a ja bih do kraja sezone da sam na njegovo mjesto pravio svaki moguci prekrsaj...toliko da bi me morali suspendovati iz takmicenja
Kazne:
1.Nije parkirao bolid dje treba.
2.Nije se mjerio.
3.Nije skinuo odijelo.
4.Nije ispostovao sponzore (+kapu nije stavio)
itd...... ocekujem maksimalnu kaznu - pa ovo sto radi neka upali PS4 i F1 2018 pa neka igra.
a ja bih do kraja sezone da sam na njegovo mjesto pravio svaki moguci prekrsaj...toliko da bi me morali suspendovati iz takmicenja
Pogledaj ga samo, kao balavac od 5 godina. Samo paznju trazi, ne okrenuse se Lekleru 2 minuta
?
Soranje pa jastuk strucnjak
?
Sent from my iPhone using Tapatalk
F1 je u govnima odavno, a ovime su samo sebi zakucali jos jedan ekser u kovceg
Pa naravno, nece valjda FIA da kazni samog sebe.
Najjace je sto su komplet punditi i paddock protiv kazne.
Prema tome, šta da ti kažem?
Vidi sto rade Totu sad dok daje intervju za Sky.
sramota
Podgorica Podgoricanima!
Sto im radi Mercedes kad 7 trka niko pobjedu nije gledao sem oni > zamislite do cega je to doslo kad se vetel ovako ponasa kao da ima 11god..
Ulazi posle gore dje su bili LeCler i Hamilton i pita Hamiltona dje sam mogao da se sklonim a Hamilton ga samo iskulira i kaze ne znam.
Karun je odlicno objasnio, i vidi se da je Vettel morao da ispravi bolid kad je izasao na asfalt, i vidi se da je pokusao da ostavi mjesta.
bizbi..u kaznu vjerujesnti vise nego sam toto...pusti pricu...
eto i voditelhi sky za kojenje luis bog osporavanu ovo...ni toto nije siguran da jenza kaznu i ne bi se bunio ni da jendrugacije odluceno....
sve u svemu formuli u ovom momemtu nije trbalo ovo...
Vetel nije znao sto ce vise sa 5.1 stigao ga lagano Hamilton...
Onamo oko 120km idu kad voze idealno - znaci vetel nije isao brze od 70km tako da to ispravljanje prica o kontriranju moze na PS4 kao da je 400 vozio.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vetel je sam sebe ugasio prvom izjavom dok je trajala trka > nisam vidjeo Hamiltona.
Kakvo ****** za ferari, hamilton je imao dosta srece kad su obilazili ostale vozace za krug a nije bio u sekundu za fetelom, on je imao drs i par puta mu je tako skinuo po 3 4 desete ako ne i vise
Kriv je Hamilton sto je htio da ga pretekne.
Vetel nije mogao da ide lijevo isao je previse brzo.![]()
![]()
Ono je za Drive through, a ne za 5 sekundi. Coek nije gresku napravio nego je izletio sa staze! Klasicna Vetelova prica i jos oce da ga slomi. Ovi jos hoce fer da ispanu pa mu daju 5 sekundi da pobjegne, ako moze. Nije Vetel za to sposoban, kao sto smo i viđeli.
Najvise me iznervirase ovo dvoje komentatora na sk. Oni ne prate f1, oni navijaju, kao i jos par komada odje
A ovo ti je klasicno dodvoravanje publici, prica pricina. Nema od toga nista, kao sto rekoh trebao je drive through da dobije
Last edited by nookie; 09-06-19 at 21:59.
?
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Bookmarks