Treba da se ocisti rub felme unutra dje dira tocak i da se guma namaze silikonom, i cao.
Ja gadjao felmu dobro bio, ponio je da se ispravi kod iljje i vidim posle toga duši po malo..
Kod vulkanizera bio, ubacismo je u bure i vidi se da pušta izmedju felme i gume. brat stavi silikona unutra??? Veli ovo će riješiti
Da li da je nosim opet na ispravljanje il da trgujem felmu novu?
![]()
Treba da se ocisti rub felme unutra dje dira tocak i da se guma namaze silikonom, i cao.
Prema tome, šta da ti kažem?
Ima banjo neku mazalicu sto se maze na gumu prilikom montaze...otidi kod njega
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Bolje ti je promijenit vozilo/marku nego tocak.
Duse mi ti si rajet za prodavnice > kod tebe sto god malo podje/potrosi se odma se novo uzima.![]()
Da je takvih jos ne bi se moralo radit.![]()
------------------------------------------------
Ponesi taj tocak opet do majstora + mozda ti se tu guma malo izdeformisala pa dusi. (prije ce to biti)
Drzace ti to tako...meni je stavljao silikon na felnu i drzalo je dvije godine, kad sam stavio nove gume silikon nije trebao...
ali kao sto rece bizbi, vrlo lako moze bit da se sama guma izdeformisala a ne felna
Koju ljetnju gumu da uzmem i dje, a da nije tigar ili sava velicine 155 70 13? Prosjek neki ni preskupo, ni najgore.
Sent from my SM-G950U1 using Tapatalk
I am not i danger, I am the danger.
Uzmi u Simant Kumho ili Hankook.
Vidi vujacic
Sent from my Mate 10 pro using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
a uzmi savu, ne treba ti bolje za tu dimenziju
Dont miks grendmas end frogs.
Postavljah prije mjesec ipo, covjek ga i dalje vozi, samo sto je ova guma sad duplo vise nagrdjena, ne vidi se sve na slici. Nemoguce da ne vidi ovo...
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Za kroz grad mu je odlicna - sad ce zimske da montira > ceka da prodje ljeto.
Nije to ništa
E klasa novija možda 2016.g. AMG paket, naprijed Continental zimska TS7xx iz 2002.g., a pozadi Petlas čini mi se. Felne mislim da su 18".
Mecka fabricki na Hankook.
Mercedes E klasa restajling 2017sig mozda i 2018 ne znam kao boca...
Na semafor pored mene opraTa - cista - sija - gume sahte > pise na njima general.
Momci,pitanje za vas. Treba da stavljam 4 nove gume ( 205/55 R16). Limuzina u pitanju, 10.000 km godisnje prelazim. Da li da se uzmu 4 univerzalne (all season), ili sad 4 zimske na na proljece 4 ljetnje? I imate li predloge?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks