kuca (ako je više i ima), i ima li još neka javna kuca osim Valentina i ako mogu adrese i kako tačno doći do njih,koje su cijene,kakve su đevojke i slično. Hvala unaprijed
Послато са Redmi Note 5 помоћу Тапатока
Druze DS ne radi skoro 10 godina. A za Valentino ne znam radi li. To ti je to za Totograd. Mozda se javi neko sto zna nova mjesta< ja sam vise stari coek.
Sve je to na psihichkoj bazi ®
Imas t-com u amerikama![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Dje se nalazi ta Snezana sa 7 patuljaka otprilike? Imaju li neku bazu neki epicentar ili kako?
Država univerzalnog normativnog morala i obrazovanja
Ne znam kakva je peocedura tamo. Znam da sam platio karticu za telefon tamo 45$
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Zna li ko nekog dobro bravara iz Bara koji bi mi napravio spoljne pomocne metalne stepenice ?
Who let the dogs out
Ove talijanske babe su stvarno zvek.....Najljepse babe na svijet imaju.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
I ja bi jednu ovakvu babu
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Nisam gledao emisiju, pokusao sam samo po opisu da pogodim... Ali ova nije ni starka ni baba, nemojte takone znam koliko autor posta ima godina
...a kad mi se glas, i oči, i dah upokoje,
ti ćeš me, znam, uzeti na krilo svoje...
A nije bgm,sad proguglah, 38 godina, izgleda starije![]()
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Kakav je put od Zabljaka do Pluzina?
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
Ja sam prije 2-3 dana proso tuda , uzak put moras polako da se mimoilazis ,racunaj 2 do 2ipo sata ako se budes zaustavljao za slikanje i ostalokad ides od Zabljaka malo je sa pocetka nesto kopano i malo je losiji put ali je kratko ,i pred silazak u Pivu malo je neravan put ali ok ,nista strasni ,samo polako i uzivaj u ljepoti
Sent from my Mi A2 using Tapatalk
Koliko traje izdavanje licne karte?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks