12:30h
Neđelja, skoro pa sredina avgusta...
Poluprazno...
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Karađorđeva u otel Žabljak 14€, Durmitorski 12 ili 13, na jezero su oba jela po 4-5€ jeftinija i bolje pripremljena... Zato im i nema skoro nikog u restoranu, a terasa radi mjesec dana na prelazu jul/avgust...
Telad vikendom organizuju svirke uživo, od kojih niko u krugu od kilometar ne može oka sklopiti... Mogu misliti kako im se gosti u hotelu ośećaju, tj ne moram misliti dovoljno da se pročitaju recenzije po booking sajtovima...
No šta drugo očekivati od čobana koji želi da se bavi turizmom...
Sent from Tapatalk
#fakenews
12:30h
Neđelja, skoro pa sredina avgusta...
Poluprazno...
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Sell the Vatican, Feed the World!
šteta što nema neko ko zna posao i kako od Žabljaka napraviti top mjesto, jer potencijala ima masu.. recimo Žabljak bi bio idealan da se pripremaju sportisti, ima bolje uslove od Zlatibora recimo, koji je ljeti full (ekipe iz CG su redovno tamo na pripremama) ali daleko smo mi od toga
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Meso je neupitno, pričam za cijeli burger - tijesto, povrće, sir, sve... Što će mi organsko meso, ako ga jedem uz otrov![]()
Dok sam dolazio kao dijete, uvijek je bilo bar nekoliko sportskih timova, u svakom trenutku, na pripremama ljeti... No sad nema hotela koji može smjestiti npr jedan cijeli fudbalski klub, da ne pričam o ostalim sadržajima (teretana/bazen/sauna i sl)...
Inače ovome stručnjaku iz hotela Žabljak, kad su preporučili da zaposli dobrog menadžera i da mu dobru platu, rekao je citiram: "Šta će meni ostati"... Zato mu hotel radi 2-3 mjeseca, a i to što radi je jadno i žalosno..
Sent from Tapatalk
#fakenews
Ima li kako da se to organsko prepozna jer ovako bi mogli reklamu da okace Kruna i Gurman da im se hamburgeri prave od organskog mesa i da nabiju cijenu.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Isti je vlasnik farme goveda i hotela, mada ni to nije garancija da koristi samo meso iz sopstvene proizvodnje...
Sent from Tapatalk
#fakenews
a đe kod nas kupe med voće i ostalo u voli i laković i onda prodaju pored puta ka domaće...
She is only here to annoy herself!
A đe skupo, prva liga cijene
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Greota stvarno, na ove cijene da nije puno čoeku je neshvatljivo, kakva je ta plaža, prilaz u vodi jesu li bubulji ?
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Evo mene sa familijom 15ak dana po Ita, fra, svica, austrija...gledam i citam ove postove i nesto razmisljam i uporedjujem. Sad sam na jezeru Ansi (Francuska) platio ulaz 2.5 eura za odrasle i 1.70 za dijete. Porcija pomfrita 3 eura, na placa se parking, hot dog 3 eura. Fantazija kako je sve poslozeno uz odlicnu infrastrukturu...pica po 8-10 eura kao i u gradu gdje cijene variraju ali opet od 8-15 eura glavno jelo je u centru. U prodavnicama nesto skuplje a nesto jeftinije nego u pg (paradajz sam gledao za 5-6 eura kilo, lubenica porcija izrezana po 2 eura ali opet neke vocke i povrce mnogo jeftinije. Vazi i za italiju dje na jezeru Como (Lecco, Bellagio, Varenna) moze da se pojede dobra pica ili porcija piletine za 10-15 eura bez problema. Za Austriju da ne pricam - ubjedljivo najbolji odnos cijene i kvaliteta i najbolja turisticka infrastruktura u centralnoj i zapadnoj evropi.
Svajcarska je posebna prica i tamo su cijene zaista previsoke...kilo paradajza 8 eura, krompir 6 eura, pivo u kafani i to 5 ulica van centra 8 eura, parking je 3.5 eura po satu u garazi, a kugla sladoleda na ulici 3 eura.
Uzmi obrni, cijene u cg su visoke (u vecini mjesta) za to sto nudimo a da nije samo sunce i more.
Da ne pricam za shoping...kakva ponuda i kakva snizenja...od zare pa do springfilda (da uporedim sa brendovima koje imamo) - da covjek zaista nista ne kupi u cg.
Guzvi ima svugdje ali nema zastoja, nema parkiranja dje se kome napne i 4 zmigavca...zna se red ali svugdje natpisi da ako uradis to i to te sleduje kazna od 75 do 200,300,700 eura...pa parkiraj, bacaj smece, pustaj glasnu muziku... ne znam, jos 3-4 dana pa cu nazad u haos
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
E taj povratak je najteži za psihu... Adaptacija jedno mjesec dana posle toga...
Imas srece posto vec duze od sedmicu dana treba od Igala do Kamenara po sat i nesto. Herceg Novi je takodjer pun, ne znam kako je na ostatku primorja.
Ne smunjam da ce se naci neko sa slikama polu praznih plaza da izbacuje (za danas), sto je vjerovatno i istina jer bi samo lud po ovoj vrucini izlazio vanka (prije 15 minuta je u Igalu bilo 42 stepena a subjektivni osjecaj je daleko, daleko gori).
Last edited by beatnological; 11-08-19 at 19:46.
Kakvi ste mi vi evropljani..
Mi nismo isli pa ne znamo kakve su cijene.
Francuska obala, sve pice po 50 centi kao u kristal.
Bruka
Šušanjska plaža, od ulaska u šumicu, samo pravo.
Vele 'govn*ra' zbog Željeznice. A, nije govn*ra cijela Buljarica i Ričardova u Budvi?
Lično, kupam se samo prijepodne, od 9-11h, ostajem najkasnije do 12h, tada idem doma i dođem ponovo oko 17,18h, ali se ne kupam, nego baš ono meračim u ovaj lokal uz ukrštenicu, novine i pića do 20h. Inače, ima igraonica za djecu na otvorenom, plažni dio s ležaljkama, drugi dio sa udobnim garniturama i treći sa stolicama uz obalu. Ima bubulja, ali su improvizali ulaz u more tako što su posložili džakove pijeska na kritični dio, pa je podnošljivo. Olakšala sam sebi ulazak kupovinom onih natikača za more od 3€, pa mi je svejedno.
Činjenica je da je u jeku sezone Šušanjska plaža prilično prljava (izuzetak je rano ujutro do 10-11h tada je čista) ali zato septembar i oktobar raj...
Pristupačno mjesto, ništa specijalno, ali nije ni za potcijeniti. Osoblje je ok, ono što nude isto, cijene povoljne. Meni, za moje potrebe i zahtjeve sasvim dovoljno.
Last edited by KRKNA; 11-08-19 at 17:34.
Sell the Vatican, Feed the World!
There are currently 5 users browsing this thread. (1 members and 4 guests)
Bookmarks