ne znam sto bih ti rekao...top udoban, vozi se kao ladja
ali je milion problema bilo...sto elektricnih, sto mehanickih...menjac je novi u njega, jer je prethodni preminuo (automatika 4 brzine)
Krama od auta.
Prema tome, šta da ti kažem?
ne znam sto bih ti rekao...top udoban, vozi se kao ladja
ali je milion problema bilo...sto elektricnih, sto mehanickih...menjac je novi u njega, jer je prethodni preminuo (automatika 4 brzine)
Ma smece. A to ladja... LOL
Nego, autu je riknuo motor, onda je vlasnik zamijenio motor, motor ima papire. Rega je istekla. Sta treba sad?
Mora na masinski...
Sent from my iPhone using Tapatalk
067 572 051
Mislim da je ovaj
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Jeste
Sent from my iPhone using Tapatalk
Odes i pitas, ne znam valjda mu treba račun od tog novog motora
Subaru Forester 2009/10/11/12 2.0D Boxer Symetric AWD kao porodično vozilo. Prednosti i mane, ima li neko kakva iskustva?
Gledam na mobile.de sa relativno malom kilometražom (~120-150K km) kreću se od 5500 do 6500, solidno opremljeni.
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Stay salty.
Koji aditiv preporucujete da sipam u pezoa 1.6 hdi?
Sent from my HTC U12+ using Tapatalk
Pa to rekoh.. mislim da je bio oko 140hp.. u kabini je bucan..
Ili je to samo nesto sto meni "smeta"..
Da, ja sam ga par puta vozila, i lijepo ide.
Ne znam kako mu u Cg ide servis, koliko.. djelovi za svaki slucaj itd… treba to uvijek izvagati.
To auto u svakom slucaju drzi cijenu, neovisno od kilomentraze.. Lici mi na landrover / kao mazga..
Savjet: uporedite ga sa landrover freelander.. isto godiste itd… mada je 2.2 ili nesto jaci.. 10-20 hp vise.. Ili honda, mazda.. to su te relacije..
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 11-05-19 at 22:38.
Dje da kupim najpovoljnije set kvacila sa plivajucim zamajcem za opel sigum 2.0DTI 74KW 2004 godiste?
I moze li se proc sa manje od 500e...vjerujem tesko, ni da bentli vozim
Da, ali coek je trazio za dizela.
sipao sam ja likvi moli i wurth, radi li sto ne znam...ali znam da auto radi mnogo tise, mnogo manje se cuju dizne...tako da defintivino makar "podmazuje"
a probacu i ovaj motul ubrzo
Ja nikad nisam sipao nikakav aditiv![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks