Quote Originally Posted by outline View Post
poenta priče nije da je onakvo navijanje dovelo do poraza od 38 razlike. Zvezda je bolji tim bila u 2 meča i zasluženo dobila, usput se to poklopilo da strance iz Budućnosti boli ona rabota čim kola krenu nizbrdo.
onakva seljanija je samo pokazatelj kakav je ovo prostor. kad ti u 2019. godini ne znaš drugačije da podržavaš svoj tim nego vrijedjam po nacionalnoj osnovi 40min. klasičan primjer idiotizma, naravno sve je to radjeno planski.
usput, evo izgleda da se i bek reprezentacije pridružio skandiranju onom. momentalno bi mi letio iz reprezentacije

prije 2 godine, Željko Obradović je vrijedjan od strane navijača. najbolji trener Evrope došao u svoju zemlju i dočekao da ga ljudi sa IQ na nivou sobne temperature vrijedjaju.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Da je Zeljko veliki trener to je dokazao a da je bas neki veliki patriota i covjek to i nije. On mrzi Zvezdu tacno onoliko koliko i zvezdasi mrze njega. Prije tog skandiranja on je na utakmici protiv Zvezde u Turskoj pokazivao nekom svom igracu cini mi se Datomeu da na 30+ poena u zadnjem napadu ide na kos. Ako oces da te navijaci postuju moras da budes harizmatican i da nikako ne ceras inat sa njima. Primjer Divac, igrao i za jedne i za druge, veliki grobar a vole ga i jedni i drugi navijaci. I ovo sto se desilo u BG je bez sumnje ludilo koje ne bi smjelo da se desava ali ni jedna ni druga strana ne gledaju kako to da smire nego kako jos vise da ga raspale. Sad ovi ostrasceni jedne strane ce cut samo sto delije vicu ovi drugi opet samo ono sto varvari vicu a istina je po meni da je to uvjek pata-pata i tako je na svim velikim utakmicama.