Meni se skoro desila intersantna (neprijatna) situacija u HB, bio na dorucak i vrati mi konobar dvije po 20 i jednu od 5, trebalo mi 2*10 ali nije imao.

Podjem do HB u ulicu Slobode da ustinim, jeste li klijent, jesam, provuce 20 eur kod 1,2,3 aparata i ni na jednu ne prolazi novcanica. Ups, reko gle sada zajebancije, kako ce gledati oni na ovi situaciju, kao dosao da usitni pare a on donio falsh novsc (Druge 20 i 5 su bile OK)

Kaze, po proceduri je da vam oduzmemo ovaj novac i za 7 dana cete dobiti poziv od nas da li su OK ili nisu. Prodje 5 dana zovu sve OK, CBCG potvrdila da su pare prave i da su bile na jednom dijelu masne. Nisam spomenuo da taj dana kad smo ih provjeravali uporedili smo i velicinu sa ovim drugim sto su prolazile aparat i veoma cudno bile su krace za nekih 3-4 mm.

Pitam kako su OK kada su bile krace, kao to moze tako (ne znam, ne pitam dodatna pitanja). Dolazim ponovo kod njih, da to je ta novcanica (jer dobijes papir dje je zapisan serijski pri oduzimanju iste) opet je provlaci kroz aparate i opet ista situacija, ne prolazi ni na jedan ni posle ciscenja krpom, ravnjanja itd.

"Ali novcanica je prava ne brinite, evo imate i dopis iz CBCG"
"OK, hvala, molim vas dajte mi dvije po 10€"
" Pa ja ne znam da li bih smjela da vam usitnim"
" Zasto? Rekli ste da imam dokaz da je prava, OK, uplatite mi na racun"
"Pa ne znam da li bihmogla da primim ovu novcanicu, molim vas sacekajte, da provjerim sa seficom"

Dolazi sa dvije od 10€ i kaze "Evo, jeste li sada zadovoljni"

Zasto se ispisah jutros na ste srca ovoliko, da li aparati rade dobro? Da li CBCG radi dobro? Cemu sve procedure ako na kraju nece da ih ispostuju same institucije koje ih prave? Sta je bilo sa 20 eur koje su po njihovim procedurana na kraju opet bile flash, kome je banka uvalila 20 eur flash novcanicu

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk