Evo kratki video mix kako je to izgledalo juče na Gorici
![]()
Bodovno stanje nakon prvog kola Lige trčanja 2018/19:
http://triatlonpodgorica.me/2018/11/24/podgoricka-liga-trcanja-bodovno-stanje
-->*-TRIATLON PG!-*<--
http://triatlonpodgorica.me/odrzano-...-lige-trcanja/
Trka u dvije discipline, muško, žensko, staro, mlado. Podgorica trči.
Učešće na trci prijavilo je 57 takmičara iz čak 11 klubova. Od atletičara i triatlonaca, do zaljubljenika u trčanje i male dječice.
Pobjednik u diciplini na 5km bio je Petrić Goran iz Atletskog kluba Pljevlja sa vremenom 17:52. Ujedno ovo je i najbolje vrijeme ikad postavljeno od osnivanja takmičenja. Drugi u disciplini 5km bio je član Triatlon kluba Podgorica, Kavaja Marko sa vremenom 18:48 dok je treće mjesto zauzeo dvadesetdvogodišnji Pepić Erol sa vremeonom 19:33.
Prijave su besplatne, samo se pojavite i upisete. Moze bilo ko da ucestvuje, bilo koliko kola. Bilo koji cilj, jutarnji trening il malo nadmetanja.
Inače imamo u planu neki Duatlon, (trcanje+biciklo+trcanje)...vise o tome uskoro.
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Sjutra novogodišnje kolo Lige trčanjaDodjite u kapice, zamotajte se kakim ukrasom, pa da se buca
https://www.facebook.com/events/292640331595978/
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Gledamo se sjutra sampioni!Start u 12h, doci u 10h za cipove i startne brojeve.
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Dje su slike iz Splita?
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Dajte neki plan trcanja za apsolutnog povratnika, koji nije potrca preko 10 godina
Bih da budem spreman za 5K za 6-8 nedelja. Krenuo sam sa treninzima ove nedelje, 5 min hodanje, 2 min trcanje... I tako jedno 10 puta. 2 min mi je bas maksimum trcanja
Ima milion ovih programa online, pa ako ima jos neko da pomene nesto iz prve ruke neka javi![]()
Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
Ja samo da te podrzim, svaki pocetak mora biti tezak posle tolike pauze ocigledne ali kad pocnes da ulazis u formu otvaraju se novi vidici i tada se covek najljepse osjeca. Samo naprijed![]()
Sate sate sate
Nije važno u početku koliko je min trčanja, koliko šetnje, samo da noge steknu naviku da obrću. Šetnja malo brža od obične, trčanje, koliko da se ne šeta. I za mene, pošto baš ne volim da trčim ukoliko nije za nečim, najvažnije, tehnika disanja. Da se mozak pomiri sa dosadom.)
Nije lako, ali je jako rođaci.
Ni meni nimalo nije interesantno trcanje, nemam nikakve momente odusevljenja nakon treninga
Posao mi je vezan za 8-12 sati sjedjenja, i bas sam neaktivan bio fizicki zadnjih godinu i kusur, i setnje sam skoro pa batalio. Ne odgovara mi takva fizicka neaktivnlst, zato sam se i malo pokrenuo...
Bih da se vratim na jedno 82-83 kila, sto je moja optimalna kilaza, sad sam jedno 10-11 preko.
I trcanje samo po sebi mi nije interesantno, niti volim treniranje, ali mi je lakse kad imam jos neki cilj, tipa 5K za 8 nedelja, sto mislim da je realno. Jer mi je izazov da svaki dan se pokrenem da trcimpa cemo onda neki novi poslijetoga, samo da ne batalim za nedelju-dvije
![]()
Jesu li ti planovi povezani sa pulsom, trči se na određenin brojevima otkucaja srca, nešto toga tipa?
Malo je sat, mora makar sat i po, najbolje dva.
Svaki dan, kad možeš, makar šetnja 5-6km, pa kombinuj sa trčanjem. Nađi kadencu koja ti odgovara, da ne ubrzavaš, imaš aplikaciju metronom pa umjesto muzike, tehnika disanja 3:2, 2:2 kad je sporije, da ne izdušiš, malo hranu, i tih 10 kg mogu do Septembra da nestanu.
Okačite taj plan od 8 nedelja javno, ima nas još koji se pomjerili nisu a imaju namjeru.
Ne pratim otkucaje. Ne preforsiram se tokom ovih 2 minuta koliko trcim..
https://www.runnersworld.com/uk/trai...r-5k-schedule/
Evo neki plan koji cu ja da probam, s tim sto sam ove prve nedelje poceo sa 2 minuta trcanja. Minut mi je premalo...
Gledam da trcim oko 20 minuta po treningu ukupno...
Ako iduce nedelje mognem 3 minuta iz cuga zadovoljan cu bit![]()
Last edited by Mojsije; 27-07-19 at 12:55.
Ma ne treba ti nikakav plan, barem meni nije trebao. Samo slusaj svoje tijelo i prati maksimum koji mozes tih sat vremena. Ali slusaj tijelo a ne mozak jer ce ti on vec na polovini tvojih mogucnosti reci da si dosegao maksimum i da stanes da odmaras. Znaci guraj neki maksimum i samo pazj da se ne preforsiras i ne daj boze povrijedis jer je bitno da si svaki dan u treningu i da ih ne preskaces. Vidjeces vec nakon mjesec dana ogroman napredak. Ja sam od totalne nespremnosti dosao do toga da za tri cetri mjeseca iz cuga pretrcim 4-5 kilometara. Danas nakon godinu dana dva puta mjesecno istrcim polumaraton a standardno dnevno odradim 13-16 km
Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
Pa e, pričamo o tome kako prevariti mozak. Svak, makar zdrav, bi mogao u bilo kom trenutku da istrči barem 3 km.
A kakva tri kilometra iz cuga
Meni je prosjek za 2 minuta skoro 300 metara. Znaci bas ono lagano trcanje, nikakvo zalijetanje.
3km pretrcim za cijeli trening.
A za kaj dosta viska kilograma pokusavate skinuti trcanjem po 2 sata? Zasto to radite sebi, osim ako ne uzivate u trcanju?
Njegoševa kletva " Dabogda braćo moja ! Nemo'te me zajebavat ! "
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks