Selektor Porobic napravio spisak za predstojece prijateljske mecheve.
Na spisku su i Vichevic(38), Uskokovic(35) i Vukanic(34). Sprema li ih za Peking? :lolblue:
Inache, mnogo smo jaki!
a sad ti uzmi i uporedi platu u Partizanu sa situacijom u zemlji i shto on mozhe da ima sa tom platom odje , pa razmisli malo bolje !!!Originally Posted by Kutuzov
Znam ja da mu je ponudjen odlichan ugovor , ali barem ja se nebi razmislja (napominjme 'TADA U TO VRIJEME') dje cu prec !!!
AAAAHH KAKO ME SVI GLEEEEDAJUUUUU!!!
Selektor Porobic napravio spisak za predstojece prijateljske mecheve.
Na spisku su i Vichevic(38), Uskokovic(35) i Vukanic(34). Sprema li ih za Peking? :lolblue:
Inache, mnogo smo jaki!
P r i m o r a c
Ne,al ce nas mozda momci iskustvom kvalifikovat za Peking.Potpuno podrzavam Porobicev spisak.
Objektivno, Vukanic teshko. Ostali da. Svakako im treba dati priliku da odigraju makar jednu (prvu, istorijsku) tekmu za CG.
P r i m o r a c
Pa mislim da je prevashodno to i razlog poziva u repku,kao i da budu mentorimmladjima u selekciji,uostalom u pitanju su pripremni mecevi,kad pocnu kvalifikacije,skresace se lista.
Ljudi,izwinite,izwinite,izwinite...josh sto puta izwinite!!! Pogreshila sam u wezi Purowitja..on je smrad! Nisam ga josh uwek pitala za klikere i co. ali mogla sam to da iskoristim jer smo wodili zhuchnu rasprawu...sada wishe nismo u kontaktu...ma kreten!!! Zato wam se josh jednom izwinjawam na swim glupostima...i nadam se da tjete izwinjenje i prihwatiti!?! Al' ono bash je od srca!
-Odluchili da se reprezentativna utakmica odrzi u Budvi
-Prva utakmica novootvorenog bazena bice:
Crna Gora vs Hrvatska
-Prva utakmica igrace se u Dubrovniku(Gruz) 27 dec. sa selekcijom hrvatske
a revans susret bice 29 decembra u Budvi!
U sastavu boljih crnogorski vaterpolista bice: Zlokovic, Jokic, braca Janovic, Gojkovic, Uskokovic i dr.
Last edited by ToothY_bu2; 14-12-06 at 18:29.
Bongiorno Italia bongiorno Maria
Cogli occhi pieni di malinconia
Last edited by DIDI; 14-12-06 at 22:09.
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Slazem se da je neka reprezentativna tekma idealna prilika da se otvori bazen koji se gradio vishe od 10 godina.
Ali, u Kotor(u) su razocharani shto ce Budva izgleda bit' vaterpolo baza CG (spominje se neki vaterpolo turnir u martu). Chime su to zasluzili? Izgleda da je to HVALA rukovodstvu Primorca koje je okachilo 2 kilometarske CG zastave, pushtalo CG himnu i propagiralo samo CRNU GORU dok je ista bila u drzavnoj zajednici. Za to vrijeme u Novi se shirila neka druga zastava i pjevale neke druge pjesmice. Mada je svima jasno da je za CG reprezentaciju i Novi ispred Kotora.
P***e kotorske! :mad:
P r i m o r a c
Poslusaj nas sledeci put, odje se sve zna ko je ko!Jbg, sad ne mozes promjenit nickname!
Last edited by holjo; 15-12-06 at 00:05.
Danas u 16:30 Italia - Crna Gora. Prenos na Rai Sport Satelite! Dobro bi bilo da operemo ove zabare odmah u prvom nastupu!
btw
Budvanska Rivijera prosla u 1/4 LEN KUPA izgubiwshi 1 razlike od onih njemaca (u kotor 12-10 rez.)
IDEMO!!![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Ja i moj cimer koji nastupa nba ovi forum pod nickom LIMA bicemo prisutni na bazenu Bruno Bianchi sa zastavom liberalnog saveza crne gore i Lovcenom u srcu!!!!!
Da mi je ko prica prije koju godinu da cu ovo dozivjet ne bi mu vjerova....
E' VIVVA MONTENEGRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
U JESENjOJ PAUZI MOGUĆE DA FK BUDUĆNOST OSTANE I BEZ KORMILARA
Božović diže sidro !?
Podgorica, 18. decembra - Pored Igora Burzanovića, Rista Lakića i Miroslava Vujadinovića, jesenji šampion Prve fudbalske lige Crne Gore - Budućnost će po svemu sudeći ostati i bez kormilara. Naime, kako "Pobjeda" saznaje, iz izvora bliskih podgoričkom klubu, šef stručnog štaba "plavo-bijelih" Miodrag Božović diže sidro. O razlozima, još uvijek možemo samo nagađati.
Ipak, treba istaći, da o povlačenju Miodrag Božović razmišlja već duže vrijeme. Istina, u samom finišu šampionata, pred utakmicu sa Grbljem u Radanovićima, bilo je i najava, da će, u slučaju negativnog rezultata, čelnici kluba Božoviću uskratiti povjerenje. Ipak, do toga nije došlo. Sa njim na čelu mladi tim Budućnosti je na najbolji mogući način okončao jesenju sezonu - bez izgubljene utakmice, sa 13 pobjeda i četiri remija, sasvim zasluženo prigrabio jesenji lovor. Dakle, učinak u jesenjem dijelu, ne može biti povod za prekid saradnje.
No, postoji i druga strana. Da li je Božović zadovoljan statusom i odnosom čelnika kluba prema igračima i njihovim partijama. Prije par dana, još uvijek aktuelni šef struke igračima je dao slobodno do sredine januara (zarađene plate i premije tek treba da prime), te sam - na sebi svojstven način organizovao višečasovno druženje u čast jesenje krune.
Odlaskom Božovića FK Budućnost bi izgubila mnogo, a jedno je sigurno "Grof" neće sebi dozvoliti da ga "drugi ćeraju".
Reality is overrated.
Je li za Igora Burzanovića, Rista Lakića i Miroslava Vujadinovića definitiwno da odlaze ili je i kod njih 'po svemu sudeći'?! ?! ?! Za Igora se manje wishe zna da ce da predje u CZ,Wujke je waljda(?) josh na probi u Poljskoj,dje ce Risto?!
...The grass was greener, the light was brighter, the taste was sweeter, the nights of wonder...
Dobise nasi!!! 11-10! Pih nije bilo prenosa na Rai Sport, ovi zabarski novinari samo strajkuju! Ali nema veze vazno je da smo ih roknuli usred Italije!
A talijanska posla...i prosle sezone kad je jadran igrao protim posilipa ili pro reka nemogu se sad sjetit nisu prenosili to je bilo 1/4 finale cini mi se...oni su u tom terminu prenosili drugu italijansku ligu i to neke bzv timove...znao da su pokrali jadran samo tako...an nasu teelviziju je pusten snimak koji je snimao igrac Jadrana koji nije bio u sastav...tu se sve vidjelo...tako da oni ne prenose nista kad im ne odgovara pa cak i kad najave...
No Signature
Vujke je na probi, mislim da je branio u nekoj kup utakmici čak...
Stojković još nije dolazio u PG na pregovore u vezi Burzanovića zbog problema sa avionima, dok je Risto imao nekih problema oko vize pa ne znam je li uopšte i išao na probu u Avr...
Reality is overrated.
jbt.. ljudi ja chuh da smo dobili 11-10 !?!?
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Ja chuh da se Milachic wraca
ne zamjerite warwari.. ali teshko da ce Buducnost ostati na prwom mjestu.. (jedino ako Mijat. ne odwede pola Zete)
~
a sto je ovo svako ko ista valja i postane punoljetan ce poc u inostranstvo
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks