A poslata istog datuma kad i moja... Znaci trebalo bi uskoro i moja da stigne...
Dobro, za nju mi nije nikakva frka tako da ne kriziram![]()
Meni prekjuče stigla
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
A poslata istog datuma kad i moja... Znaci trebalo bi uskoro i moja da stigne...
Dobro, za nju mi nije nikakva frka tako da ne kriziram![]()
--------------------------
Do Not Disturb.
Ao,a sto joj treba toliko,pa Bulgarija je tu blizu.
James Tiberius Kirk
Ko zna kuda sve putuje...
Kad mi je iz Spanije islo preko Kieva u Ukrajini... vise me nista ne moze zacudit'...
Do Not Disturb.
To je stvarno necija velika greska. Posiljka se posalje recimo iz Amerike za CG, a ona zaglavi neđe u Litvaniji, pa dok se "prenauputi". Iz Spanije u Kijev...to je neciji kiks brate, nemam logicko objasnjenje. Ovo za Bugarsku sam ranije čitao da je sporo do CG. Sjecam se da je neko pisao.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Ako je kiks onda je kiks koji se uvijek desavao...
Samo iz ove grupe 'vejpera' je dosta nas narucivalo nikotin iz Spanije. SVAKI PUT bi isao preko Kijeva.
Da li je konretno do njihove poste (Correos Espańa) ili do neceg drugog, ne znam ali je to bila redovna pojava...
Do Not Disturb.
Ima li neko iskustva ,traže li ličnu kartu kad se iz CG šalje nešto u inostranstvo ?
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
Traze i kad shaljesh u Cg a ne vani.
...
Stigla DHL posiljka...6 dana singapur-moje rukeDostava 5e
2019 godina, jos nemaju navigaciju u kola ili na telefon, no me zove da pita kako da dodje do moje ulice
Ufatio sam neki "zeleni" talas
Stize mi mail od aliexpressa Shipment accepted by Last Mile Carrier...
Otvaram nasu postu, posiljka vec u Express postu, ceka dostavu.
11 dana do pg, standard shipping
Neka se fata dok se može jer se Tramp smirit neće dok od kineza ne napravi poslušne pudlice
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Definitivno nema pravila...
Evo jedna posiljka preko SG poste... poslato jos prije 2 nedelje... ni traga ni glasa...
(ovo "Information Received" nema veze s' mozgom, obicno poslije toga ide direktno "Izmjenicna posta" tako da je isto kao da pise "Dispatched")
A onda druga, poslata prije nedelju dana, isto preko SG poste... vec stigla u izmjenicnu...
Podsjecam da cekam i posiljku preko BG poste koja je poslata jos 13-og a za sada ni traga ni glasa...
Do Not Disturb.
Stigla mi posiljka iz kine zarekordnih 8dana jbt..9je ukupno proslo jer vec dva dana je u posti nasoj..Vj ce danas urucit ili sj..
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Ko isporucuje posiljke poslate preko mailbox.de
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
posta ako je onaj njemacki/ceski standard shipping
Odavno ne naruchivah sa Alija,je li ovaj Aliexpress standard shipping ide SG poshtom ili nekom drugom?
...
Proizvoljno, po izboru prodavca. U poslesnje vrijeme vrlo cesto SG.
Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Izgleda je i meni stigla ali se postar promijenio i izgleda ovaj ostavlja u sanduce a ne na vrata kao prosli... :roll:
Sad pogledah sanduce da vidim jel' stiglo odrzavanje (na kraj mjeseca uredno stigne za naredni mjesec) i vidim papiric... E sad ima neka 2 'tracking' broja koja veze nemaju ni sa jednom mojom posiljkom pa kontam da su to izeli pogresno ili su zbrkali nesto ali onamo dje pise "iz" napisano je "BG" tako da kontam da je to ta posiljka...
Iako pise "2 komada" (2 tracking broja) pa mi nije bas ni najjasnije iskreno.
Stiglo je izgleda jos 23. maja ali evo je sad vidjeh jer sanduce provjeravam na kraju/pocetku mjeseca i ne gledam ga vise...
Zvanican rok je 5 dana za preuzimanje ali mi do sad nisu pravili problem kad je bilo nesto duze od toga...
Kao sto Petronas rece... po izboru prodavca. Srecom vecina posiljki ide SG postom ali zna da te zapadne neki YANWEN i sl. pa se o jadu zabavis...
Najsigurnije je pitat' prodavca ako imas vremena i zivaca... (ja obicno nemam)
Do Not Disturb.
A treba mi neki kvalitetniji aparat za pritisak,vidim ove koji se prodaju po nashim apotekama po 30,40 eura,kod njih su po najvishe 15ak,ima i jeftinijih...mada upitan je to kvalitet ali zashto ovim nashim apotekarima davat duplo i skoro 3 x vishe,za istu stvar praktichno.
Zahvaljujem.
...
Pa ako bas oces da narucujes... pogledaj koji se najvise puta kupio ("sort by orders") i onda da ima dobru ocjenu a da negativne ne kazu nista bitno... Mislim ovo vazi za bilo koju kupovinu kad ne uzimas nesto ciljano.
E sad... po Kini su obicno 15e kao sto ti kazes ali je shipping za takve stvari obicno i do 10e pa ti to na kraju dodje dosta slicno kao da kupis kod nas.
A kod nas imas garanciju i ako mu se sto desi obicno imas 2 godine da ga reklamiras i da ti ga zamjene novim.
Cak i da uzmes neki ispod 15e a da te shipping ispadne samo 5e... opet si ustedio jedno 10e sto nije strasno 'doplatit' kako bi ga imao odma (a ne cekao do mjesec dana) i zbog pomenute garancije.
Samo moje razmisljanje...
Do Not Disturb.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks