Iza biybijeve sofersajbne...
Prema tome, šta da ti kažem?
Odje je fabia podigao penziju pa se jos i zaletio
But if you never try, you'll never know..
Kako zna ovaj da ja pisem/pricam za RainX kad sam mu na ignor i izbaca snimak to est kopi pejst mene #GameOver
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
+ ovo naziva kisom > ovo je rosa ili akva bjanka..Ja mislim da je ovdje suvozac iskocio na prozor i pokusava da simulira jace padavine..
Cikova si ga smradu
Yuuppp. Samo opusteno
Polako te
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Posto treba da kupim auto po prvi put, moze li par savjeta sta izbjegavati, na sta obratiti paznju prilikom kupovine i sl? I da li je isplativo sad uzeti autobmobil 2004god, 1.2 benzin, 240.000km za 1500e?
Uh ne opet...
5:40
Auto fabricki ima 135ks > valjci kazu 144 _kako_ ?
Zeleni vazi do isteka registracije jel(tj osiguranja al isti k)? I ista je cijena platio ga odma ili dan prije isteka?
rm -rf /
Osim ako ga ne uzmes na granici...
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Tamo je svakako skuplji? Ne znam ocu li izlazit dje motorom ove god, al s druge strane tek sam ga registrovao nema mjesec dana pa mi moze valjat za dogodine
rm -rf /
ja zeleni uzimam odma uz registraciju...i onda ne razmisljam sto cu i kako cu
moze se desit da ganza.mike auto uopste ne iskoristim, ili da ne odem nidje dalje od skadra![]()
bizbi brate moj sto ako ti recem da ni jedan dyno ne pokazuje istu snagu? Vazda ce bit razlika od nekoliko procenata...plus gubljenje u prenosu plus vremenske prilike, nadmorska visina, sve to igra ulogu u racunici
Dynojet, Dynostar, Mustang, svaki pokazuje razlicito...
Neki imaju kocnice da dodatno opterete motor itd...Najprecizniji je hub dyno koji se montira na "glavcinu"
![]()
Last edited by Laz; 10-08-19 at 02:02.
e ne bi se oko mog lamba plekali ovi strucnjaci siguuuuuuran budi
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Zna li ko, gdje se ima kupit bakarna pasta?
Probaj u fortunu inc oni drze berner
A što se čini ovđe, smijemo li mi obični smrtnici više po kiši vozit s brisačima upaljenim ili da mičemo to s auta da gubimo na težinu?
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks