https://prnt.sc/nb709v
Prosuli mi se ovi pixeli od ekrana na tabli, e sad moze li ikako ovaj ekran da se mijenja ili moram citavu tablu da menjam?
https://prnt.sc/nb709v
Prosuli mi se ovi pixeli od ekrana na tabli, e sad moze li ikako ovaj ekran da se mijenja ili moram citavu tablu da menjam?
Imas kod Alije za male pare sa ekran.
Prema tome, šta da ti kažem?
a za tuareg ? taman je isti kao na IV
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Liče samo. Nisu isti. Mislim da je za njega dosta skuplji.
Nema dnevna. Samo kratka.
@miovrag ima lik koji pravi modul koji se povezuje na duga u od njih pravi dnevna svijetla. Pali ih sa 40% jacine. Cim prepozna da ti je alternator poceo puniti sama se upale i rade. Cim ti senzor upali kratka on automatski gasi dnevna i imas automatksa svijetla. Ja sam sebi na scenicu ugradio i radi odlicno bas sam zadovoljan jer ne razmisljam o svijetlima.
Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Ukodirati preko VCDSa da maglenke rade s pola snage kao DRL.
Ne moze.
Kako nema mjesta?
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Stay salty.
Mijenja se cijela plastika, stavlja se novi shroud sto ima otvore za maglenke.U CentralxElectric nađi Daytime Running Lights via Fog Lights & Daytime Running Lights Intensity 40*1/100 ili koliko već procenata hoces.
Isto tako možeš zadnje maglenke da koristis kao pozicije i kociono svijetlo, 22% je da bude isti intenzotet kao spoljne stopke.
![]()
Last edited by guvarana; 13-04-19 at 16:06.
Stay salty.
Ja znam da može
Ali oće Fabia što vozi luksuzniju Toyotu da me ubijedi da ne može![]()
Moze sta hoces, canbus check ugasit, upalit tpms na osnovu incline senzora, hill assist preko abs-a, dodatne pakete osvjetljenja (unutrasnje ruckice i ambient dome light), interval brisaca, peraca, hazard flash pri jacem kocenju, cornering light, rain closing, iskljucit ili promjenit upozorenje za pojas... You name it. Doduse, auto treba da ima neke od modula da bi odredjene funkcije radile, a dosta toga ima na svakom.
Stay salty.
Znas, mi te stvari dobijamo fabricki, jedino sto moramo programirat je koliko koliko hoces da ti se volan tiltuje kad ugasis motor, koliko mm hoces da ti se sic dize i ide pozadi kad otvoris vrata, koliko stepeni kratka svijetla da sviveluju lijevo desno, koliko da se tiltuju vanjski retrovizori kada se salta u rikverc, koliko da se isti zatamnjuju kad ima pozadi neki Audi fahrer koji ne zna da gasi duga, i ako je bas muka da se automatski dize zavjesa...i td.
A znam kakve su muke kad se vozi VW, Skoda i td.
Last edited by TAKUMI; 13-04-19 at 17:23.
Jadan ti kad ti osigurac pregori.
Stay salty.
Meni je milije kad ja uhvatim da kodiram te skrivene fabričke funkcije
Recimo na prostoj četvorci može needle sweep, km to empty, welcome message na bordu, osvjetljenje table kad se vrata otvore,itd.
Last edited by mur3633; 13-04-19 at 18:23.
Ja ne razumijem ljude koji dolaze na ovaj topic da mlatinjaju protiv VW marke.
Ja,recimo,ne volim ni Tojotu,ni Reno,al ne idem tamo radi reda da pisem kako ne valja,itd.
Mure,ne moze bas to tek tako kako ti kazes za opcije...
James Tiberius Kirk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks