Page 4 of 32 FirstFirst 1234567814 ... LastLast
Results 76 to 100 of 795

Thread: ADSL - prica za prodaju i marketing

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    28
    Thanked in
    11 Posts

prosto ne mogu da vjerujem da je shvaba vlasnik "T" firme

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo da bacim i ja neku informaciju iz susjednih nam zemalja.
    A zamislite igrom slucaja je vlasnik isti.

Super božićni poklon - MAXadsl priključak za jednu, a Sony MP3 player za drugu kunu!

Svi vi koji još niste postali MAXadsl korisnik, iskoristite ovu božićnu pogodnost.

Odaberite MAXadsl paket koji vam najviše odgovara i uz ugovornu obvezu na 24 mjeseca dobivate:
    • priključak za 1 kunu (uključuje combo modem i instalaciju)
    • Sony (NW-E002) MP3 player za još 1 kunu

Ne zaboravite svaki od paketa moguće je nadograditi većom brzinom ili bežičnom WLAN opremom.
    Za sve dodatne informacije nazovite našu Službu za korisnike na 0800 9000 koja vam je na raspolaganju od 0-24 sata.
    Ovog Božića zaplešite u ritmu super brzog interneta i Sony MP3 playera.

Ponuda vrijedi do istekla zaliha. PDV je uključen u cijene.

Eto, da ne gnjavim puno pricom kako i zasto... samo da se vidi kako je to u drugoj prodavnici kod istog gazde

Ja znam da sam niko, ali niko nikada nece biti kao ja!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

bozic im ranije stize pi
    Last edited by helpdesk; 12-12-06 at 09:22.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by Trinity from Zion View Post
    Ma, ima onaj MontSky, samo ne znam sta oni nude i kako stoje po pitanju tehnologije... jedno je sigurno: potrebna je konkurencija.

U svijetu mnoge kompanije nude tv, adsl i telefon po tako niskim cijenama da se ne moze vjerovati... o tome sam vec jednom pitala.
    Što se Montskyaja tiće, on ADSL ne može da uvede jer on onda ne odgovara za ADSL priključak. Telekom je glavni i odgovorni kod nas po pitanju ADSL, ipak. Čak i da uvede ADSL, kao što u srbiji rade eunet,sezampro,bits itd...., on je i te kako ovisan o Telekomu. Tako da kad pukne u Telekomu, ili su radovi u Telekom, bio ti kod jednog ili drugog provajdera ne gine ti da ostaneš bez veze.
    Što se tiće konkurencije, ona je i te kako poželjna, ali ne samo u provajding kućama, nego i telekomunikacionim. Ali mi nismo zanimljivi ni da bi se dvije telekomunikacione kuće bile/tukle za korisnike, pa ima nas samo seststotinak hiljada....
    A država će najbolje da živi zahvaljujući nama jer ćemo se toliko odricati da nečemo imati kad da mislimo a kamoli što uradimo a da nam odgovara....
    " Damn the cargo, we'll be on our way tonight "

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Korisnik sam ADSL student paketa i interesuju me dvije stvari, koje su mi ostale nerazjasnjene prilikom instalacije, jer mi je tehnicar rekao jedno, drugo sam procitao u svom ugovoru, a trece vidio na sajtu T-Com-a:

1) Zasto nisam dobio jos jednu e-mail adresu? Da se razumijemo, ne mislim da uz nju treba da dobijem i jos 5GB, ali, posto mi to niko nije pomenuo prilikom instalacije, kako to da ispravim?

2) U cijem su vlasnistvu modem i spliter koje koristim? U ugovoru pise da oprema ostaje u vlasnistvu kompanije, a na sajtu da ja, placanjem prikljucne takse, postajem vlasnik opreme i da imam garanciju od 12 mjeseci.

Hvala.
    ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Innuendo View Post
    Korisnik sam ADSL student paketa i interesuju me dvije stvari, koje su mi ostale nerazjasnjene prilikom instalacije, jer mi je tehnicar rekao jedno, drugo sam procitao u svom ugovoru, a trece vidio na sajtu T-Com-a:

1) Zasto nisam dobio jos jednu e-mail adresu? Da se razumijemo, ne mislim da uz nju treba da dobijem i jos 5GB, ali, posto mi to niko nije pomenuo prilikom instalacije, kako to da ispravim?

2) U cijem su vlasnistvu modem i spliter koje koristim? U ugovoru pise da oprema ostaje u vlasnistvu kompanije, a na sajtu da ja, placanjem prikljucne takse, postajem vlasnik opreme i da imam garanciju od 12 mjeseci.

Hvala.
    Za otvaranje dodatne e-mail adrese mozete kontaktirati prodaju na broj telefona 081 432 615. Ako ste ugovor za ADSL potpisali prije 4. decembra ove godine onda su ADSL modem i spliter u vlasnistvu kompanije do isteka ugovora. Ukoliko ste ugovor potpisali poslije pomenutog perioda oprema je u vasem vlasnistvu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Podrska View Post
    Ukoliko hocete da predjete na M paket ( po cijeni od 25 eura mjesecno )morate potpisati novi ugovor u na 24 mjeseca. Mozete naravno potpisati ugovor i na 3 mjeseca, ali po cijeni od 30 eura + PDV za M paket.
    jos jedno pitanje (mislim da sam vec pitao, ali je ostalo neodgovoreno). Sta se desava sa studentima posle isteka ugovora za student paket, a oni vise nemaju status studenta?
    da li:
    a) nastavljaju da koriste student paket i svi se prave ko da nista nije bilo? :joint:
    b) sada vec bivsem studentu se nudi ili da potpise novi ugovor za neki drugi paket, ili da raskine ugovor
    c) bivsi student, gubitkom statusa studenta, automatski prelazi na neki od drugih paketa, bez potpisivanja novog ugovora

hvala

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

vidim da je Helpdesk/Podrska odgovorila drugima na drugim topicima, ali ne i meni. Anyway, jos 1 info:

Sledeća nezvanična vest koju bi mogli pozdraviti oni koji poseduju ADSL priključke, ali i oni koji bi želeli da ih nabave u skorijoj budućnosti, jeste najava o uvođenju bržih linkova, što će biti omogućeno instalacijom nove opreme. Navodno bi trebalo da se postojeće brzine od 256 kb/s, 512 kb/s i 768 kb/s zamene sa brzinama od 512 kb/s, 1 Mb/s i 2 Mb/s, respektivno. Ono što će mnogi pozdraviti jeste što će se identične cene za tri paketa zadržati, a samo će se protoci zameniti. Možda i suviše lepo da bi bilo istinito, ali nadajmo se da će se i ove najave ostvariti. Kao termin dostupnosti novih protoka se pominje kraj marta, odnosno 31. mart, premda ovo treba uzeti sa rezervom pošto Telekom sigurno neće baš sve centrale opremiti odgovarajućom opremom istovremeno, tako da je moguće da u pomenutom terminu par "probranih" centrala pređe na ovakav sistem, dok će se slično dešavati i sa ostalim centralama kako oprema bude bila zamenjivana.
    Dobishe i oni 2mb flat za male pare

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cg. View Post
    jos jedno pitanje (mislim da sam vec pitao, ali je ostalo neodgovoreno). Sta se desava sa studentima posle isteka ugovora za student paket, a oni vise nemaju status studenta?
    da li:
    a) nastavljaju da koriste student paket i svi se prave ko da nista nije bilo? :joint:
    b) sada vec bivsem studentu se nudi ili da potpise novi ugovor za neki drugi paket, ili da raskine ugovor
    c) bivsi student, gubitkom statusa studenta, automatski prelazi na neki od drugih paketa, bez potpisivanja novog ugovora

hvala
    Po isteku ugovora provjerava se status studenta. Ako korisnik vise nema status studenta nudi mu se da potpise ugovor za neki od drugih paketa

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Podrska View Post
    Po isteku ugovora provjerava se status studenta. Ako korisnik vise nema status studenta nudi mu se da potpise ugovor za neki od drugih paketa
    a sta ako student odbije da potpise?
    BTW, odje je nekima vec istekao, pa ih (kako sami kazu) niko nije kontrolisao...

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    22
    Thanked in
    6 Posts

Pošto niste u thread Gradjanska inicijativa odgorilili na moje postavljeno pitanje (a ni još nekima) postaviću pitanje opet.
    Quote Originally Posted by ßřgěńjĺ View Post

Još jedna interesantna stvar je da mijenjaju uslove za dialup korisnike i prilagođavaju ih novim, e sada mene interesuje zašto to isto ne važi i za ADSL korisnike. Pa da:
    1. CPE oprema ostane u našem vlasništu a ne u vlasništvu T-coma.
    2.Da se izjednače cijene za iste ADSL pakete bez obzira na to da li se radi o starijem ili novom korisniku ADSL usluge , bez prinuđavanja korisnika da potpisuje drugi ugovor.

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    28
    Thanked in
    11 Posts

nema leba dok ne uzmemo toljage, kosijere, vile, grabulje i kandzije u ruke :devil: :devil:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Imam 2mbita konekciju,troshim mjesecno oko 55gb. Dokad cu za to zadovoljstvo da placam nekih 200e mjesecno????????? A meni kao i mnogima "puca" veza vrlo chesto, brzina nije konstantna....:mad:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by WhiteNigger View Post
    Imam 2mbita konekciju,troshim mjesecno oko 55gb. Dokad cu za to zadovoljstvo da placam nekih 200e mjesecno????????? A meni kao i mnogima "puca" veza vrlo chesto, brzina nije konstantna....:mad:
    Preporucujemo da vas problem (ukoliko nijeste) prijavite sluzbama za podrsku, customer care kompanije.

https://forum.cdm.me/showthread.php?t=21200&page=12

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Uradjeno bar 50 PUTA! Toliko sam ih puta zvao da me je vishe bilo sramota da to radim...na kraju sam i odustao ali se net (nekim chudom) malo popravio...E`o da ih i pozdravim ovom prilikom (username Whity )

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

zaboravih josh ovo: za mene (po njima) najbolje rjeshenje je bilo da raskinem ugovor...:lolblue:

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    22
    Thanked in
    6 Posts

Quote Originally Posted by WhiteNigger View Post
    zaboravih josh ovo: za mene (po njima) najbolje rjeshenje je bilo da raskinem ugovor...:lolblue:
    Naravno, raskineš ugovor i platiš novčanu kaznu zbog toga (vjerovatno su ti taj "sitni" detalj zaboravili kazati)

PS-Još uvjek čekam da mi odgovorite na pitanje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

najbolje su chuvali za kraj

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pošto niste u thread Gradjanska inicijativa odgorilili na moje postavljeno pitanje (a ni još nekima) postaviću pitanje opet.
    1. Svako moze da kupi CPE opremu od T-Coma pod istim uslovima, i stari i novi korisnici.
    2. Postoje dva Ugovora, na 3 mjeseca i na 24 mjeseca. Zavisno od duzine trajanja Ugovora cijene paketa se razlikuju. Korisnik sam bira koji ce Ugovor potpisati, a potpuno je logicno da je niza cijena za duzi Ugovor.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    22
    Thanked in
    6 Posts

Quote Originally Posted by helpdesk View Post
    2. Postoje dva Ugovora, na 3 mjeseca i na 24 mjeseca. Zavisno od duzine trajanja Ugovora cijene paketa se razlikuju. Korisnik sam bira koji ce Ugovor potpisati, a potpuno je logicno da je niza cijena za duzi Ugovor.
    Moje pitanje niste shvatili. Stari korisnici koji su potpisali ugovor na 24 mjeseca plaćaju različitu cijenu od novih korisnika za isti paket i isto vrijeme trajanja ugovora.
    Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    Pitanje za podrsku. Koliko se naplacuje 10GB paket. Koliko se sjecam AZT je naredila T-Comu da izjednace cijene paketa za sve korisnike nezavisno kad su potpisali ugovor za ADSL. To je bilo prije nekoliko mjeseci, medjutim i na racun koji sam danas dobio meni je cijena paketa 35 eura. Da ponovim. Koliko kosta 10GB paket

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Moje pitanje niste shvatili. Stari korisnici koji su potpisali ugovor na 24 mjeseca plaćaju različitu cijenu od novih korisnika za isti paket i isto vrijeme trajanja ugovora.
    Korisnici placaju cijenu definisanu ugovorom.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    4 Posts

Znači, ako ja sad potpišem ugovor, za tri mjeseca kad opet uvedete novi paket ili povoljnije uslove ili niže cijene, ja ću biti ovca koju šišaju, jer me nećete udostojiti da kao Vaš trenutni korisnik pređem na taj paket a da ne moram da poništavam stari ugovor ili sth else ? Ugovorom ste u obavezi, trt, mrt će biti odgovor ? Pa dobro, ljudi uzmite svi ADSL pa makar vi u zivotu ikad zatrebo, pa da vidimo koji paketi će se smisliti i da li će se ispunjavati pravo ka svakom korisniku da ima cilo vrime dostupan internet kroz ADSL. I onda kad budu svi imali ADSL, da u dva dana istovremeno svi puknu download, jer tek tad pred kraj mjeseca će moči da ispucaju onih par gb što je ostalo na accountu ? Pa kad budu krenuli Tehničke nemogučnosti, viša sila, neočekivan protok podataka. Pa da posrčemo i ono malo što nam T-Comm na kašičicu daje ?
    " Damn the cargo, we'll be on our way tonight "

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Znas kako - cijena se obicno vezuje za Ugovor kada ona u buducnosti ima tendenciju opadanja (kod nas, nazalost, samo tendenciju - ali ne i realan slucaj). U protivnom: kada ona ima tendenciju rasta - onda se ne navodi u Ugovoru.

Zamisli ovu situaciju:

Dovodis struju u kucu i potpises ugovor za osnivanje pretplatnickog odnosa. Primijenivsi T-Komovu logiku: cijenu kilovat-sata koja bi u tom trenutku bila aktuelna - placao bi sve do ponistenja ugovora.

To znaci da bih ja nakon 50 godina placao cijenu od 0.00000002 EUR/KWh. To bi bilo sjajno

Ali T-Komu nije vazan Quality of Service - bitno je samo da se ugrabi sto vise korisnika i ugovorom fiksira za njihove usluge tako da, ako ikada u ovu nesretnu drzavu kroci jos neki provajder - mi bivamo okovani u lance T-Koma, onemoguceni da predjemo na bolje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Djoks View Post
    Znas kako - cijena se obicno vezuje za Ugovor kada ona u buducnosti ima tendenciju opadanja (kod nas, nazalost, samo tendenciju - ali ne i realan slucaj). U protivnom: kada ona ima tendenciju rasta - onda se ne navodi u Ugovoru.

Zamisli ovu situaciju:

Dovodis struju u kucu i potpises ugovor za osnivanje pretplatnickog odnosa. Primijenivsi T-Komovu logiku: cijenu kilovat-sata koja bi u tom trenutku bila aktuelna - placao bi sve do ponistenja ugovora.

To znaci da bih ja nakon 50 godina placao cijenu od 0.00000002 EUR/KWh. To bi bilo sjajno

Ali T-Komu nije vazan Quality of Service - bitno je samo da se ugrabi sto vise korisnika i ugovorom fiksira za njihove usluge tako da, ako ikada u ovu nesretnu drzavu kroci jos neki provajder - mi bivamo okovani u lance T-Koma, onemoguceni da predjemo na bolje.
    Zato nas i vezu sa ugovorima koji traju 24 mjeseca... u inostranstvu ako si bio korisnik jedne telekomunikacione kompanije i zelis da predjes na drugu, nema nikakvih problema. Ti ih pozoves na njihov korisnicki broj, kazes da zelis na predjes kod njih, zadrzis tj, ne mijenja se tvoj tel. broj i odmah si korisnik konkurentske kompanije, koja ti nudi bolje usluge i pogodnosti.
    If you make people think they're thinking, they'll love you.
    If you really make them think, they'll hate you.

Page 4 of 32 FirstFirst 1234567814 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)