Originally Posted by
brodomaketar
Zar nije to 0,5% samo pri uplati ? Nema toga kad placas ili kad je povrat . Bar ga nije bilo . Imas li elektronsko placanje ? Ako inas samo pogledas izvod gdje mora da pisu sve transakcije .
Jer njihove kartice koristim od prvog dana sto kod nas sto nekafa vani i nikad nije bilo neslaganja .
Jedino sto mi je par puta bila blokirana kartica zbog sumnjivih placanja . Sto podrzavam znaci da brinu o korisnicima .
Iskreno, ne znam.
Ja sam mislio da je ovako kako si ti napisao. Tj. tako su mi rekli prije 3 godine kad sam vadio karticu (taman istice u septembru) ali pricajuci sa drugima sam shvatio da je zapravo ono drugo - da ti pri placanju uzimaju 0.5% (najmanje 0.5e)
Nisam nikad pitao niti se previse opterecivao jer svakako racunam da placam tih 0.5e na 100e i to mi je ok. Pa sad jel' pri uplati ili placanju, meni je nebitno. Zato se i nisam cimao za minimalna neslaganja (kojih je svakako bilo) ali ovih 11.45e izmedju dvije transakcije (izmedju koje nije bilo ni odliva ni priliva niti uplate) je ipak previse.
Da je srece, ta informacija bi bila dostupna na stranici za tu karticu ali o tome apsolutno nista ne pise --- https://www.nlb.me/me/stanovnistvo/p...sa-san-kartica
Last edited by Fidel Castro; 23-08-19 at 09:31.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Bookmarks