Loša utakmica, dobili smo jer smo manje srljali.
Klaso.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Loša utakmica, dobili smo jer smo manje srljali.
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
Pobjeda...hvala Cedevitinim igrachima,ali shto ce biti s nama,uh...da smo makar domaćini ili da se nadamo 1 1 tamo,teshko,preteshko bash.
...
Dobro se sjetio ono ***** od kola da izvede od tad je krenulo nabolje..
Gorda izvukao ali kako promasi polaganje to mi nije jasno![]()
Cedevita-Buducnost (finis utakmice Arena Sport)
https://streamable.com/ie9uz
Ako Regland ne bude spreman Buducnost je favorit za titulu i to izraziti.
Послато са SM-A500FU уз помоћ Тапатока
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Idemo za beograd!![]()
Ovo je bila najvažnija utakmica sezone , jer kako već rekoh ovdje ili na Aba temi , ovom pobjedom mislim da je obezvijeđena Evroliga i za sljedeću sezonu.
Ako Buducnost krenu trice u seriji tj sut ih bude konacno sluzio kako umiju u tih par utakmica zaredom Zvezda sanse nema. Ukoliko ih ne dobijemo sa minimum 8-10 razlike Covic ce da pise saopstenja a od njihovih navijaca i medija bice proglaseno za pljacku epskih razmjera. Vjerujem da ce vec nocas da krenu preko svojih stranica sa podgrijavanjem atmosfere. I dalje je neizvjesno gdje ce se igrati prvi mec a Zeleznik je i dalje najrealnija opcija.
Ponasanje, igra i igraci koje je forsirao Repesa nocas je zabrinjavajuca i ne vidim kako ce se iz tog bunara izaci. Mislio sam da ce nocas biti taj mec gdje ce konacno pokazati nesto ali ovo je bilo krajnje razocaravajuce i vjerovatno svaki navijac Buducnosti je imao poslije ove partije neku malu pritajenu zelju da se ova agonija nocas zavrsila. No eto kao neki mazohisti i dalje cemo se nadati da ce sljedeci mec biti bas taj. Uprava Buducnosti treba konacno da se odluci hoce li ozbiljan klub ili cirkus. Onakav ulazak u mec je bio ocigledan iz koje je kuhinje dosao. Nego gdje je i sta radi najbolji skakac turske lige D. Wiliams?
Pobjeda je pobjeda ostvarena na gostovanju, ekipi koja nije izgubila ne znam od kad na svom terenu, mislim da smo dobru odbranu odigrali na Pulenu sveli ga na neki pristojan broj koseva a onda ni ostali u Cedeviti nisu toliko napadacki potentni kad je on zaustavljen, u napadu standardno pravimo tonu gluposti to je problem koji ova ekip0a ima citavu godinu ali sta je tu je vidjecemo dje smo u petak.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Pišu ne brini, kako je Cedevita pokradena, kako su svirane trojke đe su bila dva poena, faulovi nisu svirani našim igračima itd. Al ako ništa drugo, makar su razočarani što nisu Cedevitu dobili. I frka im je ako obije ne dobiju u BG. Posle svega viđenog njih je frka, što je sa nama onda
![]()
To stvarno jes zadnji poraz u abi je bio nedje sa partizanom prije nas. Bas ispade tesko gostovanje za sve
Citam ovaj b92 narod gore je definitivno pod psihozom nekom.
Cini mi se da buducnost dobije gore rat bi izazvali
Sent from my Redmi 6 Pro using Tapatalk
I ja kazem, dobijaju nas i idu na kosovo.
Koja je ono dijagnoza. Rekao bih sumanutost neka
Pobjeda je najbitnija. Skoro sve ostalo za zaborav. Mi sa ovakvom igrom ne možemo nikako biti favoriti u finalu pa ne znam kakav individualni kvalitet da imamo.
Svi vidimo kako npr. Kol loše utiče na igru. Ko zna koliko smo bili u minusu dok je on "plesao" na parketu. A i Goga se utripovao. Jbt, jučerašnji balavac kome se priičaju priče o milionima dok on koš ne umije zagradit.
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
Biće jako teško.
Zvijezda je uigranija i dobila ne 3 puta.
Nije da su nepobjedivi, dobija ih je Partizan ali su izuzetno neugodni + prednost domaćeg terena + sudije + napaljenost.
Mada, na njih je veliki pritisak i nadam se da će im to pobrkat račune makar u jednoj od prve 2 utakmice.
Ako se uozbilji kol mozemo se nadat ali ovo je klasicna kurcobolja.
Bel je bio x faktor danas, ne stedi se. Jedan od malo njih koji treba da ostane sledece sezone.
Sent from my Redmi 6 Pro using Tapatalk
Mora se brejknut prva gore...
Sent from Tapatalk
#fakenews
Po meni su: Klark, Bel i Gordić odigrali odlično.
Bitadze i Kol, tuga.
Glave bez...
Igraci docekani na aerodrom uz bakljadu i poruku da se trazi titula. Odlicna brojka je bila.
Vjerujem da ce sjutra portali da izbacuju slike ja nemam
Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Mislim da je, poslije ovakve igre, iluzorno prijetit Zvijezdi. Dobili smo pukom srećom, jer Cedevita nije mogla fizički više da izdrži. Repeša je izgubio konce utakmice i jedino se svevišnjem može zahvaliti za ovakav ishod.
Što se igre tiče, Kol nas je spasio sa 5 ličnih i mislim da je to bio prelomni dio utakmice.
Pobjeda u Bg može doći samo izuzetnim šutem spolja, pod koševima nemamo što da tražimo, s obzirom da nas Stipanović i neki Banić nadskaču redovno.
Dok smo sinoć bili na -11, poželio sam da crne paraplegičare ne vraću u Pg, no da ih iz Kroacije transferišu u matične zemlje. Repeša naravno da ostane đe pripada.
Ovako ostaje da pokušamo protiv CZ, nema se što izgubiti, a i biće šanse da se vedete izvižde ako ne budu dali sve od sebe.
dijelim misljenje da nemamo igru kojom mozemo ikom prijetit.
Ali eto, da se nadamo. MIslim nadamo se evo 50 meceva da ce neko proradit
Ono sto mi smeta sto kosa ne dajemo iz lake pozicije, sve je to neka sila mucenje i raaspadanje. Nema nekog laganog pick and rolla, nema nekog brzog protoka lopte dje je suter samo vec sve neko lomljenje i lopta u noge
Ako ne igra taj reglend mozda da se i nadamo da ne mogu dva meca svezat jaka a ovako mrka kapa.
Totalno je za analizu stanje kola, sta se desi sa momkom, voljni momenat nula.
Vidi se da je tim iz prosle godine morao ostat na okupu sa jos samo 2-3 nova igraca. Ovako bez titule cinjenica je da je neuspjesna sezona a i bojim se
povratak na staze cetvrtog mjesta u ligi. Ako se ovo pregura mislim da ce uprava sa eto malo vise iskustva nesto i naucit.
Mene više brinu: Perperoglu, Odžo i Baron.
Stra` me da se za njih neće moć rješenje nać.
Mada kad se nešto pogleda ka` sinoć, kako može odbrana da se igra, samo kad se oće...
Džejms Bel dobio utakmicu za Budućnost sinoć. Ako se ne varam, nekih 15ak minuta je igrao monstruoznu odbranu sa 4 faula. Kako se postavi onamo za faul u napadu... po meni momenat koji je odlučio meč.
Bitadze je talentovan i izgleda kao dobar momak. Naravno, jako je mlad i potiče iz sredine gdje su Tornike Šengelia tj. Zaza Pačulia reper za uspjeh u košarci. Na samu pomisao o NBA (a Miško mu vjerovatno puni glavu o tome) njemu se skvase gaće i to se odražava na psihološki aspekt njegove igre. Nije on kriv za to no trener koji je kanta. Zamislite šta bi od ovog igrača napravio Duško Vujošević koji je svojevremeno sa SLAVKOM VRANEŠOM igrao F4 Evrolige. Da ne pričam o tome šta bi postao da kod Željka Obradovića ode. Dakle, samo ne skrećimo pažnju sa gorućeg problema KK-a, a to je NEMANJE TRENERA.
No, kako god, Goga je za Barovića profesor. Obruka ga Ramljak onamo za sva vremena.
Što se tiče finalne serije sa CZV to je sad već više politička nego sportska priča. Nadam se da će biti pristojno, sve ostalo je teško prognozirati.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks