Odakle inspektoru broj telefona mog oca? Rekao mu da ga pozovem kad platim kaznu kako bi znao da je uplaćena. E pa čudo. Izgleda ću morati platiti. C c c.
Inače, kazna je 220. Alkohol nekih čini mi se 1.7 promila. A zaustavili su me posle Sea Dencea sa parkinga na Jazu bukvalno na izlazu. A smještaj odmah izviše Jaza. I ujutro kod sudije od 20 ljudi jedini ja iz Crne Gore. :-)
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Dobih neku kaznu za parking.
Nema vise onog naloga i cuda nego pise da se javim tamo valjda od 11do2 .
Mogu li ih ja okrenut na telefon ili odma to nekako uplatit? to je 20e ako odma platim ?
U pg parking servis mi to okacio.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Ako je 20e kazna onda plaćaš 13/14€![]()
Prije ce bit' da je 30e kazna a 20e ako plati u roku (od 8 dana)...
--------------------------
Do Not Disturb.
But if you never try, you'll never know..
Ok ok..
On rece 20 "ako odma uplati" pa pretpostavih da je 30e inace.
Nisam nikad dobijao tu kaznu pa ne znam.
Do Not Disturb.
Vidjeh da komunalna (pauk) odvode neko staro auto (karavan bez tablica) sa izdusenim gumama..Bice da su poceli uklanjanje kola koja leze na parking..
Tako da ako imate neka kod vas - da obrnete.i oslobodite parking mjesto..
Jebenica cista!!!
Prema tome, šta da ti kažem?
NOVI ZAKON:
Sva putnička i teretna vozila u periodu od 15. novembra do 1. aprila za vrijeme zimskih uslova, odnosno kad se na putu nalazi snijeg, led ili poledica MORAJU IMATI SVE 4 ZIMSKE GUME I MINIMALNA DUBINA ŠARE MORA BITI 4mm.
To znači da se više neće moći voziti uz ljetnje gume i lance na putu gdje ima snijega, leda i poledice, ili ljetnje gume, ali vožnja gdje nema snijega.
Kada je u pitanju izfavanje vozačkih dozvola SKRAĆEN ROK VAŽENjA
Misli se na C D i E kategorije, TE VOZAČKE ĆE VAŽITI 5 GODINA, a do sad je bilo 10 godina.
Osobe starije od 67 godina vozačka dozvola se izdaje sa rokom važenja do 3 godine (zavisno od ljekarskog uvjerenja).
NOVIM RJEŠENjEM VOZAČKE DOZVOLE SE NE NEĆE FIZIČKI ODUZIMATI VEĆ ĆE SE OGRANIČENjE PRAVA NA UPRAVLjANjE MOTORNIH VOZILA EVIDENTIRATI, O ČEMU ĆE VOZAČI DOBITI RJEŠENjE.
Najznačajnija novina odnosi se na kaznene odredbe.
" ZA NAJTEŽE PREKRŠAJE PREDVIĐENA JE ZATVORSKA KAZNA U TRAJANJU DO 60 DANA I TO NA PRIMJER ZA VOZAČA KOJI UPRAVLJA U ALKOHOLISANOM STANjU U KONCENTRACIJI OD 2 I VIŠE PROMILA ALKOHOLA, ZATIM ZA VOZAČE KOJI UPRAVLjAJU VOZILOM A KORISTILI SU DROGU, ZA VOZAČE KOJI U NASELJENO MJESTO VOZE BRZINOM VEĆOM ZA 70 OD DOZVOLjENE, A VAN NASELJA 90km/h PREKO OGRANIČENjA. TAKOĐE OVU KAZNU MOGU DOBITI I ONI KOJI ODBIJU NA LICU MJESTA DA SE PODVRGNU ALKO-TESTIRANjU.
Prodaja/otkup i ugradnja muzike za auto.
Više informacija u inbox.
Nije zakon još uvijek![]()
To je zavrŠeno izglasano.
Prodaja/otkup i ugradnja muzike za auto.
Više informacija u inbox.
Jedino sto me moze zakaciti je ovo 70-90 prekoracenje :-)
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
U ladovinu.
[/url]
U Niksicu se parkiraju i zaustavjaju redovno dje ne bi smjeli.Ispred ili iza tunela, ispod podvoznjaka, na sred raskrsnica (i to prometnih)...
Crni humor.![]()
koliko treba da prodje od isteka registracije (ako je nisam produzio na vrijeme) ima neki rok da mi isteknu tablice ili tako nesto?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks