Bio sam i jako lijepo izgleda. Ima dobra gelaterijaZa prošetat baš fino.
Kranovi ce bit jos koju godinu![]()
Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
Bio sam i jako lijepo izgleda. Ima dobra gelaterijaZa prošetat baš fino.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Upravo tako.Zato i dah primjer cijene Coca Cole u prodavnicama...
Ne dotice me uopste koje su cijene u kaficima i restoranima. Ako mi ne odgovara odnos cijene-kvaliteta uvijek se moze naci neko drugo mjesto, ali da dobar dio godine (od kraja maja do kraja oktobra) placam u prodavnici sve po 20-30% skuplje me itekako dotice, uostalom kao i svakog ko zivi na primorju.
ahhaahahhaahhaha a kakav je ovo doktor![]()
Mislim da su ove slike zabrinjavajuce.
Ovo se nije u Jun pamtilo a ne kraj jula/pocetak avgusta...
Da izadjes iz Sozine i do spustanja ne sretnes 5 kola iz oba bravca..
Volim realnost - ne volim patrio****m na bateriE..
----------------------------------------------------------
Gledas left i rajt kad se spustis dolje i ne mozes da vjerujes da kola nema..
https://www.cdm.me/ekonomija/hotelij...je-kapacitete/
Ponovo se javlja veliki mag Turizmo, traži smanjenje doprinosa.
Ja se nešto ne sjećam da sam se truckao kad sam prolazio tuda, ali šta ja znam.
RADULOVIĆ: Infrastrukturu imamo, a tvrdnje da je ona loša iznose se iz političkih razloga. Jedna Nica, Monako, Kan imaju istu infrastrukturu kao mi. Tačnije, put između Nice i Monaka je gori nego što su naši putevi.
AHAHAHAHHAAAA jes', svi se raspadaju samo smo mi najbolji... uh zemljo Indijo i slonovi Nepala
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Manje više sve rečeno. Ali, njihov ministar kaže Sve je u redu i očekivano. U SPA i POR Njemaca i Engleza manje za 8%, Hrvatska još i najbolje stoji![]()
Last edited by Escobar_BP; 03-08-19 at 11:13.
Monstat racuna prelazak granice kao turizam. A sto je sa ljudima koji voze dalje...
Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
Jesi siguran...? Čini mi se da se uvijek provuče dio u članku đe se pomene minimalan boravak od 24h u CG...
Sent from Tapatalk
#fakenews
Pakao od guzve danas na tom dijelu oko Sozine...
Najveci kolaps je bio na rasksrnici od Sozine pa prema Sutomoru ili Petrovcu. Ako su dje trebali saobracajca da postave onda je na tom mjestu. Posebno za one koji iz Sozine oce da skrenu za Petrovac (a ima ih mnogo, zbog plaza) i pri tome potpuno obustavljaju saobracaj u oba smjera - prema Sutomoru i od Sutomora.
U samom Sutomoru klasicni zastoj, novu pasarelu koristi 0.1% pjesaka. U Sus(a)nju slicno jer ima previse pjesackih a stoka nerijetko prelazi ulicu i van njih...
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Vikend je logično je da više naroda ide na more nego radnim danima. Nije ovo neka gužva.
Za Bizbija jeste jer nije dalje od Petrovca odio pa ne zna kako je kad te po Njemačkoj ufati gužva kad se vraćaju sa posla na autoput od 6 traka 50 metara ne možeš proć....
Konacno neko da napise
https://www.bokanews.me/featured/u-h...manje-turista/
Sent from my HTC U12+ using Tapatalk
zadnjih par vikenda idem vozom do BR i gledam kroz prozor sasave podgoricane kako stoje u koloni po 3 sata...al da ih ko slucajno ne vidi u voz da ne pomisli da nemaju za gorivo...
She is only here to annoy herself!
Teško im je bilo napravit kružni...
Sent from Tapatalk
#fakenews
Nadam se da nas turisti shvataju - ipak treba sve spremiti za milione novih turista koji dolaze i onda ne moze sve da se stigne.
zavisi u koje vrijeme...ja sam bio prije 2-3 nedjelje i rekao sam ne vise kolima bar ne prije 12![]()
She is only here to annoy herself!
Ne mlati da te zamolim. Kad ce raditi put? je li zimi kad je pola metra snijega i -10 na ovome terenu. Ovaj makadam koji je trenutno je dobar, ravan, moze se drugom/trecom proci tih par km, jedino sto se malo auto naprasi. Mada po vasem bi najbolje bilo i postojece puteve minirati pa na magarca, wild beauty brato.
Danas je 3 avgust, počinje feragosta samim tim i Italijani ( Albanci) su krenuli , još dodaj subota je. Normalno je da su gužve svuda , da je začepljenje svuda kao i svake godine u ovo doba. Tako će biti i idući vikend isto.
Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks