Vape je nachin zivota,pravda je na nashoj strani!
Iqos je najobichnija smrdljiva prevara,ko god je probao napisao je kao da je pushio shperplochu budjavu,eto tako!
Vape je za iqos "planinski vazduh", vape ne smeta nepušačima u prostoriji u kojoj se pari, iQos smeta čak i pušačima kao i nepušačima. To G bukvalno SMRDI! Ima i jednu po zdravlje škodljivu supstancu koja je u cigaretama 290 puta manja a u vape tečnostima je 0 i slovima nula. Vaping je 99% manje škodljiv od cigareta , Iqos 90%.
Last edited by Tivatech; 31-05-19 at 19:21.
Vape je nachin zivota,pravda je na nashoj strani!
Iqos je najobichnija smrdljiva prevara,ko god je probao napisao je kao da je pushio shperplochu budjavu,eto tako!
...
A to je vec nesto drugo,kao sto je meni(nekad) cio ritual ispijanje kafe i dobar tompus
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kao sto rekoh - imamo adekvatne teme pa necemo ovdje dalje o vejpu, cigaretama i iquos-u.![]()
--------------------------
Do Not Disturb.
Keep calm and vape on! :joint:
Nije tržište veliko ali nije ni konkurencija a svaka familija danas ima 2 ili više automobila. Servisi kako koji neki su povoljni i loši a dobri su sve skuplji i skuplji. Po inostranstvu su cijene srazmerne standardu , ono što te ovdje košta pola ili cijela plata tamo te košta 10 ili 20% mjesečnog primanja tako da je i ta teza diskutabilna.
Informativno...
Sinoc sam poslao 'malo jaci' mail posti i rekao im da imam dokaze za svo njihovo muljanje sto se tice informacija o pracenju posiljke sto je prije svega jako neprofesionalno a i protiv zakona. Da ocekujem posiljku nazad inace cemo se gledat' na sudu.
Dovoljno je rec' da me jutros posiljka cekala u Baru, ako je ikad i napustila Bar ili je sva ona prica bila jos jedno muljanje sa njihove strane.
Inace sam provalio da ona druga posiljka koja je (navodno) vracena nije bilo nebitno pismo vec USPS posiljka koju sam cekao vec duze vrijeme. Ali posto nasa draga posta ne registruje USPS posiljke uopste, dodali su joj onaj 'ME' prefiks sa kojim nisam mogao da znam uopste ni kad je stigla niti ista. Tako da je ona vracena nazad bez mogucnosti da se ista uradi jer, po njihovim rijecima, ona nema nikakvih naljepnica kad se salje nazad za US tako da niti imam 'tracking' za nazad niti ista.
Veliko je pitanje da li su je poslali nazad (to bi im bio nepotreban trosak prije svega) a ako su je vratili pitanje je da li ce ikad stic' nazad u US.
Eto tako... informativno da znaju oni koji bi se mozda nasli u slicnoj situaciji a USPS cu svakako da izbjegavam koliko je moguce. Jer za raspale posiljke iz Kine od par dolara (+free shipping) dobijes 'tracking', znas gdje je i kad je stiglo u CG. A za USPS posiljke iz velike Amerike kad napusti Ameriku veze nemas ni gdje je ni kad je stigla. Nasi je uopste ne registruju u sistemu a uvijek placas skuplje i sam proizvod kao i postarinu koja je u ovom slucaju bila blizu $20.
Do Not Disturb.
Moja situacija...
Narucio sam neke gluposti sa Aliexpressa, istice vrijeme za dispute a prodavnica zatvorena, nemam varijantu kontakta sa prodavcem. Svakako sam cekao do zadnja 2 dana, otvorio despute prije par dana a posiljka je danas stigla.
Ovaj mrco sto je poslao robu je ostao bez novca a poslao je posiljku...
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Satelitski resiveri/oprema
Poz ekipo, ne znam je li bilo sličnog pitanja ali da probam, interesuje me je li ko naručivao sa alija i stavljao shiping za srbiju a sve ostale podatke za cg, bi li to bilo proslijedjeno? Jer shiping za cg za neku plastiku za auto mi je 28$ po proizvodu a za srbiju je besplatno pa sto mislite isplatili se probat?
Sent from my Mi A2 using Tapatalk
Lakše ti je naručiti kod nekoga u Srbiju da stigne pa ti donese nego rizikovati.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Šta znam, nađe se uvijek neko, bar drug druga. Ima ljudi koji stalno zuje gore dolje kolima.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Po meni se ne isplati ali ti sam vidi..
U principu ti niko ne moze rec'. Mozda je nekome uspjelo sto ne znaci da ce i tebi. Mozda nekome nije stiglo sto ne znaci da nece ni tebi...
Pogotovo sto to zavisi od mnogo faktora a svakako najvise srece...
Ja bi nasao nekog drugog prodavca a ako bas nema nigdje onda bi platio shipping, makar bi znao da ce doc' a ne da ustedim $20 na shipping a moguce izgubim vecu vrijednost, koliko kosta sam proizvod...
Do Not Disturb.
Ponekad mogu da se nadju iste stvari na ebay sa free shippingom, jedina mana je sto tamo nema treking za takve posiljke.
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
https://s.click.aliexpress.com/e/dYEdmPW
Evo sto mi treba, ovaj mali dio i ova ravna plastika sve zajedno je 36$ tako nesto, a shiping bi mi naplatio za oba sto je oko 56$ i onda mi se ne isplati nikako da uzimam
Sent from my Mi A2 using Tapatalk
Nece da mi otvori link na kompu... Probaj da nadjes isto ne eBay-u, moguce da ce postarina bit' besplatna ili znatno manja...
Do Not Disturb.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks