Upravo to... 1% je najniza provizija, vidim da je za mnoge kredite 1,5-2%.
Ne mogu da vjerujem da ljudi nijesu krenuli da tuzbama traze svoje pare, to im je osnovano 1/1.
Mada, ne bi me cudilo da nasi sudovi zauzmu neki nakaradni stav u korist banaka, zarad zastite poslovnog ambijenta i sl.
Trebalo bi provjeriti rok zastare za takvo potrazivanje, ali zamislite samo koliko je kredita odobreno. Neka bude da su troskovi obrade par stotina eura. Na to dodajte 2x toliko sudskih troskova koje bi banka morala da plati u slucaju da krenu u parnicenje. Mislim da bi morali da isplate ne desetine miliona eura, mozda sam malo rekao.
Cak i za ove manje kredite, dje su im odbijali desetak eura, ljudi bi angazovali advokate sa kojima bi dijelili sudske troskove od nekih 400-500e.
Uglavnom, kradu nas na sve strane, ne samo banke.
Evo citam ovu temu o racunima za struju, ladno nam naplacuju gubitke na mrezi?? Alo, mi placamo gubitke na mrezu, to nama prebijaju. Da smo pravna drzava, ovo bi trebalo da bude zlatno doba crnogorske advokature. Nego to nije za ovu temu.
Ovo stvarno moram da provjerim, juce sam bio na razgovor u vezi kredita, svaki cent sam rasporedio dje treba da ode, i kaze mi sluzbenik banke da ce da mi odbije 500e na ime nekakvih troskova. E neces druze garantujem ti, i ako uzmem kredit, naplaticu ih prije ili kasnije

Reply With Quote

PopCorn 
Bookmarks