Preporuka za dobrog majstora za zidanje
preporuka za nekog dobrog animatora za djeciji rodjendan ?
Preporuka za dobrog majstora za zidanje
znate li koga ko čisti ventilacije, ove mislim male od wc-a
Pukla cijev od vode u dvoriste , pa s obzirom da je lakse nac placenog ubicu nego fizikalca ostavljam vam broj radnika ( fizikalac i vodoinstalter - osnovne popravke za cijevi) i prekorektnog covjeka koji ima razne rovokopace manje vece da udju u dvoriste i iskopaju sto treba.
Radnik 069673256
Masine 067402065 Bulatovic
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Ima li neko preporuku za neku ženu koja čisti kuće/stanove/poslovne prostore?
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Preporuka za nekog majstora za PVC prozore? Ono najbolji odnos cijena/kvalitet itd. Skupljam ponude pa vagam što i kako mi odgovara...
Ovaj radi sa najboljim profilom - Salamander. Meni je postavio odlicno. A imalo je i jeftinijih majstora koji bi radili sa Gelanom ili nekim turskim pvc
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Preporuka za Edina... Bilo je i jefitnijih ali ni on nije preskup vala![]()
Preporuka za nekog ko radi oluke?
Imate li nekog stolara da preporučite? Treba mi za šank tj. visoki sto za trpezariju?
Sa jednim se jurim evo 20 dana i mislim da je vrijeme da odustanem od njega....
Ima jedan prema danilovgradu starim putem s desne strane odma pored puta skoro pred sami grad .vrhunski stolar i tacan ko sat.ako budes htio nabavicu ti broj
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Mnogo mnogo posle zatvora, kazem skoro na ulaz u Dg
Rajko 069 052 739
Last edited by Dutch; 08-08-19 at 11:24.
Brat mu je umro a Rajko radi on je stolar.i da na njih mislim.pauziro je nedelju dana i poceo prije neki dan.
Zdravo. Treba mi preporuka za majstora/firmu koja radi zastitu gradje/drveta od sipca. U pitanju je brvnara i potrebno ju je citavu ispskati/premazati tj zastitit da je sipac ne jede
Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
Bolje da nađeš nekog da donese otrove đe iz inostranstva, ovo što naši koriste svega par godina drži, posle moraš nanovo.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Žižol je za postojeće i efikasan je. Ali čim prođe karenca nema dejstvo. A obavezno oprema. Ubija kako je jak. A ovo za ulje je ok ali mora paziti i sa vatrom, drvo je još više zapaljivo tako tretirano.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks